ben açıklıcem emme aşe bacıya sormam lazım ban man yerim sonra :roflol:nan hayal nasıl verdin sen o 3 küsür kiloyu allah aşkına :1shok:
sırrını sölede herkes paydalansın dimi ama yerimseniben
şşşştttt eferin boynuz kulağı geçmiş hayal:roflol: t..... girenlere hep bişeyler oluyo zaten ne güzel beynimiz yıkanmış bak takım uzun zamandır aşe ve benden böle şeyler duymamıştı :roflol:bende buraya başlamamın 2,yılı şerefine mezun olmayı planlıyorum17 mayıstı sanırımkaydirigubbakcemile3hadi herkes hedefini belirtsin ve çaba göstersin sport şart arkadaşlar yazın buzdolabına gardroba asın spor yaptın mı diye kaydirigubbakcemileve spor şartı olsun takımda yapmayan kilo veremeyene bay bay diyelim biraz sıkalım artık kendimizi canım aaaaaakaydirigubbakcemileev hanımları kendine 1 saat ayırıp spor yapamıyomu:mymeka:çalışanlar en az 30 dk spor yapamıyo mu:mymeka:kaldırın totoları yoksa ceza yöntemleri düşünmeye başlıcam:jeyyar:
batüş danoşu minik kulşum gözümün bebaa aaa aşk olsun aşeynen sen t. ... tasınız kısım o ayrı:)...
julyet bana dön en kısa zamanda bi ricam var senden...
dilencim kaçma durbenneyaptımkinolur eskiye dönme kapatma kendini :teselli: sen vermen gerken kilonu geçemen gereken sınavını ve sadece sporunu düşün resetle bakim kötü anları ...bir de bak anlamışsın güçsüz olarak görüyor seni canlan bakim biraz takma şu herifi kötükedihüso taksan bile takmıyo gibi yap ki sinir olsun zübük:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?