Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben herkesi gördüm sen meraklanma betüşüm,
gülay yer yemez mesajla cepten bildirim yapıyo :roflol:
ayrıca afiyet olsun aslında çok değil yediklerim akşamki mazerette ok geçerli kuş üşümesin dğn demiştin hade ii bahane yırrtın :roflol:,
spora gelince reglin bitene kadar bişey diyemem tatlım çokta zormanızı istemem açıkçası ben bile of diyorum yane,
o halde yere yatıp mekik çekmek zor oluyo biraz kayıyo falan :roflol:,
bel ağrısı cabası,akşam misafir hatrına kaçırma emi,
aşem sağolsun akşam performansı iii tutmuş hele yapsın bida görcek o ş.. i:)
bende şimdi bi yumurta haşladım atcam ağzıma...

:mymeka: :mymeka:

kaç km yürüdün sen bana onu söyle şakkıdı

ya hastaydım biraz dengesiz oldu ama ben memnunum spor konusunda diyecek bişeyim yok:çok üzgünüm:c
şimdi açıklayayım hayal bi tarikat kurdu kendiside şeyh:roflol: zayıflatma ve zayıflama tarikatı :roflol: üyeleri ben serseri ve gülay her gün mesaneden emirler verip duruyor bizde uyguluyoz sıkıysa uygulama :roflol: ben ve gülay bu syede kilo verdik yeni kurbanıda cuma itibariyle serseri oldu:roflol: onuda aldı serserideki bu spor ve diyet aşkının sebebini şimdi daha iyi anlamışsındır:roflol: şu an yeni alımlara kapalı bu tarikat ilk denekleri biziz :roflol: sonuçlara göre yeni alım yapabilir heralde ama katılacka olanların işkenceye kötü söze kabusa ve her an yanında olmasa bile telefonla şeyhimiz hayalgözlünün ensesinde olduğunu kabullenmeli yediği her lokma için o yüzden 10 kere düşünmeli yapmadığı her spor için mesaneden gelen tüpürmeleri sopaları kötü sözleri hatta hakaretleri kabullenmeli ama yapıncada motive öpücük ve desteğide hakediyoz Şeniz tabi ben spor yüzünden aşe pasta yüzünden tekmeyi yedik amma neysem telafi edecez bi şekildeşakkıdı

betüş ii işte bunlara arattırtmayın kendinize bu günleri he :roflol:

julyet km olarak bilmiyorum be tatlım nerdeyse koşar adımlarla yürüyorum 45 dk falan sürüyor yol,
yanımda çalışan bebe diyoki sen sporcumuydun niye dedim yetişemiyırum dedi o 2 gün geldi çok hızlı gidiyon bacaklarım ağrıyo demeye başladı,
bi kaç güdürde otobüsle gidiyo değişik bahaneler bulup yemiyo demiyo:)...

gülom bende seni bende seni:)
bebiş hade derse çık siteden bende çıkıyorum hade biraz çalışalım geliriz geri...

Son düzenleme:
betüş benim gülaya yaptığımı size yapsam bilmiyom ne olur halın:),
yavrum bide haftada bir gözden geçiyo rapaorla kalmıyo,
haftada bi buluşup evire çevire bakıyorum ona ben neresi erimiş ne durumda diye:)
gıdık ve yüzü küçüldü ama baya belli etti ve miğde kısmı çekildi kuzumun...

aperim kıs hayal
petüşle aşeyi adam ettin ya gel bi öpem seni Şeniz

petüş onları dize getirme borcu yerine kaynatörle kayınpederatoru versem sana olmaz mı kaydirigubbakcemile3

yine karnım acıktı en iyisi gidip bi sigara içeyim aclığımı bastırsın yimekte cok saldırmayım
uff cok zekiyim yaw :smiley-cool:

gülay seninde gbek eritme topiğinde 2 gün devamsızlığın var bida yap hele hergün bildirim yapılcak kısım öle veya böle spor yapcan hade bi kaç gün idare etcezde özel nedende anlamam ben dikkat etcen...
julyetim öp tatlıış ne dimek:)

buda betüşe gülaya ve ayşeye...

he aynen onlar oldu benim oram buram çıkma yok dümdüzüm bel ayrımım yok malesef ama olcak inş. şu regl sıkıntısını eccük atiim başlicam tüm hareketlere

benimde regl bitsin aynen canım 1.5 aydır anca oldum sositososito yoksa sporu düzene sokmuştum bu haftayı bi atlatayım daÇok üzgünüm çoook

falla gözlerime inanamıyorum :1shok:
demekki bunların canı dayak istiyomus :mymeka:
gel hayal bi kere daa öpeyim seni Şeniz

nan hayal gel seni bu takımın basına gecireyim
bak bu teklifi düşün
ücret dolgundur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…