pışşşt sölesene şu yöntemi merak ettim
benimde acil değişik yöntemlere ihtiyacım var.
hımmm tamam canım bende birara biber hapı kullandım onunda etkileri böyleydi
canım bıber hapı fılan degıl bu yanı ole bısey degıl onların ıcınde etken madde sıbutramın yada anfetamın var ben l cartıne ve c vıtamını desteklı kullandıgım
hım abakım baska yanı termojenık etkı yapıyoo oturuken yada en ufak bıseyde spor yapıyomussun gıbı oluyosun
Canim, cok sevindim kilolarin gitmesine Itiraf ediyorum bende icicem artik bi hap kaydirigubbakcemile3 biktim artik yani veremicem tek basima[/QUO
umarım hayatım zaten benım kadar fazla degıl senın kılon
kızlar cok cok ozur dıleyerek aranızdan ayrılmak ıstıyorum cunku takımda ıstedıgım ruhu bulamadım lıngusıtle bı ara cokııı ıdık tıpkı ordakı gıbı takım ıstıyorum ama olamadık yıne arada sıze yazıcam cok uzaklarda degılım yanı
hersey ıcın tesekkurler gorusmek uzere kızlar :gitme:
Canim, cok sevindim kilolarin gitmesine Itiraf ediyorum bende icicem artik bi hap kaydirigubbakcemile3 biktim artik yani veremicem tek basima[/QUO
umarım hayatım zaten benım kadar fazla degıl senın kılon
kızlar cok cok ozur dıleyerek aranızdan ayrılmak ıstıyorum cunku takımda ıstedıgım ruhu bulamadım lıngusıtle bı ara cokııı ıdık tıpkı ordakı gıbı takım ıstıyorum ama olamadık yıne arada sıze yazıcam cok uzaklarda degılım yanı
hersey ıcın tesekkurler gorusmek uzere kızlar :gitme:
canım çok haklısın
bu takımın kapanacağını duyduğumda çok üzülmüştüm.takımdan ayrılmış olmama rağmen kaptan olmayı ve takımı yeniden kurmayı göze aldım ki işlerimin yoğunluğu ,sürekli online olsamda yazamamak gibi derdim olmasına rağmen.ama asla istediğim takımı yaratamadım.tabiki sadece benlede olmuyor.takıma gelen üyelerinde heveslerinin olması cabası oldu.
şimdi yeni üyeler davet ettim takıma yeni kanlar bulmaya çalışıyorum uzun süredir ama bilmiyorum nereye kadar bende böyle götürürüm.
senin yaşadığın sıkıntıyı ben senden daha çok yaşıyorum ama insanları birtürlü canlandıramadım.bunun için yeni düzenlemelr yapıyorum.istersen daha sonradan tekrardan duruma göre gelirsin.sana herzaman yer buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?