• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende hafta sonu raporumu vereyim :utangac:
cts:
sabah:5 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği,4-5 bardak da çay
ara form bisküvi
akşam:2 yk pilav,4 yk fasülye ve 1 kase yoğurt
ara:1 elma

pzr:
sabah:5 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim ekmek,1 bardak meyve suyu,1 fincan çay
akşam:pilav,3 köfte,yarım domates,5-6 tane patates kızartması,1 bardak kola(arkadaşın düğünü vardı mecburen bu menüyü yedim)
ara:2 dilim kek

50 dakika da spor yaptım kaydirigubbakcemile2

kardeşler günaydın hayırlı güzel ve çabuk geçecek bi hafta olsun inş,
betüş,gülay,serseri raporları aliim şekerler...

ii bakalım serseri hanım senin yazdığını görmemiştim online değildin dedim daha gelmemiş sanırım bakıyım bari hıh:)...

bende haftasonu raporumu vereyim arkadaşlar :kahve:
ama pek parlak geçmedi malum 14 şubattıı :jeyyar:

cumartesi:
sabah: 1 dilim çörek+çay
koşuşturmacadan ne öğlen ne de ara yedimm
akşam: (mum ışığında :asigim:) çorba+1 küçük karnıyarık+yarım pors.pilav+salata
ara: sıcak çikolata (dışarı çıktık da :asigim:)

pazar:
sabah: 2-3 dilim ekmek+domates+peynir+bikaç sucuk+biraz da patetes kızt.+çay
ara: çay+yarım dilim pasta :mymeka:
ara: 1-2 avuç fındık+biraz patlamış mısır (sinemada)
akşam: çorba

oyo oyyy bi saattir yazıyorum ama biri geliyor yarım kaldı hepsi uçtu :roflol: baştan yazayım herbirinize bişeyler yazmıştım

günayydddddınnnn a.s. Şeniz başa sardık ya
jullyim cocanla barışmana çoooook sevindim inan pozitifliğin takıma yansımış:asigim: bu artılar artık kiloyada yansır:roflol: :roflol:
dilencimmmmmm kız seni bi abla olarak döverim artık haaaa:mymeka: bundan sonra kendin için yaşıcaksın tımammı bak fındık kurdumsun fındıklarla birlikte hüpletirim seni :roflol:
diplewhavk okadarcıktan bişey olmaz malum sevgililer günü:asigim:
elifsunla hala rastlaşamadık
almişim gözünaydın july kocasıyla barışmış artık kilo alır sende geçersin:roflol:
sirserim süpersin nan:1shok: sen bu hallere düşcekmiydin kaydirigubbakcemile3 felek neler kadirmiş dicem burda felek heralde hayal oluyo:roflol: sen böle devam edersen sonuçlara müthiş yansır ayrıca motivenede
gülaycım tekrar hoşgeldin anlaşılan sende t.... sın:roflol: vah garibim desene hayal gözünün önünde ol diye seni buraya transfer etti
başka kim kaldıııııı:uhm: unuttuysam kusura bakmayın hepinizi öpüyorum

:roflol:seni unuturmuyum nasıl unutayım rüyamda bile görüyorum artık kabusum oldun hayal hanım geleleim haftasonuna tam bi fiyaskoydu:çok üzgünüm: yememe elimde oldukça dikkat ettim ekmek yine hiç yok ama biraz makarna aldım birde dün kahvaltıda hep beraber annemlerdeydik orda yarım simit yedim:mymeka: hafta sonu ve bu sabha spor hiçççç yoookk :mymeka: :çok üzgünüm: çünkü sonunda regl oldum hem çok sancım vardı birde her yerim ağrıyor ve üşüyordum gerçi halada üşüyorum ama biraz daha iyiyim bu akşam inşallah telafi edecem yoksa cumaya kadar 2 kilo vermezsem başıma gelcekleri biliyorum :roflol:

bende seni çok sefiyom gülom,
ayrıca he betüş gülayı gözümün önünde olsun diye buraya aldım ben herbiriniz bi yerde zor oluyo:roflol:,
artık dikkat et betüşüm be lütfen bak ne güzel gidiyoz...

Back