günaydın fıstık arkadaşlarım a.s.
:teselli::1hug::asigim:Şeniz:icecream::gitme::gitme::gitme:
teyze hesenağlama:mymeka::mymeka:
iyiyim çok şükür serserim :1hug:
heycanla 8 ekimi bekliyorum, cinsiyetini öğrenicez de inş. :asigim:
sağol tatlım Şenizgünaydın anne adayı
nasıl gidiyor hamişlikopuyorumnanaktan
hadi hayırlısı kuzum bakalımŞeniz öğrenince haber vermeyi unutmaopuyorumnanaktan
merak etme almişim vereliniortak hemen haber edicem inş. a.sdimplem 1 hafta sonra öğrencen hı ne güzel hemen bizi de haberdar et tamam mı çatlarım valla kaydirigubbakcemile5 vereliniortak
almişşşşşş:roflol::roflol::roflol: ruh halini gördüm de:roflol::roflol: nan 8 saat burdaysak 7 saat bi şey yiyosun hala açım modundamısın sen:roflol:
merak etme almişim vereliniortak hemen haber edicem inş. a.s
o zaman bi ön tahmin alayım hepinizden bakalım kimler tutturacak alkisalkisalkis
ne doğuyor içinize bakim CADIARZU
ya aşem öle demealmişşşşşş:roflol::roflol::roflol: ruh halini gördüm de:roflol::roflol: nan 8 saat burdaysak 7 saat bi şey yiyosun hala açım modundamısın sen:roflol:
şirincim ben bebekim ne zaman gelecekse hayırlısı gelsin diye dua ederdimya dimple hayırlı yavrum ne ismini hayırlımı koyacan:ecrin_bebek:
sırnaşık şeyerkek ne demişler erkek adamın erkek evladı olur:dance::roflol::roflol:
a.s.dimplem bence kızın olacak içime öyle doğdu.a.s.
ahaha haaaaa birden kendimi sizin aranızda en genç hissettim nan:roflol:takımda en yaşlı 2.sıradaydım en gençlerin arasınba girdim birden:roflol:
tşk a.s.dimple bi tahmin de benden
bence kız içime öyle doğdu :))
hayall naber yavrumslm hatunlar nasılız sohbet almış coşmuş,
akşam
2 kaşık pilav yedim,
1 parçada haşlanmış tavuk,
sabah
1 dilim ekmek 3 dilim salam yedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?