Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan o şimdilik bizim başımızda :mymeka: herkes kendi işini yapsn :mymeka: biz bi sonuç alalım çok kişi oldumu işin suyu çıkar her birine yetemez ben kabul etmiyom :dilcikar: biz özeliz biz bi sonuç alalım sonra bakarız

teşekkürler tatlım amin cümlemizi a.s.
gel sen bana gamze de.. dimple de.. çilek de.. sen de rahatla bende kaydirigubbakcemile3

bugün beyefendi saat 9 da uyandı sonra benide uyandırdı uyu dedim neyse 11 de kaldırmaya çalıştı bu safer kalk karnım açıktı diye bende uykum var kalkamam dedim uyumaya çalışıyom oda beni uyandırmaya aldım üstüme bişey gittim diger odada uyudum oda kızmış beyefendi bi kalktım giyinmiş ben dışarı çıkacam dedi niye falan dedim bişey demedi iyi dedim git gelme bi daha oda gitti sinir oldum ya senağlama

juju bunlara güzel söz yaramıyomuş demek ki :mymeka:
yerden yere vurmak gerekiyomuş :mymeka: kaydirigubbakcemile3

yeter kızım tepelediğiniz:mymeka:

falla bunlara müstehaktır 1785 ten beri burdalar :roflol: ama petüş o yıllardan beri hala aynı kiloda :roflol:

günaydın kıslarr
gamzeciğim geçmiş olsun gülaycıgım sanada
aşem ve betüş bu gidişle jujudan önce mezun olacaklar:roflol:

şirinem hoşgeldin :1hug:

öle benden önce mesun falan olamazlar
oldurtmam kötükedihüso

şirinim kusura bakma tatlım burda fazla uzatamıcam malum zayıflama topiği özel hattan seanslara başlarız:roflol: ama canım şunu söylüyeyim eşin biraz haklı adam senle kahvaltı yapmak istemiş seni uyandırma çabalarına girmiş sen birde al öbür odaya git:mymeka: tamam bu günlerde çok uyuyabilirsin ama o zaman kalkıp şimdi yatsan olmazmıydı dünde 3 te kalktın:mymeka: unuttum sanma bende hamileyken öyleydim ama eşimi geçirir sonra terar yatardım hatta bazen akşama kadar burda sorun sende canım adam 9 da kalkmış bakmış uyanmıyosun sonra 11 e kadar beklemiş taş olsa çatlar valla adamın karnı aç tabi hamilelik psikolojisiyle kendini haklı görmektende vaz geç

heyttttt ailenisin serserisi geldi nan:roflol:ay ne çenesi düşüksünüz ya biraz işim vardı bakamadım kaç sayfa doldurdunuz nan:mymeka:tekmeler tıokatlar öpücükler herşey biribirine girmiş :roflol:sonunda açıklamış petüş t...yi ş..yi :roflol::roflol:şirin söle o tocana hamileliğin ilk 3-4 ayı halsiz ve uyku ile geçer hasta etmesin adamı:mymeka:

ya betüşüm ya niye şimcik beni haksız çıkarttın :mymeka:
buda sana aşem:teselli:
nan insan hemcinsini haklı çıkartır dimiÇok üzgünüm çoook
haklısınız sanki biraz Şeniz
ama sanki ben hamile degilde o hamileymiş gibi bana naz yapıyo sinir ediyo beni :mymeka:
bakalım işe gitmeden eve gelecekmi

şirincim naz yapcan da dozunu iyi ayarlıcaksın a.s
adam bi kara çağırdı tamam ıh uh oraya buraya dön sarıl cocana yat Şeniz
ama ikincisin de kalkman lazım şekerim
sen onun gönlünü hoş tut ki o da seninkini tutsun a.s
sen onun beklentilerini yerine getir
istediğini yaptırırsın bi dediğini iki etmez valla :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…