Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ediyom hayalim sadece hafta sonuyken böle oldu yemeyi çok kaçırmadım sadece spor yapamadım bu akşam telafi etcem didik:mymeka:

öff be betüş amma abartmışsın ben de ne varsa yedin sandım:roflol:sporuna bugünden itibaren devam et yemende çok büyük bi sorun yok zaten ne bozuyosun motiveni:mymeka:haydi kaldığın yerden devam ya bide uyuz oluyorum senin metobolizmana:dilcikar:ben çok zor kilo veriyorum bugüne kadar en çok 900 gr verebildim bir haftadakötükedihüso

olsun gülom,
serseri daha ne olsun yerinde değilsin işte demekki uğraşınca oluyomuş devam,
betüş sorun etme olur o kadar tamam geçti gitti devamına dikkat ederiz,
hafta sonu spor bende yapamadım doğru dürüst reglden normal tatlım,
zaten zorlarsak halsiz düşeriz sıkma kendini gidecek daha dur yeni başladık vermeye...

slm arkadaşlar
hepinizin geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun
umarım güzel bihafta sonu geçirmişsinizdir.
benim ki süper geçti valla hihoyyyt
kısaca haftasonu raporumu vereyim...

cumartesi sabah klasik kahvaltı yaptık eşimle,
öğlen sadece 1 elma
akşam dışarıda yemekteydik
çorba,tavuk bol salata az az meze çeşitleri
sonra evde de bi dilim pasta yedim eşim bana sürpriz olarak
süper bi pasta almış :Şeniz

pazar sabahı da klasik kahvaltı yanın da da bir krep
kahvaltıyı geç yaptığımız için akşama kadar bişey yemedim
akşam da sadece ekmeksiz ıspanak çorbası ve ıspanak yemeği yedim
akşam da biraz çerez ve vişne suyu...

bu sabah ta yine klasik 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım
akşama ne yerim bilmiyorum henüz.

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkikaynanam aradıbenneyaptımkiçocukları çok özlemiş burnunda tütüyorlarmış1 yıldır gitmiyoruz sanırım ondan:1closedeyes:

sizde 1 gün 1 yıl sanırım demekki 10 gün gitmesen 1 asır olcak :roflol: :roflol: :roflol:
gelin değilmi işte kadını torunlarına hasret bırakıyor:roflol: nasıl oldysa benimkide dün ilk defa aradı hep ben arardım sonradan öğrendimki bedava narları varmış onu bitirmek içinmiş:roflol: :roflol: bizi özlediğinden değil yani:mymeka:

aha elifsunun kulaklarını çınlattım galiba beni duydu :roflol: sonunda kara kediyle rastlaştık hoşgeldin canım a.s. senle bi türlü karşılaşamamıştık kısmet bugüne galiba
gülay dediğini geri al nan:mymeka: şimdi ben yuvarlak olmamak için hayalimi sevcem :roflol:

selam kızlar
cok güzel kar yağıyor :lepi:
ohh sohpetler almıs basını gitmiş :mymeka:
işler yoğun pek takip edemiyom

öğlen 2 kasık kakarna ve salata yedim
hala dikkat ediyorum
cünküü bu hafta ben mesun olacem :dilcikar: :Saruboceq:
annemde yeter artık bu kadar gözlerinin altı cöktü didi kaydirigubbakcemile3
bu haftadan sonra sporu coğaltıcam ama her akşamda dolu :uhm: nasıl yapsam onu düşünüyom

hoşbulduk canım..
evet evet kulaklarım keskindir benim ,duydum seni :jeyyar:

nasıl karşılaşmadık ki yaa allah allah günün en kör saatlerinde giriyorum o zaman ben :)

JJuLiEtt kar mı yağıyor nerde yaw ist. da mı tekirdağ da mı
bu arada bu hafta mezun mu olucam dedin
bence olma yaa sen hala çok şişmansın
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…