zeynep bende senin gibi düşünüyorum ama belki fatoşda onla bi başlangıç yapıcaktır şartlamışta kendini belki motive olur sonra onsuzda devam eder.... ben yemeği sewiyorum ya sabah akşam sporda yaparım gerekirse ama istediim şeylerden mahrum da kalmiim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
tamam tamam ıkı cadıııaboooo delı ettınız benıı almıyomleynnnn tamam ama bak cok abartttıgım anlarda destek ısterımm motıvasyon ısterım sımarıgım bılırsınızzz sırnaşık şey yemek yersem yanı fazla ve kalorılı saglıksız seyler yersem ezıkleyın benııı tamammmmmıı delikafadulden valla bakkk kabulse ben elımı uzattım sızevereliniortak
evet kıslar masaj yağlarımı sürüp sporumuda yaptım nivea body ile zemuszemus
ayy kiyamam ya ben :1hug: bu yola girdik artik vericez kizlar. Yeni yil bize ugurlu gelicek gorun bakin verice bu kilolari zemuszemus kaydirigubbakcemile5
canım nivea body ile dinamik sabahlar bir egzersiz programı,int.ten indirmiştim..2 cd halinde...biri yaklaşık reklamlarını falan atarsan 50 diğeride 40 dk falan sürüyo tüm vucudu çalıştırıyo ve sıkılaştırıyo zemuszemus masaj yağı dediğimde aktardan aldığım sıkışlamaya ve incelmeye yarayan 4 bitkinin yağı:)) içinde biberiye,susam,kekik ve melisa yağı var(kokusu biraz keskin yalnız:)) birde yazın bir fincan yeşil çay demliyodum içine deniz tuzu az nane,portakal ve limon yağı koyup masaj la yedirip spor yapıyodum..malum yeşil çay her derde deva sıkılaştırıyo diğerleride selülitim azdı bunları yapanca kalmadı diyebilirim portakal ve limon yağı iyi geliyo:)) banyoda kabak lifiyle kese ardından nemlendirici süper oluyo :lepi:Canim buu msj yagi nedir?? Ben de cok duskunum de bakima kaydirigubbakcemile2 ondan soruyoum. Ben bir ara catlak kremi kullaniyodum, simdi sadece nivea bakim kremimi surup cikiyorum. Bir de senin bu sporun nedir hic duymadim?? Ben kondisyon bisikletinde 1 saat geciriyom walla tam 1 saat canim cikiyor.
kızlar 75.5 desem benı opermısınızzzzzzzz pantolonum bol gelıyoo leynnnnnnnnnn
sanırım dedıgınız dogru su tuttummmmmmmmmmm:sm_cool::teytey:delikafadulden
he heyy he heyyy yupyyyy bugun hıc kacamak yapmadıma ma suyumuda fazla ıcmedımm kızlar dısarı cıkıcam gelınce hepsını ıcıem
kızlar 75.5 desem benı opermısınızzzzzzzz pantolonum bol gelıyoo leynnnnnnnnnn
sanırım dedıgınız dogru su tuttummmmmmmmmmm:sm_cool::teytey:delikafadulden
he heyy he heyyy yupyyyy bugun hıc kacamak yapmadıma ma suyumuda fazla ıcmedımm kızlar dısarı cıkıcam gelınce hepsını ıcıem
merhaba kızlar ben de artık şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum inşllah olucak bu sefer birlikten kuvvet doğar yardımlarınızla 15 kilo vermek istiyorum 65 kiloyum boyum 1.50 1 yaşında kızım var doğum kilolarm bunlar bir türlü vermedim inşallah vericem yaza kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?