Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnn Şeniz hatunlar nasılsınız bakalım akşam patates haşladım içine dereotu maydonoz biber taze soğan tuz limon zeytin yağ ile yağlaım süper oldu onu yedim 2 kaşık sonra tıkandım

dimple bence kızzzz olcek ayyy mende istiyom bebiş opuyorumnanaktan

dimplem bana erkek doğuyokaydirigubbakcemile3 kızlar ben de sanmıyorum ne aldım ne verdimkaydirigubbakcemile

yarın kopar dananın kuyruk aman bende reglim ya,
dün nasıl ağrım vardı bugün felaket gidiyo :)) ama ağrım yok şükür:)...

almişşşşşş:roflol::roflol::roflol: ruh halini gördüm de:roflol::roflol: nan 8 saat burdaysak 7 saat bi şey yiyosun hala açım modundamısın sen:roflol:
napim nan :sinifsinif:
açım açım açım açımmmmmm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

merak etme almişim vereliniortak hemen haber edicem inş. a.s

o zaman bi ön tahmin alayım hepinizden bakalım kimler tutturacak alkisalkisalkis
ne doğuyor içinize bakim CADIARZU
ben de kız diyorum kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
kaç kilo oldu olaelaelaelaelae
bak seneye biz yokuz burda ona göre :roflol:
siz mi yoksunuz burda nan siz olmazsanız ben gelmem hı :gitme:
nan alt tarafı 61 kg oldum be :umursamaz: :umursamaz:

erkek ne demişler erkek adamın erkek evladı olur:dance::roflol::roflol:
erkek adamın erkek damadı olur bi kerem :dilcikar:
gerçi benim kocişim kızımı kimselere vermem diyo ama bakalım kaydirigubbakcemile3

ya aşem öle deme
sen bizden iyi bilirsin
ben de başladım çabuk acıkmaya, öle böle değil insan duramıyor mafoldumben
zaten bişey değil de az ve sık yiyoruz hepsi bu :1closedeyes:

savun ortakcım beni ya vereliniortak
cokacimcoook burda ağzım boş durmuyo sürekli meyveydi kuru üzümdü yiyiorumyerimseniben milletin gözüne batıyo nan:bbo:
napim sanki içimde bi dinazor var doymak bilmiyo opuyorumnanaktan

merabalar!opuyorumnanaktan bugün ders iptal oldu bende erkenden geldim evimeee kaydirigubbakcemile2
cnm bnm de içime erkek doğdu ama ne olusa olsun farketmez tabi sağlıklı olsunda! allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah!

erkek :)
oğlumus olcek...
ayyy canım istedi bak şimdi ne güzel yazmışsın öle akannehir
Allah sana da hayırlı zamanda nasip etsin :CüvCüv:
dimplem bana erkek doğuyokaydirigubbakcemile3 kızlar ben de sanmıyorum ne aldım ne verdimkaydirigubbakcemile
ya sorma bende senin gibi şeyler yiyorum, göze batıyor hemen :dilcikar:
halbuki toplasan onların yediklerinin yarısı eder :umursamaz:
Allah razı olsun arkadaşım amin inş.

arkadaşlar yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkürler a.s.
ama 4 erkek / 4 kız
her zamanki ihtimal eşitliği gibi %50 erkek %50 kız oldu
bakalım haftaya kazanan talihlileri açıklarım inş. sırnaşık şey

şirin ; erkek
yarışçı ; kız
sunshine ; kız
hayal ; erkek
abetüş ; kız
serseri ; erkek
almila ; kız
handecem ; erkek

diğer forumlardan bi karışım buldum kızlar çok ii kilo vermeye yardımcı oluomuş bugün başladım bakalım etki eder inş. elma limon karanfil tarçın tane karabiber kaynatıp günde 3 kere içilio bakalım devem edicem bi müddet yardımcı olur die düşünüorum çünkü metabolşzmayı hızlandırıyomuş!

ehuuu ben kendi adıma öpmüştüm akşama senin için öperim fıstıklı lokumumu :) handecim o karışım işe yarıyor gerçekten metabolizma hızlanıyor dene :)

gelebilirsin ahleyarcım yerimiz varvereliniortak
cok saol canim benim ozamana hemen gireyim ben takima aldigim kilolari vereyim bende hepberaberzemuszemus

ama iki gün sabahtan girememben esim gececi onun icin uyuyo oluyor aksam yazarim neler yaptigimi felan simdiden haber vereyim peki yarin ben bildirimde buluncammi

benimde kilolara gidecek artikim:sm_cool:

canim hayirli olsun bebegin hayirlisisyla saglikli olsun cinsiyeti önemli degil degilmi sonucta

bu arda hangi ayda hamile kaldin söle bana ben söyleyim sana ne olcani okey canim benima.s.

slm çıtırlarım ben uğrayamadım bu hafta kusura bakmayın ew taşıyorum işlerim çok bu hafta idare edin beni accık öptüm hepinizi dietide sorarsanız çok dengesizim valla işler bitsin düzene giricem ....

bugün öğle yemeği yemedim onun yerine 4 hurma yedim yanıonda da şekersiz çay içtim

7.TAKIM 123.ETAP***

serseri(69,0/
abetüş ( 60,5
yarışçı ( 74,0/
şirin06(70,0/69,0/1,0/1,42)
hayalgözlü( 84,0/
open_sea ( 75.0/
handecem ( 82,9/
sunshine( 84,0/
pinkyminky ( 78.0/
ahleyar(
7.TAKIM TOPLAM KİLO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…