Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

a.s.Merhaba kızlar bende 6. takımdan Reff.. ara ara okuyorum ama pek yazamıyordum . Az önce tüm takımların kilo durumlarını inceledim bir önceki sayfadan aşağıya kopyaladığım toplam kilolarında bir hata olduğunu sanıyorum. 7. takımın bu çizelge bir kontrol edermisiniz kızlar.

7.TAKIM TOPLAM KİLO( 586,6/518,8[/B]/1,2/0,20%) Bu rakamlar eğer doğru ise 67.8 kilo vermiş olmaları lazım :) süprizzzzza.s. çok hoş bir hata olmuş :1hug:

7.TAKIM **91.ETAP** SONUÇLARI
Jjuliet ( 54,1/53,5/0,6/%1,11)
Serseri ( 63,5 / 63,5 / 0,00 / 0,00 %)
İlkerim (71/71/0,0/%0,0)
Almıla74 ( 54,5 /54,5/0,0/%0,0)
Şekercim ( 66,6/66,0/0,0/%0,0)
dimplehawk (60,9/60,5/0,4/%0,66)
elifsun ( 58,5/58,0/0,5/%0,85)
dilenci (97,0/97,0/0,0%0,0)
Abetüş(60,5/60,8/-0,3/%-0,50) (eski üye)
Şirin ayrıldı

7.TAKIM TOPLAM KİLO( 586,6/518,8/1,2/0,20%)

nan hayal nasıl verdin sen o 3 küsür kiloyu allah aşkına :1shok:
sırrını sölede herkes paydalansın dimi ama yerimseniben
ben açıklıcem emme aşe bacıya sormam lazım ban man yerim sonra :roflol:
şşşştttt eferin boynuz kulağı geçmiş hayal:roflol: t..... girenlere hep bişeyler oluyo zaten ne güzel beynimiz yıkanmış bak takım uzun zamandır aşe ve benden böle şeyler duymamıştı :roflol:
batüş danoşu minik kulşum gözümün bebaa aaa aşk olsun aşeynen sen t. ... tasınız kısım o ayrı:)...
julyet bana dön en kısa zamanda bi ricam var senden...

bende t.... kitlelere yaydın sandım:roflol::roflol:

tamam burdayım canım tel deydimsenağlama
yok bu sefer gitmiycem inşallah.nasıl kaldırırım bilmiyorum.tutulmayan sözler hep hır gür.artk değişti die güvenp annemle tanıştrdm, annesiyle tel.de buluşma kararı aldk yazın.ama şimdi gene aynı noktadayz..

slmlarr 7. takım ve julliet ben hayalin transfer diye bahsettiği gülay
artık sizin takımda paylaşım yapmak ve size dahil olmak istiyorum
eğer onaylarsanız takımımla konuşup
bugün itibariyle takımınıza dahil olmak istiyorum
neden transfer olmak istediimi hayal sana anlatmıştır juuliet cim

hosgeldin aramıza gülaycım kurallarımızı bir oku
tamam dersen bugünden itibaren bizimlesin a.s.

KURAL 1

ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...

aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...

mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...

bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....

bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....

KURAL 2

Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..

jujum ipler çok geriliyo buna bi çözüm bulmak lazım:çok üzgünüm:aranız gitgide kötü olmasın şu akıl hocanla bi konuş bakim ne dicek .Yarın sevgililer günü gelin bu kez biz eşlerimizden ya da sevgililerimizden bi şey beklemeyip kendimiz bi şeyler yapalım onlara .Ben yarın çocukları bırakıcam eve gelip güzel bi sofra kurucam vs....Dilencim kendini yemeyi bırak artık sendedegum seni ösledim ben gelirsen bunlar sanaŞenizve kapanış herkesin 14 şubat sevgililer günü kutlu olsun:asigim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…