- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
yarışçım ö.önce işim yoğundu ancak yazabiliyorum :)
1 adet evde yapılmış poğaça = 1 tk yağ+ 1 dilim ekmek
1 hamburger = 2 dilim ekmek+ 60 gr et grubu
1dilim ( 2parmak genişliğinde) yaşpasta= 2,5 dilim ekmek+ 2 tk yağ
1 porsiyon sütlü tatlı= 150 gr süt veya yoğurt+ 1,5 dilim ekmek
1 porsiyon pide= 120 gr et+ 6 dilim ekmek+ 1 tk yağ
1 petek çikolata= 1/3 dilim ekmek+ 1/2 tk yağ
1 simit = 3 dilim ekmek+ 1 tk yağ
1 adet lahmacun= 2 dilim ekmek+ 2 porsiyon et grubu
250 gr balık (brüt)= 4 porsiyon et grubu
250 gr tavuk butu= 4 porsiyon et grubu
bunların hepsini yedinmi sen:umursamaz:
sev bizi sevvvvsırnaşık şeybiz de seni sevdik canım:asigim:Günaydınnn kızlarrr cuma günü tartılacağım tartıya gidip gidip geliyor ayağım ama çıkmıyorum üzerine :) Menüm için uyarılarınızı dikkate alacağımmm, ben gün içerisinde şirkette de akşam evde de neti kullanabildiğimden menüye dair bildirimlerimi gece sonlanmaya yakın yapacağım bu arada hepinizi çok sevdimmm bennn a.s.
minik papatyammmmmmmmm bugün aklımda sen vardın julime bi bakim profilne mesaj bırakayım nerelerde diyordum ki sen gelmişsin kalp kalbe karşıdır derlerŞenizen küçük papatyamız nasıl :asigim:selam teyzoşlar nassınız... yerimseniben a.s.
spor yapamadım dün akşam çünkü yemekte misafirim vardı koşuşturmaca spor kadar yordu yani:bbo:günaydınnnnn a.s. akşam eve gittim 1 muz yedim az nohut yemeği yarım dilimde ekmek yedim :1no2: ekmeği kesemedim uyuz oldum yaaa sizler nasılsınız akşam yarım saat yürüdüm aşem ama hamlamaışım heryerim ağrıdı hergün biraz biraz fazlalaştırcam birden yüklenmek isteiyorum sonra heryerim tutulup ağrıyor haya gel hesap ver başladınmı nan Çok üzgünüm çoook bak hazırda bekliyom ona göresüprizzzzz
çok az yemişsin olmaz:1no2:sabah yani akşamki menü iyi :)günaydın slm herkese,
akşam
1 tabak çorba
2 kaşık nohut
salata yedim az
sabah 1 lokma ekmek
1 tatlı kaşığı bal
2 bardak çay
az öncede 1 lokma poğaca yedim saygılar...
günaydınlar takımm
dün akşam sonunda yürüyüş yapabildim 45 dk yürüdüm
tabi aslolan süreklilik inşallah devamı gelir :Saruboceq:
aşem şimdide pazara gidecem biraz daha kalori harcayayım dimi
yanlız bişey dikkatimi çekti
eskiden ekmaği ve şekeri kestiğim anda 1 kilo düşerdi bende
bu sefer tık yok ya
gerçi aklıma başka bişey gelmiyor değil ama bilmiyorum yani olabilirmi
git şirinim pazardan ne kadar meyve sebze bulursan alkaydirigubbakcemile3hem yürü kalori harca evet şimdi gelelim asıl soruya..... bilmiyorum ki yaşlanıyoruz sonuçta 2 sene önce hızlı veriyorsak şimdi çok daha yavaş veriyoruz 20 yaşında değiliz ki şirinim :1no2:artık 30 lu yaşlardayız :a015: ayrıca aklına gelenler benim aklıma gelenlerle aynıyasa başka belirtiler gerekCADIARZU
başka belirtide yok ama
dediğim gibi belkide yaşlanmaktandır
ayyy inanmıyorum 30 oldum ya
nerde 20 yaşlarımmmsenağlamasenağlama
ne yazuık ki şirinim yaşlanıyoruz:sinifsinif: ben 2005 yılında yani 25 yaşındaykene:gitme: evde 15-20 dk dans ediyordum iş çıkışı 20 dk da annemlere yürüyordum ve 3 ayda 10 kilo vermiştimmafoldumbenşimdi ki halime bak:umursamaz:demeki şirinim önümüzdeki yıllarda daha da beter olcazakannehir
aaaaaaaa kız deme ben senden yaşlıymışım ay ayay.benim daha yeni bebem oldu senim 2 tane maşallah okul çağında.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bu arada emeğine sağlık canım yalnız ben o pastayı yerken hiçte yakmak gibi bir derdim yoktulülülülülülüsen vurmadan ben vurayım:mymeka::mymeka::mymeka:
ne yazuık ki şirinim yaşlanıyoruz:sinifsinif: ben 2005 yılında yani 25 yaşındaykene:gitme: evde 15-20 dk dans ediyordum iş çıkışı 20 dk da annemlere yürüyordum ve 3 ayda 10 kilo vermiştimmafoldumbenşimdi ki halime bak:umursamaz:demeki şirinim önümüzdeki yıllarda daha da beter olcazakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?