Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zeynep bende senin gibi düşünüyorum ama belki fatoşda onla bi başlangıç yapıcaktır şartlamışta kendini belki motive olur sonra onsuzda devam eder.... ben yemeği sewiyorum ya sabah akşam sporda yaparım gerekirse ama istediim şeylerden mahrum da kalmiim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

tamam tamam ıkı cadııı aboooo delı ettınız benıı almıyomleynnnn tamam ama bak cok abartttıgım anlarda destek ısterımm motıvasyon ısterım sımarıgım bılırsınızzz sırnaşık şey yemek yersem yanı fazla ve kalorılı saglıksız seyler yersem ezıkleyın benııı tamammmmmıı delikafadulden valla bakkk kabulse ben elımı uzattım sızevereliniortak

kız biz zaten kabul ettik takım olmakta bu değil mi zaten:)) kaydirigubbakcemile5 bence yarından itibaren 3 ana 3 ara öğün düzenine geç hatta gel 2 öğün 2 kase k-flakes yapalım:)) aralarda meyve falan yiyelim bak ben sütten nefret ederim bi bardak süt içtim spordan sonra yağların yakımını kolaylaştırıyo diye katlancas ..yindede istersen al dediğin hapı belki onla iyi başlangıç yaparsın öle devam edip istediğin kiloya gelirsin:)

ayy kiyamam ya ben :1hug: bu yola girdik artik vericez kizlar. Yeni yil bize ugurlu gelicek gorun bakin verice bu kilolari zemuszemus kaydirigubbakcemile5

evet kıslar masaj yağlarımı sürüp sporumuda yaptım nivea body ile zemuszemus

Canim buu msj yagi nedir?? Ben de cok duskunum de bakima kaydirigubbakcemile2 ondan soruyoum. Ben bir ara catlak kremi kullaniyodum, simdi sadece nivea bakim kremimi surup cikiyorum. Bir de senin bu sporun nedir hic duymadim?? Ben kondisyon bisikletinde 1 saat geciriyom walla tam 1 saat canim cikiyor.

kızlar 75.5 desem benı opermısınızzzzzzzz pantolonum bol gelıyoo leynnnnnnnnnn
sanırım dedıgınız dogru su tuttummmmmmmmmmm:sm_cool::teytey:delikafadulden

he heyy he heyyy yupyyyy bugun hıc kacamak yapmadıma ma suyumuda fazla ıcmedımm kızlar dısarı cıkıcam gelınce hepsını ıcıem

ayy kiyamam ya ben :1hug: bu yola girdik artik vericez kizlar. Yeni yil bize ugurlu gelicek gorun bakin verice bu kilolari zemuszemus kaydirigubbakcemile5

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: vereliniortak

canım nivea body ile dinamik sabahlar bir egzersiz programı,int.ten indirmiştim..2 cd halinde...biri yaklaşık reklamlarını falan atarsan 50 diğeride 40 dk falan sürüyo tüm vucudu çalıştırıyo ve sıkılaştırıyo zemuszemus masaj yağı dediğimde aktardan aldığım sıkışlamaya ve incelmeye yarayan 4 bitkinin yağı:)) içinde biberiye,susam,kekik ve melisa yağı var(kokusu biraz keskin yalnız:)) birde yazın bir fincan yeşil çay demliyodum içine deniz tuzu az nane,portakal ve limon yağı koyup masaj la yedirip spor yapıyodum..malum yeşil çay her derde deva sıkılaştırıyo diğerleride selülitim azdı bunları yapanca kalmadı diyebilirim portakal ve limon yağı iyi geliyo:)) banyoda kabak lifiyle kese ardından nemlendirici süper oluyo :lepi:

zemuszemus kaydirigubbakcemile5 hadi bakalım gözün aydın opuyorumnanaktan

bugün yediklerim
sabah 2 kuru kayısı ve bir bardak ballı limonlu suyumu içtim
kahvaltıda çorba içtim
ara :1 kuru incir
öğle arası 20 dk bu gün o yüzden evden çavdar ekmeği arasına yaptığım tostumu ve de sıkma meyve suyumu götrüdüm:)) (portakal-greyfurt)
ara bir bardak ayran
ara:yeşil çay yanında da 4 kepekli biskuvi
akşam da bir kase sütlü gevrek
sonrada elma falan yerim belki sütlü gayfe içerim :)

nivea body ile sporumuda yaptım opuyorumnanaktan

ohhh sevindim cnm benim gitsin kilolar a.s.

günaydınnnnnnnn

dün işlerim vardı gelemedim
neler yaptınız bakayım ben yokken özet geçin bana

kahvemı olmaz sen kazana dustunn dun tembeldınız o yuzden bugun sız bana yapın ben gusum ben sızee

merhaba kızlar ben de artık şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum inşllah olucak bu sefer birlikten kuvvet doğar yardımlarınızla 15 kilo vermek istiyorum 65 kiloyum boyum 1.50 1 yaşında kızım var doğum kilolarm bunlar bir türlü vermedim inşallah vericem yaza kadar

NE oldu kizlar ses cimiyor sizden...
Ben dun spor yaptikdan sonra cok hastalandim, butun vucudum sizladi. Gece belim falan agridi. Dun kendimi cok zorladim ondan galiba... Bugun spor yapmicam. Yediklerime dikkat edicem artikkk

slm kızlar..reglim yaklaştı acayip yorgun hissediyorum kendimi( nöbette vardı bugün kendimi iyi hissetmiyom pek..zaten yediklerimede dikkat edemedim(

ya kızlar daha öncede yazmışımdır bende bağırsak tembelliği var pazartesi öğle arasıı yok salı da okuldan dışarıya çıkmamız yasak nöbet olunca eve gelemiyorum ve 2 günde düzeniim bozuluyor ve en başa dönüyo o kadar da dikkat ediyorum sabahlrı mutlaka kuru kayısı iya da ncir yiyorum ve ılık suyumu içerim ama şuan patlayacak gibiyim reglimden de ötürü sanırım...avtivia gibi probiyotik yoğurtları araştırcam birazdan sizinde böyle problemleriniz varmı? yada daha önce hiç bu yoğurtları kullandınız mı? kafama yatarsa alıcam da yarın bide onları deneyelim bakalım öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…