• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akıl hocamda ortaya bişi atıyo
sonra ne soruyo ne ediyo
bu ona :mymeka:

bu öküz kocama :mymeka:

bu sabahtan beri susmayan telefona :mymeka: ve ucundaki insanlara :mymeka:

bu bana :mymeka:
barısmakmı bilmem ama sinirini cıkarmak için adamaklıllı bi kavga edeceğimiz kesin :kızgın:

sakinleştiricisi olan varmı :delphin:

ben almişe cevap vereyim
almiş bu güloyla sitede tanıştık artık kankayız haftada bir buluşup birbirimizi kontrol ediyoruz mesela ne değişim var diye(ama öslediğimizden buluşuyos)

dedim ya size resim çekip koyarım diye akşam bu cadımla bebişimle buluşup öekcez beraber koyarız resimlerimizi görürüsünüzde,
ben şöle deyim siz anlayın o bitane...

canım ben ankaradan katılıorum :D kurumda başkan sekreterliği yapıorum ama özele bağlıyım kilolu doğdum kilolu büyüdüm bi ara akapunkturla çok güsel kilo verdim ama insan günde 3 meyveyle durursa verir tabibırakıncada aynen alır:) tekrar başladım herşeye hayalimle devamda edicem inş.

bu arada 25 yaşında bekarım akrep burcuyum :)

kıslar ben geldimm
sagolsun hayal sayesinde nasıl düzeltmem gerektiğini ögrendimŞeniz
akşam bi girdim banlıyım nan ne oldu bütün gün hamilelik diye topici meşgul ettim ondan herhalde dedim:kızgın:
sonra bi şifremi gireyim dedim mail adresiniz aktif degil dedi ki aktif aslında :jeyyar:
neyse bugün hayal yardım etti de açabildim şimdi:teytey:

gülaycım aramıza katılmana sevindim yerimseniben. bu arada kilon bu hafta neydi canım.

şirinem güzel hamişim hosgeldin. nasıl gidiyor hamilelik. zayıflama sitesinde gezeceğine gebelik sitesinde gezinsene tısım. burda güzel bilgiler bulursun yerimseniben

herkesin sevgililer günü kutlu olsun

beni soracak olursanız barıstık kaydirigubbakcemile3
kocem bi planlar yapıyo ama anlamadım
sanırım tekirdağa götürcek
içimden öle geliyo :uhm:

Back