valla bende tırsıyorummmm mafoldumben birde regl oldum almadım galiba ma vermedimdegünaydın millet
ben yarından tırsıyorum çünkü bu hafta hiç tartılmadım.mafoldumben
napim nan :sinifsinif:almişşşşşş:roflol::roflol::roflol: ruh halini gördüm de:roflol::roflol: nan 8 saat burdaysak 7 saat bi şey yiyosun hala açım modundamısın sen:roflol:
ben de kız diyorum kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
merak etme almişim vereliniortak hemen haber edicem inş. a.s
o zaman bi ön tahmin alayım hepinizden bakalım kimler tutturacak alkisalkisalkis
ne doğuyor içinize bakim CADIARZU
siz mi yoksunuz burda nan siz olmazsanız ben gelmem hı :gitme:kaç kilo oldu olaelaelaelaelae
bak seneye biz yokuz burda ona göre :roflol:
erkek adamın erkek damadı olur bi kerem :dilcikar:erkek ne demişler erkek adamın erkek evladı olur:dance::roflol::roflol:
ya aşem öle deme
sen bizden iyi bilirsin
ben de başladım çabuk acıkmaya, öle böle değil insan duramıyor mafoldumben
zaten bişey değil de az ve sık yiyoruz hepsi bu :1closedeyes:
erkek :)
oğlumus olcek...
ayyy canım istedi bak şimdi ne güzel yazmışsın öle akannehirgünaydınnnn Şeniz hatunlar nasılsınız bakalım akşam patates haşladım içine dereotu maydonoz biber taze soğan tuz limon zeytin yağ ile yağlaım süper oldu onu yedim 2 kaşık sonra tıkandım
dimple bence kızzzz olcek ayyy mende istiyom bebiş opuyorumnanaktan
dimplem bana erkek doğuyokaydirigubbakcemile3 kızlar ben de sanmıyorum ne aldım ne verdimkaydirigubbakcemile
ya sorma bende senin gibi şeyler yiyorum, göze batıyor hemen :dilcikar:[Bben de kız diyorum kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
savun ortakcım beni ya vereliniortak
cokacimcoook burda ağzım boş durmuyo sürekli meyveydi kuru üzümdü yiyiorumyerimseniben milletin gözüne batıyo nan:bbo:
napim sanki içimde bi dinazor var doymak bilmiyo opuyorumnanaktan
Allah razı olsun arkadaşım amin inş.merabalar!opuyorumnanaktan bugün ders iptal oldu bende erkenden geldim evimeee kaydirigubbakcemile2
cnm bnm de içime erkek doğdu ama ne olusa olsun farketmez tabi sağlıklı olsunda! allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah!
cok saol canim benim ozamana hemen gireyim ben takima aldigim kilolari vereyim bende hepberaberzemuszemusgelebilirsin ahleyarcım yerimiz varvereliniortak
canim hayirli olsun bebegin hayirlisisyla saglikli olsun cinsiyeti önemli degil degilmi sonucta
bu arda hangi ayda hamile kaldin söle bana ben söyleyim sana ne olcani okey canim benima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?