Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülaycım hoşgeldin canım.a.s.ben de takımın depresifi olarak tanıtabilirim heralde kendimia.s bende akrebim bu arada
jujum sevndm barışmanıza
betüş bu azmini hiç kaybetme iyi gördm kız seni
herkesin sevgiller günü :asigim: kutlu olsn:çok üzgünüm: benmki hediyeden yırtmak için kavga etti benle dün:mymeka: :çok üzgünüm:

ayyyyy fındık kurdum gelmişşşşş Şeniz bence seninkini iyi bi nedeni varmış:roflol: o kadarda kızma bu krizde hediye almaktansa kavgayı seçti sanırımCADIARZU inaşllah dilencim bu azmi bu sefer kaybetmicem:lepi: sende canlan artık biraz :mymeka: yeter bu kadar depresiflik ben senden pozitif enerji alıyorumama dünden bu yana içimi kararttın:mymeka: silekeln bakayım yoksa ben silkelicem seni kötükedihüso :jeyyar: bu arada seni görünce aklıma geldi sabah aceleden 1 fındık yedim kalan 9 u yiyeyim:roflol: :roflol: sen artık benim fındık kurdumsun:1hug:

tısımmmm tepeliycem gelirsem yaaaa üffff
sağlığın bozuldu gene takıyon yeterrrrrrrrrrrr beeeee :mymeka:
kendine gel kendinii sevvv kendine değer ver hayat kısabe gülümmmklava:
yasam enerjini tüketmeee köpişşş alcaktın neoldu:dance:

buarada karınca yumurta yağı aldımmm ben kullanan varmı:uhm:

Kalliste köpekle ilgili bazı konularda uyarınca ve evsahibiyle konuşunca buna uygun bi durum oluşmadı cnm.yazın evimi taşıyıp almaya karar verdm.ona da üzüldm zaten önce heveslendm sonra kaldı:1no2:
aman ne biliim işte.tam yeni yeni bişeyler değişçek sanıpta bi daha böyle tepe taklak olunca inanamadm.herşey aniden oldu.dün aşkla dolu bugün nefretle insan dengeyi bulamıyor.
saol deguşumŞeniz

fındık kurdu mu:)) iyimiş sevdmkaydirigubbakcemile3 kız fındıktan çok ceviz önemli bak onuda ekle sen.dediğim alete bi bak züccaciyeden ceviz kırıcı.Şeniz

günaydın kıslarr
dilencim kimse senden daha degerli degil bunu unutmabırak sen üzülecegine karşındaki üzülsün yaŞeniz

işte o değer vermede biraz sorun yaşıyorum sanırm. o üzülünce ben kıyamıyom ben üzülünce takan yok

aynı jujum gibi bende kavgayla kilo verdm dünden beri 500 gr vermşm.bişi yemedm de..

Son düzenleme:
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar hep sevdiklerinizle kalın emi.......... gülayım aramıza hoşgeldin canım.......sporumu devamlı yapıyorum diete de devam bu hafta veremedim ama göbek kısmımda erime hızlandı dizlerin üstünde yapılan hareket cok yaradı kızlar hangi spor hareketi zor geliyorsa onu yapın cok faydası oluyor

canımcım 72 dielim :)

hoşgeldin diyen beni kabul eden herkese çok teşekkür ederim kızlar mutlu ettiniz beni inanılmaz bi enerji aldım bakınn delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: bugün annecimle gezdik birsürü hint kınası aldımm elime dövme yapıcam pul aldım boncuk aldım belki görmemişsinizdir benim kkda bi takı topiğim var yapıp satıorum ayrı zevk benimkisi takmıorum ama yapıorum kaydirigubbakcemile3

öperim hepinizii ii hafta sonlarıı

yediklerimide yaziim
sabah: sucuklu yumurta 2dilim kepek ekmek
öğlen yok gezmekten :sm_cool:
akşamda çorba ve bir tabak makarnacıkk:) çok masum olmadı sanırım :jeyyar:

iyi akşamlar kızlar bu sabah kahvaltıyı gec yapınca öğün atladım kahvaltıda yani öğlen 1 dilim beyaz ekmek 3 bardak acık şekerli cay 5 zeytin 1 kesme peynir 2 cay kasığı pekmez ikindi de 1 portakal 1 elma akşam patates kavurması bir de s.yoğurtlu turp yedim şimdi de cay iciyorum .........hala veremedim şu yarım kiloyu uyarı alacağım bu gidişle((

günaydın kızlara.s.
herkese güzel bi hafta diliyorumkaydirigubbakcemile5

gülaycım aramıza hoşgeldinŞeniz

jujum çok sevindim kız barışmana:dance: hem senin adınayerimseniben hem kendi adıma tabi:jeyyar:
bak ayrıntıları anlat hı şutarafagitti

