• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlarrr daha iyiyim saolun hepiniz. betüşçüm valla kaynattık kızlarla erkekler üstüne şimdi şirinin derdi de beni gerdi o yüzden:))
kocan kahvaltı yapalım gül yüzünü göreym diye öpüp uyandırıyosa eyvallah betüşçüm sonuna kadar haklı emme kalk karı bana kahvaltı hazırla diyosa bence ayıp etmş. 2 lokma ekmek ye bi sallama çay yap otur ne bu açım kalk diyo.hatta sen bi kere hazırla "2 canımı doyurmak için bak neler hazırladım" de öyla kaldır karını demi amaa.s

ilginize çok teşekkür edrim arkadaşlar hepiniziŞenizŞeniz
dilencim senin dediğinin ikinci kısmı canım karnım açıktı kahvaltı hazırla
ama neyse işe gitmeden önce eve geldi bide çikolata almış bide diyo bebegime aldım diye:roflol::asigim:

ilginize çok teşekkür edrim arkadaşlar hepiniziŞenizŞeniz
dilencim senin dediğinin ikinci kısmı canım karnım açıktı kahvaltı hazırla
ama neyse işe gitmeden önce eve geldi bide çikolata almış bide diyo bebegime aldım diye:roflol::asigim:

sevindim kuzum demekki kabalık ettiğini farketmiş işte şimdi sırnaşma zamanı uzatmamak lazım:jeyyar: :nazar:

falla gözlerime inanamıyorum :1shok:
demekki bunların canı dayak istiyomus :mymeka:
gel hayal bi kere daa öpeyim seni Şeniz

nan hayal gel seni bu takımın basına gecireyim
bak bu teklifi düşün
ücret dolgundur kaydirigubbakcemile3

ben geçemem başınıza falan kısım jujuda bana dio sana devredem diye yok hepiniz işinizi yapın,
ben başka takım açıp bu cadıları alcam zaten toplayacam denetlediğim kızları:roflol:sositosositokaydirigubbakcemile4:jeyyar::roflol:...

nan o şimdilik bizim başımızda :mymeka: herkes kendi işini yapsn :mymeka: biz bi sonuç alalım çok kişi oldumu işin suyu çıkar her birine yetemez ben kabul etmiyom :dilcikar: biz özeliz biz bi sonuç alalım sonra bakarız

noldu paylaşamadınmı beni:roflol::roflol::roflol:...

2 satir bilmeceyle uğrasıyom
en son tüm şirket işi gücü bırakmısız bununla uğrasırken bulduk kendimizi

hade bakem sizde beyin cimlastiği yapın size

Dün yarın olsaydı bugün perşembe olurdu diyen bi adam bu sözü hangi gün söylemiştir

haydi herkese iyi akşamlar a.s. a.s. a.s.

iyi akşamlar kızlar kilo verdim sanırım göbek ve basen gözle görülür ölcü de küçültü bun da hareketlerin etkisi cok sabırsızlıkla cuma sabahını bekliyorum nakşam üstü bir poğaca bir börek bir kurabiye yedim arkadaşta akşam yemeğini es gectim
ekmek hic yok iki gündür

günaydınŞeniz:1shok:tükkanı açan olmamış bugün...bugünde ben açim barikaydirigubbakcemile4evet alıyoruz elimize viledayı başlıyoruz bi tarfatan silip bi taraftan dans etmeye:roflol:reklamlarda öle değilmi:roflol:hem sabah temizliği hem sabah sporu yapıyoruz hadeeeeeee:teytey:

dünkü yediklerimcokacimcoook

sabah çeyrek ekmek arası peynir evden çıkarken yanıma alıp arabada yiyorum:roflol:işe gelince çayımı içiyorum bazanda 1 bardak sütümü içip çıkıyorum... ara öğün form bisküvi

öğle çorba 1 kaşık servis kaşığı tabi patatesli tavuk salata ve bi dilim ekmek..ara öğün yine form....

akşam misafirlikteydim 2 kaşık pırasa az haşlama et ve salata yedim he birde az yoğurt.....

yatmadan önce bi elma yedim ...15 dk spor yapıp 110 mekik çektim pisiklete binmedim saat zaten geç olmuştu:sm_confused:dünkü menüde meyve eksik arada yemek için elmam var bugün getirdim yanoımda.....

herkese günaydın
hala uykumu acamadım
2 gündür cok uykum var ki here zamanki gibi yatıyom
hele serviste aralıksız uyuyorum kii normalde gürültüden uyuyamamam

dün ki yediklerim

sabah: 1 dilim cavdar ekmeği 1 kk peynir
öğlen: 3 kasık pilav 2 kasık kuru fasulye ve havuc salata yağsız tuzsuz
ara:muz
ara:lavaş ekmeği (ufak parca)
akşam(21,00) dişçiden geldiğim için gec oldu 1 kase tarhana corca 2 kasık ıspanak ve 2 kasık yoğurtla günü bitirdim

su lavası yemeseydim günüm süper olcekti :mymeka:

serserim günaydın

öncelikle form biskuviyi lütfen bırak
o ara öğün değildir
zorda kaldığında ara öğünde galete yee
ama form yeme
kabızlık cekersin bağırsak sistemin bozulur emi yavrum
onun yeri meyve ye al muzu götür hemde tok tutar

birde 110 mekik demişsin
nasıl cekiyorsun bilmiyorum ama mekiğin bi sistemi vardır
yavas-yavas
hızlı değildir
yani ben spor solonunda 30 yapınca heryerim ağrıyordu
serserim lütfen mekiği yavas yavas karnındaki kasların gerildiğini hissede hissede cek emi
sayısı az ama doğru olsun
hızlı cekilen mekiğin hiç bir faydası yoktur yerimseniben
hayal hocan öğretmedimi sana
yoksa onu zorluyo 100 tane cek diye

günaydın jujummirmirmirmirbiliyorum kuzum ben de set halinde yapıyorum zaten birden başlayıp 100 e kadar durmadan değil yaniyerimseniben20 li yada 25 li 3-4 set yapıyorum nefes verirken karnımı sıkıyorum 2 gündür ki bunu yeni öğrendim platesle ilgili hareket yaparken ama ne derece doğru bilmiyorum tabi onu daha araştırmadımfisfisfis

günaydın jujummirmirmirmirbiliyorum kuzum ben de set halinde yapıyorum zaten birden başlayıp 100 e kadar durmadan değil yaniyerimseniben20 li yada 25 li 3-4 set yapıyorum nefes verirken karnımı sıkıyorum 2 gündür ki bunu yeni öğrendim platesle ilgili hareket yaparken ama ne derece doğru bilmiyorum tabi onu daha araştırmadımfisfisfis

süper o zaman serserim 110 yazınca birden :1shok: oldum. neredeyse imkansız cünki aralıksız 110 yapmak
yatarken nefes alıyorsun
kalkarken veriyorsun
solondaki hoca böyle öğretmişti
birde yattığında sırtını asla yere değdirmiyorsun güç kaybı oluyo
yere yakınlas tekrar kalk sırtını asla yere salma rahata bırakma

Back