Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

la gelmeyince kızıyon gelince bakıyorum saatlerce kendim yazıp kendim okuyorum bu takım gaza getirmiyo beni kimse alınmasın gücenmesin ya,
böb bön bakıp çıkıyorum eskisi gibi ya takıam gireyim paylaşım yapayım die gelmiyo içimden...

Merhabalarrrr ben geldim aranıza almanıza çok sevindim tekrar tekrar çok teşekkür ediyorummmm, dinliyorum kuralları ?

kaç kilosun fıstık hedefin ne napcan ne yaparsın anlat hele,
ben ankarada yaşıyorum,
84 kiloyum 109,5 tan geldim,
75 i gördüm üküzlüğüme doymayım geri şiştim sonra verdim 79 oldum sonra geri şiştim ben benden bıkmış bir yarışmacı olarak yarışmaya katılıyorum,
bu hatunlarda kendilerini tanıtsınlar aslında benden pek farkları yok hepimiz verip sonra bi şekilde geri şişiyorum sen daha dikkat et...

çıtır, çıtır çıbık, çıtrır kızlar, çirkin olma, şişmanlık, 12/06 hayal kasıp kavurdu, artık tamam, artık zayıfız, artık zayıflayacağız, çatlamayın siz de gelin, cuma, güzel kızlar, gel vatandaş 7.takıma gel, hadi çıtırlar, hamişlerde burda :), iradeli, kızlar, kızlar hadii, kilo sorunu, kilo ver, kilolu olma, kurtulun, obez olmayın, obezlikten kurtulun, sağlıklı zayıflayın, sende zayıfla, siz de verin :)), takim, takım, tarihi rekor, tut kendini, veda edin, yarışın, yarismasi, yarışması, yeme, yemeğe hayır, yemekmi??, zağlık için, zayıf kızlar, zayıflık, zayıfla, zayıflama yarışı, zayıflama

bu nasıl etiket yaa :)...

hayal gözlü, abetüş+, ALMILA74+, serseri, Simerenya e hadi kadro fena değil takımın gerisi nerde...

siz olmadığınız zaman biz bakıp bakıp çıkmadık hiç bi zaman hayal :umursamaz: her an burada olamayız değil mi iş gereği ? gelince de yazarız sorulan soruların cevabınızemuszemus elimizdeki gaz miktarı da bu kadar istemiyorsan gidebilirsin alınmayız gücenmeyiz...ben de zaman zaman gitmek istiyorum çünkü kimseyi göremeyince.....

hayalim bende bilmiyom aşe okuyup anlayınca bildircek kuzum ama sen benim dediklerimi unutma tamamen meyve sebze evdeki meyveler btecek ::::))) oyarım valla seni sen eskiden sabah akşam yürüyodun kaldır totonu artık

ben geldim opuyorumnanaktan
bana bi bravo sabah erkenden kalktım hafif bi kahvaltı sonra 1 saat yürüdüm :lepi:

aşe bana tirip atma apla falan demem bak,
biliodum böle bişi yazacağını ama bi kerede gaza getirme çabalarımı körüğkleme taş koma be gülüm :)),

len betüş hasbası akşam gene yürüyorum ama tabi eskisi gibi tempolu değil cılkını çıkarmış olarak of len of...

27 yaşındayım, aslen fethiyeliyim, resmim avatarımda var zaten :) bilgisayar mühendisiyim, Kocaelinde oturuyorum, 119 kg 'ım şuan da yaklaşık bir 30 kg verip üniversitede son sınıfta geri alanlardanım bekarım, tabi bu kiloyla evlenmek gelinlik giymek hayal herhalde ... Hem motive olmak hem motive etmek istiyorum paylaşarak çoğalacağımıza inanıyorum çünkü, zayıflama haplarına kesinlikle karşıyım, şok diyetlerde aynı şekilde... Yüzmeye yazılıyorum haftaya. Haftanın 3 günü 1,5 saat yüzeceğim bir de akşamları iş çıkışı yürümeyi hedefliyorum bakalım, bu ara inanılmaz bir halsizlik var üzerimde , depresyondan belkide bu kilo konusu korkunç canımı sıkıyor, üstelik çocuk bile doğurmadım henüz nasıl bu kiloya çıktım affedemiyorum kendimi Sizler nasılsınız bakalım a.s.

:1shok: vavvvvvv şirinem erken kalkmış 1 saat yürümüş :lepi::teytey:Şeniz aferin zuzumaŞeniz

ama varya aşem okadar hamlaşmışım kaç kez nefesim tıkandı
ama durmak yok devamm:kedi:
bak yeni arkadaşda gelmiş
bayagı kararlı gördüm kendisini
rezil olmayalımm:roflol:

hadi sizde canlanın artık
hayalım senin motivasyon kaynagını düşün
ne zaman dı düğün
gelinliğin içinde kuğu gibi süzüleceğin düşünopuyorumnanaktan

simerenya hoşgeldim canım şirinim akşama bende yürücem hayal hafta sonu görcem sonuçları hafifletilmiş sağlık orucu temammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…