şirincim sen buralarda fazla takılma bakim :mymeka:
hamilelikle:CüvCüv: ilgili bebişle ilgili şeylere bek bakim sen sositososito

dilencim bi insana hak etttiğinden fazla değer vermiceksin canım yoksa üzülen sen olursun:çok üzgünüm:

petüş bu fındıklerı fazla abartma hıı :jeyyar: reklamlarda ne diyolardı unutma :roflol:

herkese günaydın a.s.
dilencim üzme kendini tatlım. daha cok asıl şimdi hayata nan hiç kimse için hiö bir sey için üzülmeye değmez :1rolleyes:

ilkerim yarım kilo ne senin için yaww verirsin merak etme daha 5 gün vara.s

degua ben kullanmıstım ama devamını getiremedim azalma olmamıstı ama sir ağda yaptıktan sonra tüylerin cıkması 1,5-2 ayı bulmustu.

almişcim hiç merak etme her an tetikteyim. baktım barısmak yaramıyo
hemen bi cıngar cıkartırım.
ayrıntılara gelince şakkıdı
ctesi günü bunda bi planlar telefonlar falan
dedimki bi planın mı var bende ona göre plan yapıcam arkadasa gididem dedim
oda dediki gitme
saat 1 e kadar hazır ol gezeriz dedi (kii bundan önce barısmıstık bana dediki sana ne hediye alayım dedi öle bi muhabbetten sonra barıstık işte)

nese kuzen kocem ben bindik bir alamete
diyolarki bana sonrada kuzenin arkadasının yazlığına gidiyoz
basta bu yazlık silivrideydi sonra birden gelibolu oldu
anemm ne göreyim tekirdağ son durak
annemle babam sok oldu
onlarında haberi yoktu
hem bizi görmeleride iyi oldu akılları kalmaz
anlıcanız hediyem tekirdağdı sırnaşık şey

günaydınnnnnna.s.jujum hadi gözün aydın:içelim:dilencim senin depresyonuna da sana da bi başlıcam şimdi ben:mymeka:gerisini getirmiyorum rtük var:roflol:bak herkes ne güzel söylemiş hayat kısa üzülerek vakit geçirmeŞenizhafta sonu raporumu vereyim

cumartesi kahvaltı klasik öğle yok arada meyva yedim akşam fırında tavuk çorba ve yoğurt yedim yatmadan 25 dk pisikletime bindim 50 mekik çektimkaydirigubbakcemile2

pazar kahvaltı 1 tane sigara böreği domaes peynir işte ...klasik sıradışı olan tek şey var:roflol:

öğleden sonra ayva yedim ve bir elma

akşam çorba karnıyarık (ama yarım patlıcan yedim ) bir de yoğurt he bi kaşıkta pilav yatmadan yeşilçay içtim 25 dk pisiklet binip 100 mekik çektimdelikafadulden

bugünde yeşilçayımı yanımda getirdim hazır olandan aldım eve de demleme türü aldım günde 2 fincan içerim zannımca :1rolleyes:

günaydın takımımm Şeniz

julyetçim gerçekten çok sevindim barışmanıza.. içim rahatladı yahu hihoyyyt

gülay arkadaşımız hoşgeldin aramızaa a.s.

benimde c.tesi günüm çok güzel geçtiii :asigim: :asigim: :asigim:

jujum çok sevindim :dance:canım allah bozmasın inşallah :Saruboceq:
nan bırak kilo vermesende huzurlu ve mutlu olursun en azındanhihoyyyt bunu hiç bişeye değişmem
cocan sen tekirdağa götürmüş ohh bundan güzel sevgililer günümü olur :asigim:

tesekkür ederim kızlar Şeniz
şaka maka küs 15 gün gecirdik ilk defaaa bu kadar uzundu
basta petüş olmak üzreee hepinize tek tek tesekkür ediyorum derdimi dinlediniz öğüt verdiniz epey basınızı ağrıttım iyiki varsınız kızlar Şeniz
ben gideyim avatar imzamı bulayım :roflol:

günaydınlar kızlarrrrr hihoyyyt

benim c.tesi deilde pazarım süperdi (sewgilim çalışıoduda:) )
aşkım bana gül almış ama bagaja koymuş yolda durdu bi anda bi ses gelio yaw bi dk bakcam dedi bi geldi elinde güllerim delikafadulden ben aynen böle 2yıllık ilişkimizde 2. çiçeğimde nese bütün gün çok güseldi akşam 5,5 ta yemek yedik tavuk istedi o bende ondan tırtıkladım biras sabahta normal peynir falan kahvaltı etmiştim 6,5 tu evdeydim çay içtim dattımmm :)

hoşgeldin dien arkadaslarımın hepsine çok teşekkür ederimm öperim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…