Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gunaydın kaptanlaelaelaelaelae sımarık amıgonuz gerı donduu :roflol: tatılde bos durmadım kılo verdım :teytey:cuma solerım yada sımdımı solesemakannehir hemde yaglardan cunku gunluk 4 lıtreye kadar su ıcmeye devam edıyom su kaybı degıl kesınlıkle ve terlıyommm sankı spor yapıyo gıbııı ev ısınde bıle dusunun nasılş terlıyomm ay ıstah gıttı artık azcık ama secerek yıyorum evet uyandıgımda ozellıkle gecelerı agzıma attırıverıyom ama napımm mıgdem kazınıyo cok rahat bı yondem buldum ama bunu burda solersem reklama gırer ben 15 20 gune ıyı bı sonuc alırsam ne yaptıgımı soylıycem sızee
:teytey:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::sm_cool:

pışşşt sölesene şu yöntemi merak ettim
benimde acil değişik yöntemlere ihtiyacım var.

pışşşt sölesene şu yöntemi merak ettim
benimde acil değişik yöntemlere ihtiyacım var.

canım ben bı ılac kullanmaya basladım daha once pınar ve ecem 7 ıle de konusmutum baya arastırıdm yanı eczacılar vs ıcerıgı neyse adını vermıycem yanlsı anlasılsın ıstemem ama 4 gundur kullanıyom tok tutuyo yemegı az yedırıyo zaten zayıflamak ıcın saglıktan vazgecılmemelı yanı bende ne carpıntı nede yan etkıbısey yapmadı ve ev ısı yaparken bıle terlıyorum suyumuda ıcıyorum nefıs oldu boyle suaan 75 oldum ama su ıcıyorum sabah gece aksam farketmıyo karbonhıdratıda kestım gunde canım ısterse yarım yada hıc ekmek yıyorum :roflol:

hım abakım baska yanı termojenık etkı yapıyoo oturuken yada en ufak bıseyde spor yapıyomussun gıbı oluyosun

bu arada pınar donucekmı msj yazdım ama cvp vermedı topuklulardan konuscak arkadaslar aranıoyo acılen bannaaaaaaaa:roflol:sırnaşık şey:sm_cool:

hımmm tamam canım bende birara biber hapı kullandım onunda etkileri böyleydi

takım artık toplansında şu foto işini halledelim artık ne dersiniz?

hımmm tamam canım bende birara biber hapı kullandım onunda etkileri böyleydi

canım bıber hapı fılan degıl bu yanı ole bısey degıl onların ıcınde etken madde sıbutramın yada anfetamın var ben l cartıne ve c vıtamını desteklı kullandıgım

canım bıber hapı fılan degıl bu yanı ole bısey degıl onların ıcınde etken madde sıbutramın yada anfetamın var ben l cartıne ve c vıtamını desteklı kullandıgım

merak ettim doğrusu
bende bir araştırayım olmazsa özelden adını yazarsın

Kizler ben de geldim; fakat kesin kilo almisimdir. klava: Kizimin dogum gunu, yilbasi partileri derden kacti ipin ucu . . . Herneyse artik bu hafta yemek yok!

ecem bu durumda takımda senle ben kaldık sadece
dediğim gibi yeni üyelere davette bulundum bakalım sonuç ne olacak ama lütfen sende takımda olup olmadığınla ilgili son kararını bildir.

Ben de takimdan ayrilacam cunku 59-55 arasi kilo vermek isiyenler takimina girmek istiyorum cok uzucu ya takimin dagilmasi...:1no2:

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLıLER HARıÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENıLENLER ıÇıLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENıN KIRICI OLMAMAK KOŞULU ıLE BıRBıRıNı YEDıJKLERı VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTıRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENı ÜYENıN 1 HAFTA DENEME SÜRESı VARDIR YETERLı GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BıLDıRıM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇıLıR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKıLıDıR.
8)CUMA SABAHI LıSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LıSTEYE HERKES LıSTE RENGıNı DEĞıŞTıRMEDEN KıLOSUNU YAZMALI VE GEREKLı HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BıR TAKIM O HAFTANIN ıNCELEMESıNı YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BıR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LıSTELERıNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GıRMıŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTıDıR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERıNE GETıREMEYECEK
OLANLAR TAKIM ıÇERıNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELıRTSıN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR ıÇıN CEZA SıSTEMı VARDIR.HER ÜYE ıLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHıPTıR
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KıLO BıLDıRıMıNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DıĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDıCE EDıCı DAVRANIŞLAR SERGıLEME 2 PUAN
1 AY ıÇıNDE O AYKı BAŞLANDIÇ KıLOSUNUN %1 ıNı VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERıNıDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KıLO VERıLıR DıYE FıKıR
ALIŞVERıŞıNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEtenN ÜYELER DıSKALıFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

selam bende grubunuza transfer oldum.
2 aydir 13 ncü takimdaydim.

yarisci canim benim , ben izine ayrilmistim 3-4 hafta önce.
kilom 65,7 ydi yannis hatirlamiosam .. ahh ahh :))
simdi 72,6.
acebaa bu cuma dan itibariyle tekrarmi giriyorum yarisa yoksa kocaman bir rezillik olarak 6,9 kilo aldimi yazacaksiniz:))
takiminizi ilk haftada batirdim sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…