Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Artık çocuklarımıza kısmetse gamze işi :) Hamileyken ayvayı ortasından bölüp ısıra ısıra yediğinde olurmuş diye bir rivayet var canım :)

Artık çocuklarımıza kısmetse gamze işi :) Hamileyken ayvayı ortasından bölüp ısıra ısıra yediğinde olurmuş diye bir rivayet var canım :)

:roflol: aynen yaparız tutar belki! inşallah cnm o günler bi gelsinde!
şu an yaptığın belli bi diet mi yoksa kafana göre mi oluşturdun listeyi?

hedef kiloya 3 ay var diye ayda 5 kilo ortalama gibi hesapladım çok olmamıştır heralde dimi?
benim için çok handecim ama yine de sen bilirsin 70 e çeksen daha iyi olur gibi geliyor bana :)
aşem bu arada yeni resim süper çok tatlı çıkmışsınız bayıldımŞeniz
teşekkür ederim handecim:asigim:
çok güzel bir menüŞeniz
valla süper bence böyle gidersen güzel günler çok yakınalkisalkisalkis ama benden tecrübeyle sabit bi öneri eti öğlen sebzeyi akşam yersen çok daha iyi veriliyo!

evet handeye katılıyorum etin sindirimi daha zordur diye biliyorum bendeyerimseniben

iclal aydın hayranı birisi daha var burda:kedi:hastayım ben o kadına...ayrıca ben hamileyken duydum o rivayeti ayva yedim hatta yanağına sür dediler sürdüm ama gamze yok çocuklarda :roflol:

günaydın kızlarrrr
öncelikle simerenya hoşgeldin aramıza canım .menün gayet güzel umarım bizler gibi arada bozmazsın.ben çok iii gidiyordum kendimi frenlemiştim ama 10 gündür kendimi durduramıyorum.
handecim bencede hedefini biraz geri çek ayda 5 kilo zor gider ilk ay belki ama sonrası azalacaktır.tecrübeyle sabittir.hele şimdi bu yaşın kıymetini bil ilk ay 5 kilo vereceğin günler oluyor ama benim yaşımda çok zor oluyor ben 40 günde 5 öğün yiyerek 7 kilo verdiğimi biliyorum ama artık hayal oldu.
kızlar ne yediğimi yazmak istemiyorum çünkü kendimden utanıyorum özürdilerim.
bende hedefi çeksem mi yoksa bana gaz mı olsun bilemedim.

günaydın şekerlerimopuyorumnanaktan tabiki söz dinleyip hedefimi 70 e çekiyorum!
malesef okula gidiyorum gene ama gelince burdayım!
aşecm akşam çıkıomuyuz yürüyüşe?

yaz yarışçım yaz bi görelim kızalım ki kendine gelesinyasakkelime

aşem döfersin kız beni
ben akşam kızımın doğumgünü pastasından yedim zero kolayla.
sabahta ekstradan bitter çikolata yedim.

hade yüklenin bana kızın dövün nolur silkeleyin beni

çıkamam canım ben:1no2:çünkü oğluma söz verdim okula gidip onu alıcam ve örümcek adam ceketi alıcaz beraber pazar gününden beri sayıklıyoda:kedi: ama akşam yemeğinden sonra evdeki kondisyon bisikletini kullanıcam 30 dk alıcam elime dergilerimden biriniyerimsenibeneski dergilerim işe yarıyor unutmuşum zamanla neler okuduğumu:roflol:sen çık kuzum yürüyüşüne ben sabah azıcık yürüdüm serin serin:smiley-cool:

tamam yarışçım yaşpastanın bi dilimin nelere denk geldiğini yazim ben sana bugün ona göre kısarsın yediklerindenyerimsenibenbitterçikoltanın paketinin tamamını yemedin herhalde di miCADIARZUkaydirigubbakcemile

Günaydınnn kızlarrr cuma günü tartılacağım tartıya gidip gidip geliyor ayağım ama çıkmıyorum üzerine :) Menüm için uyarılarınızı dikkate alacağımmm, ben gün içerisinde şirkette de akşam evde de neti kullanabildiğimden menüye dair bildirimlerimi gece sonlanmaya yakın yapacağım bu arada hepinizi çok sevdimmm bennn a.s.

günaydınnnnn a.s. akşam eve gittim 1 muz yedim az nohut yemeği yarım dilimde ekmek yedim :1no2: ekmeği kesemedim uyuz oldum yaaa sizler nasılsınız akşam yarım saat yürüdüm aşem ama hamlamaışım heryerim ağrıdı hergün biraz biraz fazlalaştırcam birden yüklenmek isteiyorum sonra heryerim tutulup ağrıyor haya gel hesap ver başladınmı nan Çok üzgünüm çoook bak hazırda bekliyom ona göresüprizzzzz

günaydın slm herkese,
akşam
1 tabak çorba
2 kaşık nohut
salata yedim az

sabah 1 lokma ekmek
1 tatlı kaşığı bal
2 bardak çay

az öncede 1 lokma poğaca yedim saygılar...

cnm senin vericek azcık bi kilon var zaten bayrama kadar haydi haydi vericeksin bak gör!
ben napıyım asıl 25 kilo? delikafadulden
handecem azken vermek zor oluyor işte çokken vermek daha kolay oluyor son zamanlar gitmiyorÇok üzgünüm çoook sende verirsin canım hep birlikte vericez inş.
tekrar hoşgeldin canım listen çok güzel umarım hep böle güzel gidersin biz gibi sonrada bozmazsın :çok üzgünüm:
selam teyzoşlar nassınız... yerimseniben a.s.
teyzoşu yer onu iyiyz sen nasılsın annelern güzeli Şeniz
günaydın slm herkese,
akşam
1 tabak çorba
2 kaşık nohut
salata yedim az

sabah 1 lokma ekmek
1 tatlı kaşığı bal
2 bardak çay

az öncede 1 lokma poğaca yedim saygılar...

saygıların sonuna çiçek koymayı unutmuşun :roflol: :roflol: eferin ama şu azıcık lokmaların azlığı ne derece az göreceli bi kavramdır :roflol::roflol:

len uyus hasba bildiğin bi lokma be,
la bak regl olcam zaten belkide oldum :roflol:gidip bakmaya üşeniyom:roflol:,
ağrım var tatlı krizim olmadan sabah 1 tatlı kaşığı bal yiyom babam zaten şart koştu her sabah balı,
bende dedim yararlı bişiden alam bari tatlı eksiğimi tamamlayam didim uğraşma la benle:),
julym nasılsın...

şu 25 vercek kimdi bakam,
baktım handecemi öle bi fıstık
kız veriliyo iste azmet yeter ben 30-35 verdim arad gidip geliyorum dikkat etmediğimden...

günaydınlar takımm
dün akşam sonunda yürüyüş yapabildim 45 dk yürüdüm
tabi aslolan süreklilik inşallah devamı gelir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…