Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun gülayım ....Şeniz
salamlar 7. takımın fıstıkları ....a.s.:1hug:

günaydınnmirmirmirmir

dünkü raporum ...

sabah yarım paket form bisküvi çay arada yine form ve yeşilçay......

öğle yumurtalı ıspanak ama ıspanaktan 2 kaşık yedim yoğurt ve çorba bi dilimde ekmekmirmirmirmir

akşam eve gider gitmez 2 lokma peynir ve ekmek yedim çok acıkmıştımdelikafadulden7 gibi de patlıcan yoğurt yedim ....sonra çocuklar pasta diyodu yaptım ve bi dilim yedim:tomato: birazını sudenin arkadaşına götürdüm geçmiş olsun ziyaretine evde sadece çocukların yiyeceği kadar bıraktım:roflol:gittiğim yerde de çay yanında ikramlar koymuşlar kusura bakmayın dedim ben yemiyeceğim daha şimdi yemek yedim geldima.sısrar ettiler bi tane tuzlu kurabiye yedim bu yeter sağolun dedimnaniknanik üstüne basarak yine kusura bakmayın didim....eve geldim 35 dk bisiklet 100 mekik 10 dk plates hareketleri yaptım dergiden bakarakyarın kiloma bi bakıcam hala sabitse başımı duvarlara vurucambenneyaptımki

dimplecim çok geçmiş olsun canım :teselli: allah korumuş gerçekten
dün ki yediklerim cokacimcoook
sabah:5 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği,1 bardak meyve suyu
ara:form bisküvi
öğle:çorba,ıspanak,yoğurt,1 dilim ekmek,1 tane kemal paşa tatlısı
akşam:2 kepçe çorba,5 yk fasülye,3 yk pilav,1kase yoğurt
yatrken:1 sb süt mirmirmirmir
45 dakika spor yaptım

Son düzenleme:
eşinizle problenleriniz mi var
mutsuz musunuz
erkeğinizi dize mi getirmek istiyorsunuz

bunlar artık hayal değil evet bu hayaliniz gercek olabilir
bu konunun ehli prf.uzm. betüş hoca sizinle
sadece verdiği öğütleri uygulamanız yeterli
15 gün sonra kocanız avucunuzun içinde kaydirigubbakcemile5

bizzat test edilip onaylandı sengözlerimebaksanab

koca eğitmeni petüş hoca bir alo kadar yakın size :smiley-cool:

petüşşş nasıl reklam ama sırnaşık şey :roflol: :roflol:

günaydınnnnnnnnnnna.s. 1 saattir yazcem yazamadım nasılsınız kıslarrrkaydirigubbakcemile5
diplehawk geçmişolsun canım:teselli: allah beterinden saklasın :Saruboceq: umarım ismini doğru yazdım:roflol: yanlış yazarsam kızma emi biraz zor geliyo
aaben hoşgeldin canım seni bi an burda görünce yazdıklarına bakmadan aha didim yoksa gülaydan sonra hayalin son transferimi:roflol:
sirseri yarın tartılma anam 2 gün daha bekle muhakkak verdin eminim ama metabolizman yavaş diye biraz daha az çıkar motive ve moralini bozma tamammı tatlım cumaya kadar bekle hem pasta ve ekmek dilimleri gözümden kaçmadı:mymeka: nerde bu şe... baksana t.... aldı başını gidiyor diyet ürünlerine fazla dayanma sağlıklı değil onun yerine çekmecene meyve doldur benim öle
gülay sanada geçmiş olsun canım senide ş... görmedi galiba sandviç ekmeklerini görmedim sanma:mymeka:
almişim serseriye dediğim senin içinde geçerli diyet ürünü yerine meyve doldur çekmeceni
juliet senin borcunu siliyorum anacım reklamdan düşüyoruz:roflol: sonraki müşterilerden çıkarırım acısını:roflol:
gelelim ş... hayale günaydın kuşum önce öpemde sonra dayak yiyemŞeniz raporumu verem
dün sabah 2 bardak su muz ve 1 bardak süt
öğlen 1 bardak mate çayı kızarmış tavuk
akşam üzeri ara diyelim 1 elma
akşam eşimin meyve salatasından otlanarak sadece 1er yudum parmak ucu kadar elma portakal muz ve 1 de çokoprens:mymeka: dayanamadım tatlıya 1 bardak yeşil çay ve soda he birde 10 fındık didim ve fındık kurdumu unuttuum aklıma geldi
spor yok canım akşam eşim yoldan aldı kuşta vardıya zor attım eve ne gribim ne değilim anlamadım her yerim ağrıyr boğazlarım çok kötü yanıyo ama bugün akşama yürücem spor için yine bişey diyemem hem hastayım hemde akşama eşimin dayısı ve teyzesi gelecekmiş:mymeka: akşam geleceklerdi kabul etmedimkaydirigubbakcemile3 bu akşam gelecekler olmadı öğlen çıkıp 1 saat yürüyem
dilencimmmmmmm gelelim fındık kurduma düzelmene sevindim sen o hödüğü bana getir bakem ben icabına bakem:mymeka: kız varya yatıya kızlar demişsin ayyyy ne özledim o günleri birden üniversite yıllarım canlandı:çok üzgünüm: neyse hepinizi öptümmmmmm

ayy bi geliyon topiğe tüm sayfayı kaplıyon petüş :mymeka:
bu dengesiz yediklerin için :mymeka: bu spor yapmadığın için :mymeka:
tamam hayal sıra sende

birde ş......... t......... ne demek sunun acıklamaısnı yaparsanız sevinirim :dilcikar: merak etmedim ama edenler vardır :1closedeyes:

yaa ben petüş hakkında az bilem söyledim
sadece koce değil kaynanatör ve kayınpederetoru bilem dize getittirdi
gel bi öpem seni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…