• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

off kızlar ya ben bu diyet mevzuundan iyice sıkıldım ya...birde üstüne kabızlık kafayı yicem:((ve ben düşündüm taşındım bi müddet ara vericem sanırım kafam o kadar dağınıkki sözlüm askere gittiğinden bu yana biraz kendime gemem lazım...üzülerek sölemeliyim ki takımdan ayrılmayı düşünüyorum..zaten bi kaç gün sonra annem babam gelicek yanıma mutlaka iyi gelivektir yalnız kalmaktan sıkıldım çünkü:(( sizleri tanıdığım için gerçekten mutluyum kendinize iyi bakın ..booll sağlıklı kilo vermeler :))

off kızlar ya ben bu diyet mevzuundan iyice sıkıldım ya...birde üstüne kabızlık kafayı yicem:((ve ben düşündüm taşındım bi müddet ara vericem sanırım kafam o kadar dağınıkki sözlüm askere gittiğinden bu yana biraz kendime gemem lazım...üzülerek sölemeliyim ki takımdan ayrılmayı düşünüyorum..zaten bi kaç gün sonra annem babam gelicek yanıma mutlaka iyi gelivektir yalnız kalmaktan sıkıldım çünkü:(( sizleri tanıdığım için gerçekten mutluyum kendinize iyi bakın ..booll sağlıklı kilo vermeler :))

canım benım gecerken ugra yıne arada olesınde muabbet edelım olurmuu dıyetı bosver gonuller bır olsun :tomato:

Canim gel arada.. Ben de kizlar cok kotu hastayim. Spordan zannetim ama degilmis, atesim falan var... Beni idare edin

hangi diyeti uyguluyorsunuz?

Canim dietini kendin seciyosun.. Yanliz sporunu, yediklerini ve kilonu buraya yaziyorsun her gunn...

Bir de kendini tanitman gerekiyor. ismin falan... Ben Zeynep bu arada... Ben de senin gibi hamilelikte 49-54 lerde dolasirken 83 oldum iki senede 23 kilo verdim... Son 6 kilom kaldi.. Boyum 165

merhaba kızlar ben de artık şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum inşllah olucak bu sefer birlikten kuvvet doğar yardımlarınızla 15 kilo vermek istiyorum 65 kiloyum boyum 1.50 1 yaşında kızım var doğum kilolarm bunlar bir türlü vermedim inşallah vericem yaza kadar
hoşgeldin canım bu hafta paylaşımda bulunmaya başlayabilirsin.paylaşımların yeterli olursa takımda olursun haftaya cuma bildiriminde olmak istiyorsun hergün yediklerinin ve yaptıklarını anlatacaksın.takım kuralları için geçmiş sayfalardan bakabilirsin.
pınarcım haklısın inan bende çok sıkıldım ama sizleri bırakamıyorum.sen biraz izinli ol sonra yine bakarız.
Canim dietini kendin seciyosun.. Yanliz sporunu, yediklerini ve kilonu buraya yaziyorsun her gunn...

Bir de kendini tanitman gerekiyor. ismin falan... Ben Zeynep bu arada... Ben de senin gibi hamilelikte 49-54 lerde dolasirken 83 oldum iki senede 23 kilo verdim... Son 6 kilom kaldi.. Boyum 165

zeynebin dediği gibi paylaşım yapılıyor.
evett tanıt bakalım kendini

evetttt günaydın fıstıklarrrrr
takımda yine bir motivasyon eksikliği görüyorum tam kafamı toparlayamadım ama yılbaşından sonra yeni kurallar ve yeni üyeler olacak.canlanmayan kalmayacak ona göre.

bu arada bu hafta bildirim olmayacak gibi paylaşım alanından sizde takip edebilirsiniz.ben yarından itibaren pazartesiye kadar yokum ona göre akışama kadar bir buluşup birbirimizi kutlayalım

günaydın arkadaşlar :) hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir opuyorumnanaktan Şeniz

ıyı yıllar kızlar bende bu kılo olayından sıkıldım ve ılac sıparıs ettım
nıyetım kısa zamanda kurtulmak artık lıngusıt de bızı oksuz bırakınca tekler teker dokulmesek ınsallaah lıngusıt hanı daha sortlardan fılan konuscaktık kız off ya yanı ııykı bıraz performans dusurdum yok ben sızı yıne toplarım

nasıl verdin canım ya tebrik ederim seni ahh birde be verebilsem

geçen yıl doğum yaptım 60 la hamile kaldım 70 le doğum yaptım şuan 66 kiloyum veremedim birtürlü boyum 150 yarın da yediklerimi yazarım iyi seneler herkeze şimdiden

ecem coksevındım canım nasılsın bu arada ben cok ııı kılo vermeye basladım terlıyom sureklı bakalımm cumaya gorucemmm

hahaha tickerde kilo verdiğime bakmayın yeni yıldan önceydi 90la girmeyi başardım yeniyıla büyük zafer dimiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile gideni geri getirmek neyse oturmadan geri gitsin kilocuklarımkaydirigubbakcemile4

geçen yıl doğum yaptım 60 la hamile kaldım 70 le doğum yaptım şuan 66 kiloyum veremedim birtürlü boyum 150 yarın da yediklerimi yazarım iyi seneler herkeze şimdiden

canım takım kurallarını biliyorsun demi yoksa geçmişten bakıver.daha sonra yine yazarım.
bu hafta paylaşımına göre takımda olup olmayacağına kakr vereceğiz.

Back
X