• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün diyete hafif bi geçiş yaptım
ekmek ve şekere elveda dedim
sabah yarım saat yürüdüm
bi saat yürüyeyecektim ama acayip yagmur yagmaya başladı
yemeklerimden yada kahvaltıdan öyle kesmiyorum
vucudum biraz alışşın yavaş yavaş dedim

hayırlı uğurlu olsun cnm! aynen bende şekeri tamamen kestim ekmeğide esmer ekmeğe dönüştürdüm tamamen!

şu kilolar yerleşmeden atalaım kızlar :sinifsinif:yarışçım senin de yeni kilo alman zaman geçtikçe veremeyiz..takımda en iyi sensin aslındaŞeniz ama yine de çok salmamamn için kulağını çekmemiz lazım:jeyyar:
çek canım kulaklarımı hatta enseye şaplak bile atabilirsin.hedefe ulaşmam lazım.

sen şu analizlere yamamız gereken şeyler var diyordun ben bulup yapıştırayım mı?
merhabalar herkese opuyorumnanaktan haftasonu hep dışarlarda olduğumdan kafama göre diet yaptım ama bu sabah itibari ile yazdığım o listeye başladım hadi hayırlısı bakalım!

hayırlısı olsun canım çıtır OLUCAZ.NOKTA.

analizlere cevap gerekmeyecek artık yarışçım çünkü kimse umursamıyor :(yine aksi bir karar alınırsa ben size söylerim ya da paylaşım alanından okursunuz :)

selam takım opuyorumnanaktan
haftasonu azcık kaçamak oldu ama çok hareketli bir haftasonu geçirdim inşallah yediklerimim yakmışımdır

aaa niyeki aslında iii oluyordu kendimizle yüzleşiyorduk.
Herkes öyle düşünmüyor demek ki :umursamaz: ve bilinmiyor kadir kıymet püskütün ne alakası var kızcağız ayrılalı kaç yıl olsu hala bizim listelerle uğraşıyor:bbo:
selam takım opuyorumnanaktan
haftasonu azcık kaçamak oldu ama çok hareketli bir haftasonu geçirdim inşallah yediklerimim yakmışımdır

inşallah sunshinecım inşallah yakmışsındırkaydirigubbakcemile

günaydınnnnnn :lepi:
nasılsınız bakalım, herkes iyidir inş.
biz çok iyiyiz şükürler olsun

günaydınnnnn salı sondu bende analizi yazmaya gelmiştim kalkmış nasılsınız kızlar ya ben akşam sabaha kadar uyuyamadım mide ağrısından gece 3 kere kalkıp ilaç aldım hala daha bişeyler var ama iare ediyorum diyete gelince dün öğlen ufak bi tos yedim akşam yarım tbak nohut yemeği ve 1 tabak salatazemuszemus ama hala çok sıkı sarılamadım :mymeka: biri beni gaza getirmeli yaaa birde onla yarış yapmalıyım ensemde olmalı ne yedin ne içtin diye sormalı ki o yemeyince bende vicdan azabı çekmeliyim :roflol: sporada bugün başlıyorum inş. akşamları :sm_cool: hepinizi öperimmmŞeniz

günaydınlarrrrropuyorumnanaktan şekerler ben okula gidiyorum şimdi döndüğümde yazıcam! aşem hani birbirimizi yürüyüşe dürtücektik ben unuttum dün akşam!

günaydınnnnn salı sondu bende analizi yazmaya gelmiştim kalkmış nasılsınız kızlar ya ben akşam sabaha kadar uyuyamadım mide ağrısından gece 3 kere kalkıp ilaç aldım hala daha bişeyler var ama iare ediyorum diyete gelince dün öğlen ufak bi tos yedim akşam yarım tbak nohut yemeği ve 1 tabak salatazemuszemus ama hala çok sıkı sarılamadım :mymeka: biri beni gaza getirmeli yaaa birde onla yarış yapmalıyım ensemde olmalı ne yedin ne içtin diye sormalı ki o yemeyince bende vicdan azabı çekmeliyim :roflol: sporada bugün başlıyorum inş. akşamları :sm_cool: hepinizi öperimmmŞeniz

ben soruyum cnm sana hergün istersen bide diet günlüğü tut istersen orda da ne yediğini görünce oda fren olur belki!

