off kızlar ya ben bu diyet mevzuundan iyice sıkıldım ya...birde üstüne kabızlık kafayı yicem(ve ben düşündüm taşındım bi müddet ara vericem sanırım kafam o kadar dağınıkki sözlüm askere gittiğinden bu yana biraz kendime gemem lazım...üzülerek sölemeliyim ki takımdan ayrılmayı düşünüyorum..zaten bi kaç gün sonra annem babam gelicek yanıma mutlaka iyi gelivektir yalnız kalmaktan sıkıldım çünkü ( sizleri tanıdığım için gerçekten mutluyum kendinize iyi bakın ..booll sağlıklı kilo vermeler :))
off kızlar ya ben bu diyet mevzuundan iyice sıkıldım ya...birde üstüne kabızlık kafayı yicem(ve ben düşündüm taşındım bi müddet ara vericem sanırım kafam o kadar dağınıkki sözlüm askere gittiğinden bu yana biraz kendime gemem lazım...üzülerek sölemeliyim ki takımdan ayrılmayı düşünüyorum..zaten bi kaç gün sonra annem babam gelicek yanıma mutlaka iyi gelivektir yalnız kalmaktan sıkıldım çünkü ( sizleri tanıdığım için gerçekten mutluyum kendinize iyi bakın ..booll sağlıklı kilo vermeler :))
hangi diyeti uyguluyorsunuz?
hoşgeldin canım bu hafta paylaşımda bulunmaya başlayabilirsin.paylaşımların yeterli olursa takımda olursun haftaya cuma bildiriminde olmak istiyorsun hergün yediklerinin ve yaptıklarını anlatacaksın.takım kuralları için geçmiş sayfalardan bakabilirsin.merhaba kızlar ben de artık şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum inşllah olucak bu sefer birlikten kuvvet doğar yardımlarınızla 15 kilo vermek istiyorum 65 kiloyum boyum 1.50 1 yaşında kızım var doğum kilolarm bunlar bir türlü vermedim inşallah vericem yaza kadar
pınarcım haklısın inan bende çok sıkıldım ama sizleri bırakamıyorum.sen biraz izinli ol sonra yine bakarız.off kızlar ya ben bu diyet mevzuundan iyice sıkıldım ya...birde üstüne kabızlık kafayı yicem(ve ben düşündüm taşındım bi müddet ara vericem sanırım kafam o kadar dağınıkki sözlüm askere gittiğinden bu yana biraz kendime gemem lazım...üzülerek sölemeliyim ki takımdan ayrılmayı düşünüyorum..zaten bi kaç gün sonra annem babam gelicek yanıma mutlaka iyi gelivektir yalnız kalmaktan sıkıldım çünkü ( sizleri tanıdığım için gerçekten mutluyum kendinize iyi bakın ..booll sağlıklı kilo vermeler :))
Canim dietini kendin seciyosun.. Yanliz sporunu, yediklerini ve kilonu buraya yaziyorsun her gunn...
Bir de kendini tanitman gerekiyor. ismin falan... Ben Zeynep bu arada... Ben de senin gibi hamilelikte 49-54 lerde dolasirken 83 oldum iki senede 23 kilo verdim... Son 6 kilom kaldi.. Boyum 165
Canim dietini kendin seciyosun.. Yanliz sporunu, yediklerini ve kilonu buraya yaziyorsun her gunn...
Bir de kendini tanitman gerekiyor. ismin falan... Ben Zeynep bu arada... Ben de senin gibi hamilelikte 49-54 lerde dolasirken 83 oldum iki senede 23 kilo verdim... Son 6 kilom kaldi.. Boyum 165
slm ben geldim...opuyorumnanaktan
geçen yıl doğum yaptım 60 la hamile kaldım 70 le doğum yaptım şuan 66 kiloyum veremedim birtürlü boyum 150 yarın da yediklerimi yazarım iyi seneler herkeze şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?