Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lahana çorbasını bi defa yaptım tadını beğenmiştim sonra dedim ben bunun suyunuda içerim denedim faciaydı 1 kez içtim neyse bi kez daha lahana çorbası yaptım ama suyu beni mahvetmiş içemeden döktüm

az yiyerek gitmez öle napıyon akşama tutuyonkendini sonra gece dayanamayıp gece yüklüyosun kalorili şeyleri canımız çekiyo işte ama bunları sabah öpününde yesen akşam da hafif beslensen olucaktır bu iş:)

klava:klava:klava:bende bı ara yapıyodum sıkıldım benım sorunum cabuk sıkılmakkk ben basladıgım ısı bıtıremıcemmı yaa

Ben her yaptigim da ancak 2-3 gun dayaniyorum; ama kesin ise yariyor. en azindan suyu atiyor vucuttan... Orkunege'nin kesin buna ihtiyaci var. Tadi dayanailmaz ama sonuc iyi

aslında bunlardannn bahsedelım onlar bıze yaptırsın bakalımm ne kadar romantık
ecem bu arada ben fatoss bana kısaca fatott da denıyooo

lahana alım o zman yarın durun bakım ama evde karnıbahar vardı onu haslasam annna canım cektııı bakkk

O sorun bende de var canim ya.. her isi yarida birakiyorum ya ben klava: Dikkat eksikligim var galiba ondan ama her isim yarim yaa off biktim artik

bende de var o dıkkat eksıklıgı bazen resmen kıtlıyom beynımmıı bole mal gıbı oluyomm ama bazende bole cok yasam dolu oluyom normalım bu ama ıste yasadıgım stresler benı bu hale getırdııı:çok üzgünüm:

yuh bak ne buldummm sasırdım resmennn yaa

1. gün 10 taneye kadar yumurta “haşlanmış olarak”
2. gün yarım kilo domates yarım kilo salatalık “dilediğiniz şekilde ve çiğ olarak”
3. gün 1 kg tavuk göğsü “gün içine yayın ve dilediğiniz gibi yağsız olarak pişirin”
4. gün 1 kg haşlanmış patates
5. gün 1 kg meyva ” karpuz kavun gibi şekerli meyvalar olmayacak”
6. gün 1 kg haşlanmış kabak
7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto
işte bu diyeti yapanlar 7 günde 7 kilo vermiş.ama bizden söylemesi hanımlar.lütfen özellikle yumurta kısmında doktorunuza danışarak haraket ediniz !

sırnaşık şeyneyyy hee 7 gunde 7 kılo dıyetıymıs bu almak ıcın galıba vermek ıcın degıl herhalllllllllllllsırnaşık şey

ya ben böle tek gıda diyetleri yapamam sanırsam( birincisi kahvaltıyı çok sewerim onun yerine kahvaltıda da bunları yemek zülüm gelir bana..ikinciside ben çeşitliliği severim yemeklerde böle renkli salatalar falan olmalı :kedi: zemuszemus

herşey haşlanmış ya da çiğ olduğu için alınacağını sanmam her ne kadar miktarlar çok gibi görünsede 6 ya böldünmü bişi kalmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…