selam kizlar nasilsiniz nevarneyok nasil gidiyo bakalim
bende tekrar takimlara girmek istiyom yer varmi acaba benide alirmisiniz
çıkamam canım ben:1no2:çünkü oğluma söz verdim okula gidip onu alıcam ve örümcek adam ceketi alıcaz beraber pazar gününden beri sayıklıyoda:kedi: ama akşam yemeğinden sonra evdeki kondisyon bisikletini kullanıcam 30 dk alıcam elime dergilerimden biriniyerimsenibeneski dergilerim işe yarıyor unutmuşum zamanla neler okuduğumu:roflol:sen çık kuzum yürüyüşüne ben sabah azıcık yürüdüm serin serin:smiley-cool:
handecem azken vermek zor oluyor işte çokken vermek daha kolay oluyor son zamanlar gitmiyorÇok üzgünüm çoook sende verirsin canım hep birlikte vericez inş.
doğru cnm haklısın ben geçen sene ne güzel 69 a kadar düşmüştüm son kalanları veremedim hatta höööööp geri aldım tabi ah salak kafam! nese vercez hepberaber inş.!
len uyus hasba bildiğin bi lokma be,
la bak regl olcam zaten belkide oldum :roflol:gidip bakmaya üşeniyom:roflol:,
ağrım var tatlı krizim olmadan sabah 1 tatlı kaşığı bal yiyom babam zaten şart koştu her sabah balı,
bende dedim yararlı bişiden alam bari tatlı eksiğimi tamamlayam didim uğraşma la benle:),
julym nasılsın...
şu 25 vercek kimdi bakam,
baktım handecemi öle bi fıstık
kız veriliyo iste azmet yeter ben 30-35 verdim arad gidip geliyorum dikkat etmediğimden...
ahaha haaaaa birden kendimi sizin aranızda en genç hissettim nan:roflol:takımda en yaşlı 2.sıradaydım en gençlerin arasınba girdim birden:roflol:
selam kizlar nasilsiniz nevarneyok nasil gidiyo bakalim
bende tekrar takimlara girmek istiyom yer varmi acaba benide alirmisiniz
nan ne dalga geçiyorsun :mymeka:
aramızda kaç ay varki ben 79 ekim sen mayıs
7 ay var şunun şurasında
deli etme beni gelirsem orayakafamçokkarıştı
:roflol::roflol: yerim ben seni yerim 79 lu teyzem benimmmmmmŞeniz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?