Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

off ya sözlüm askere gittiğinden bu yana düzenim bozuldu benim ya( külüpten çıkmaz oldum gece geç yatıyorum yapmam gereken işleri atlıyorum hep nolcak benim halimm mafoldumben kendime gelmem lazım ya

wevet canım uf bı suru agladım benım herıfe sımdı kılom yuzunden yapma dıyo ama dayanamıyom aglıyom ıstee

bizde bi ara onla kilo almaya başladık hafta sonları pasta mı yapmıyoduk börek mi tatlılar mı offf ne biçiimdi ikimizde spor yapıyoduk birde ama kilo alıyoduk:)) sonradan öğrendikki sporla birlikte böle yersen kilo alırmışsın...o sıra benimde epey canım sıkıldı o kiloları verene kadar az nazımı çekmedi gel görki yeniden kilo almaya başladım ama bu sefer bi daha almamak üzere vericem bu kiloları bi daha da kimsenin gazına gelip bırakmıcam sporumuda beslenme düzenimi:))

slm kızlar. uğrayan olmamış bugün buraya
bende ehliyet sınavında görevliydim sonrasında da asker ziyaretine gittim aşkımı görmeye çok özlemişim ya :çok üzgünüm:

bugünkü menüme gelelim:))
sabah:2 kuru kayısı,bir bardak ballı limonlu su
kahvaltı:herzamankinden :))
ara:1 incir
öğlen bi kase sütlü gevrek
ara:bir k bar
akşam:çorba,yeşil salata ve ciğer bir dlim ekmekle
birazdan da spor yapcam:)

canım benım bılgısayar coktu daha yenı kurdum wındowsuuuu cok uzgunum bende askımla konusamdım buyuzden bugunn aksama kadar ugrastım wındowsu kurmak ıcınn

Kizlar saatler uymadi bugun bana yeni geldim.. Kilo vermemisim bu diyetle ona canim sIKkIndi Bir de ustune yarim kilo fazla gosterdi... Of ya bu ne ben yine su lahana diyetime doneyim cok kotu ama bana kesin kilo verdiriyor 3 gun yapicam walla artik yilbasina kadar en azindan

Kizlar uzuldum sevgululerinizle gorusemediginize... Eh ne diyim, Allah kavustursun :hulya:

saol canım :) sen diyet şeyler yerken başkasına leziz şeyler hazırlamak ne kadar zordur :bbo: hazırlayıpta yememekte ayrı bi irade ister tabi alkisalkisalkis alkisalkisalkis

gelelim bu gün yediklerime:))
sabah kalkınca 2 kuru kayısı,bir bardak ballı limonlu su..bi çay kaşığı kara üzüm çekirdeği yuttum ve 1 bardak normal su içtim...ardından markete gittim..
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği,1 haş. yumurta,domates,salatlık,bir kupa yeşil çay(şekersiz)
ara:1 kupa limonlu yeşil çay ve 3 adet beypazarı kurusu(dün bi markette gördüm nası sevindim görünce üniversiteyi ank.ta okudum orda keşfetmiştik bunu süper ötesi bişi cokacimcoook
öğlen:çorba,2 adet haşlanmış tavuk baget ve yeşil salata olacak
akşam malum 1 kase sütlü gevrek:)
aralarda nescafe ve meyve olur sanırım bi arada spor yaparım:)
öptüm hepinizi hihoyyyt :sm_cool:

canım gunaydın ıste programlarını dowland etmeye calısıyom yegenım oynuyodu gum ıcındekı tum bılgıler hersey gıttı bıde usutune enternet kablosunu yapılandıramayınca delı oldum ama sımdı buralardayımda hala kurmaya calıyom ya aksam kacamagı yaptım yıne bana hıc gergın ortam yaramıyo sormayın yaaa

Benim de internet sorunluydu giremedim. Bugun sabah kahvaltisini hafif yaptim; fakat cok zordu. Esim ve kizima sosisli ekmekler, sahanda yumurta ve buna benzer birseyler hazirlamisdim. Aksam da corba icicem, insallah spor da yapabilirim.

sana gunaydın o zman ecem cım ben maurers dıye bısey buldum nette sekerım onu almaya karar verım ısvec tabletı olarak gecıyo surubuda varmıs turkıyede yenı ama alıcam sımdıden butce ayrıdım artık kendımı ona sartladım reszmen ne kadar az yersem yıyeyım olmuyo kızlar

fatoşcum kızma da bana az yemekle olmadığını kabul etsen canım olucakta metobolizmanı çökertcen kıs allah korusun...

fatoşcum kızma da bana az yemekle olmadığını kabul etsen canım olucakta metobolizmanı çökertcen kıs allah korusun...

pınarım neden kızım sana be canım kötükedihüso

sadce benım metobolızmam durmus ben onu anladım bı kez denıyeyım dıyorum ayyyalkisalkisalkiskötükedihüso seytan gırdı ıcımee sırnaşık şeyzaten ses kartını yukleyemıyom ne menem sey bu boleee yawwwkafamçokkarıştı

walla bu hap, surup gibi seylere pek inanmiyorum. Ne bilim sanki gercek olsalardi kimse kilolu olmazdi... sana bir umut verecekse dene derim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…