Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende hafta sonu raporumu vereyim
cts:
sabah:5 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği,4-5 bardak da çay
ara form bisküvi
akşam:2 yk pilav,4 yk fasülye ve 1 kase yoğurt
ara:1 elma

pzr:
sabah:5 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 dilim ekmek,1 bardak meyve suyu,1 fincan çay
akşamilav,3 köfte,yarım domates,5-6 tane patates kızartması,1 bardak kola(arkadaşın düğünü vardı mecburen bu menüyü yedim)
ara:2 dilim kek

50 dakika da spor yaptım kaydirigubbakcemile2

bende haftasonu raporumu vereyim arkadaşlar
ama pek parlak geçmedi malum 14 şubattıı :jeyyar:

cumartesi:
sabah: 1 dilim çörek+çay
koşuşturmacadan ne öğlen ne de ara yedimm
akşam: (mum ışığında :asigim:) çorba+1 küçük karnıyarık+yarım pors.pilav+salata
ara: sıcak çikolata (dışarı çıktık da :asigim:)

pazar:
sabah: 2-3 dilim ekmek+domates+peynir+bikaç sucuk+biraz da patetes kızt.+çay
ara: çay+yarım dilim pasta :mymeka:
ara: 1-2 avuç fındık+biraz patlamış mısır (sinemada)
akşam: çorba

günayydddddınnnn a.s. Şeniz başa sardık ya
jullyim cocanla barışmana çoooook sevindim inan pozitifliğin takıma yansımış:asigim: bu artılar artık kiloyada yansır:roflol: :roflol:
dilencimmmmmm kız seni bi abla olarak döverim artık haaaa:mymeka: bundan sonra kendin için yaşıcaksın tımammı bak fındık kurdumsun fındıklarla birlikte hüpletirim seni :roflol:
diplewhavk okadarcıktan bişey olmaz malum sevgililer günü:asigim:
elifsunla hala rastlaşamadık
almişim gözünaydın july kocasıyla barışmış artık kilo alır sende geçersin:roflol:
sirserim süpersin nan:1shok: sen bu hallere düşcekmiydin kaydirigubbakcemile3 felek neler kadirmiş dicem burda felek heralde hayal oluyo:roflol: sen böle devam edersen sonuçlara müthiş yansır ayrıca motivenede
gülaycım tekrar hoşgeldin anlaşılan sende t.... sın:roflol: vah garibim desene hayal gözünün önünde ol diye seni buraya transfer etti
başka kim kaldıııııı:uhm: unuttuysam kusura bakmayın hepinizi öpüyorum

:roflol:seni unuturmuyum nasıl unutayım rüyamda bile görüyorum artık kabusum oldun hayal hanım geleleim haftasonuna tam bi fiyaskoydu:çok üzgünüm: yememe elimde oldukça dikkat ettim ekmek yine hiç yok ama biraz makarna aldım birde dün kahvaltıda hep beraber annemlerdeydik orda yarım simit yedim:mymeka: hafta sonu ve bu sabha spor hiçççç yoookk :mymeka: :çok üzgünüm: çünkü sonunda regl oldum hem çok sancım vardı birde her yerim ağrıyor ve üşüyordum gerçi halada üşüyorum ama biraz daha iyiyim bu akşam inşallah telafi edecem yoksa cumaya kadar 2 kilo vermezsem başıma gelcekleri biliyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…