günaydın zuzularımŞeniz arkadaşlar paylaşım alanını okursanız analizler hakkında fikir belirtebiliceğinizi göreceksinizyerimseniben dimplem hoşgeldin meleğimizde sen de iyi ol:1hug: handecim ben çoıkmadan yürüyecem diye plan yaptım hatta kızıma gel dedim sen de bisikletle gidersin yanımda ama bir telefon geldi kayınvalidem çarşıda beni bekliyoakannehirbulaşık makinası alacaktıda yardımcı oluver dedi peki dedim yattı benim yürüyüş:delphin: sonra eve gel yemek vardı salata ve makarna yaptım sofrayı topladım ve babası kızımın kitaplarını kaplarken ben efeyle ilgilendim yani spor yok sadece efeyle oyun oynama vardı sositosositodün akşam kocaman bi tabak salata yedim 2-3 kaşık makarna ve bi dilim börekbuyrunnnnnnnnnpetüş sen de hande aşe şirin üçlüsüne takıl o zamandelikafaduldenbiz biribirimizi denetlices dekaydirigubbakcemile

slm herkse günaydın,
hatunlar analizler kalktımı bilmemde ben geçenlerde bizim takıma alıntı yapmıştım analiz sonuçlarını,
ayrıca ben oraya paylaşımımı yapmıştım,
diyete gelince ii gidiyo aslında tam diyet denemez benim yaptığımı eskisi gibi sıkmıyoum kendimi,
düzenli yeyim spor yapayım yok,
geçenlerde 3+3 denedim kilo aldım bıraktım öle 2-3 satte bişeyler yeme işini,

dün sabah kahvaltı yapmadım canım istemedi,
öğlen 1 dilim kepek ekmek 2 sosis yedim,yarım bardak ziro ile,

akşamda yarım bardak ayran el ucu kadar çiğ köfte dürüm yedim,

bu sabah bi lokma ekmeğe 1 tatlı kaşığı bal koydum 1 bardak çayla yedim...

tamam serserim benim deli dolu sefgilim katılıyorum ama peşimde hayaletide sürüklüyorum kız hayalet dediklerimi yapmazsan ahanda süpürgenle koverım seni :::))

3 ekimde kozmik beden temizliği varmış arkadaşlar ben onu yapmak istiyorum:1ninca: her ne kadar lavman korkutsa daakannehir önce bağırsak sonra karaciğerimi temizlemek istiyorum:1ninca:aslında sadece karaciğer için tonikleri kullanacaktım ama önce bağırsakların temizlenmesi gerekiyormuş:1no2: kendimi tıkalı lavabo gibi hissediyorumbenneyaptımki

günaydın zuzularımŞeniz arkadaşlar paylaşım alanını okursanız analizler hakkında fikir belirtebiliceğinizi göreceksinizyerimseniben dimplem hoşgeldin meleğimizde sen de iyi ol:1hug: handecim ben çoıkmadan yürüyecem diye plan yaptım hatta kızıma gel dedim sen de bisikletle gidersin yanımda ama bir telefon geldi kayınvalidem çarşıda beni bekliyoakannehirbulaşık makinası alacaktıda yardımcı oluver dedi peki dedim yattı benim yürüyüş:delphin: sonra eve gel yemek vardı salata ve makarna yaptım sofrayı topladım ve babası kızımın kitaplarını kaplarken ben efeyle ilgilendim yani spor yok sadece efeyle oyun oynama vardı sositosositodün akşam kocaman bi tabak salata yedim 2-3 kaşık makarna ve bi dilim börekbuyrunnnnnnnnnpetüş sen de hande aşe şirin üçlüsüne takıl o zamandelikafaduldenbiz biribirimizi denetlices dekaydirigubbakcemile

aşe yaptığınız özel bişey varmı kuşum kaydirigubbakcemile ay ben saçını çekmeyeli nice zaman oldu bide bşey daha unuttum onuda msnden yapem:roflol:

yav lavman müsil bişey değil ama bi süre sonra bağırsak tembelleşiyor yaaaa,
doğadan form bile bi süre sonra bağırsağı bağlıyor kendine,
meyve suyu diyetinden bi süre sonra bende oldu mesela lan tıkalı lavobo ne kelime wcye gitmeyi unutur hale gelmiştim,
tam düzene girdim yavaştan genemi müsil lavman...

3 ekimde kozmik beden temizliği varmış arkadaşlar ben onu yapmak istiyorum:1ninca: her ne kadar lavman korkutsa daakannehir önce bağırsak sonra karaciğerimi temizlemek istiyorum:1ninca:aslında sadece karaciğer için tonikleri kullanacaktım ama önce bağırsakların temizlenmesi gerekiyormuş:1no2: kendimi tıkalı lavabo gibi hissediyorumbenneyaptımki

3 ekimde nerde var neyi takip ediyon anlamadım ben yaaa :uhm: aydınlatsana beni birazcık:1ninca:

Back