Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallahh kızınaa canımmm beniimmm
kullanayımm ben ozamn yaaa dimi yaaa

betüşüm h.içi atayım tatlım hatırlat tekrardan .....kızlar analizlere cevap istiyorum en geç salı bitmiş olsun cevaplarımız as sonra yapıştırıcam buraya....analiz istemeyenlerde belirtsin demiştim daha önce zaten tekrarlamış oluyorum....

7. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 11 Eylül 2009
Kaynak : 121. Etap
Takım Mevcudu : 7
Sınıfı Geçenler : 1
Sınıfta Kalanlar : 6
Analiz Notu : 14 (7. Takımın %14 ü sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Haziran ayında 50 iken, Eylül ayında 14 e gerilemiştir. Bir kişi hariç bütün üyelerin durumunda gerileme var. ıki ay süre için tatil veren takım üyelerinin rejim süreleri, buna dikkat edilerek hesaplanmıştır.

serseri
Hedef : Haziran => 60
Başlangıç Tarih : 18.05.2007
Kaç aydır rejimde? : 25
Başlangıç Kilo : 63,7
Şimdiki Kilo : 67,5
Verilen Kilo: -3,8
Minimum Değer: 25
Kilo kaybı yüzdesi: -6%
Karne Notu : -15
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : Haziran ayında -14 olan karne notu -15 e gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor. Sınıfta kalma durumu ile ilgili açıklama alalım.

pinkyminky
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 05.10.2007
Kaç aydır rejimde? : 2 (21. etapta girip, 29. etapta çıkmış. Daha sonra 120. etapta geri dönmüş)
Başlangıç Kilo : 68
Şimdiki Kilo : 78
Verilen Kilo: -10
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: -15%
Karne Notu : -500
Bilgi : Analizi ilk defa Eylül ayında yapıldı.
Beklenen : Hedefini alalım. Sınıfta kalma durumu ile ilgili açıklama alalım.

Abetüş
Hedef : 30 Haziran => 52
Başlangıç Tarih : 21.03.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 62,8
Şimdiki Kilo : 61
Verilen Kilo: 1,8
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 12
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 66 olan karne notu 12 ye gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.
Beklenen : Yeni bir hedef belirlemesi gerekiyor. Sınıfta kalma durumu ile ilgili açıklama alalım.

hayalgözlü
Başlangıç Tarih : 04.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 88
Şimdiki Kilo : 84,6
Verilen Kilo: 3,4
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 4%
Karne Notu : 31
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 125 olan karne notu 31 e gerilemiş.

open_sea
Başlangıç Tarih : 18.07.2008
Kaç aydır rejimde? : 11
Başlangıç Kilo : 83
Şimdiki Kilo : 75,3
Verilen Kilo: 7,7
Minimum Değer: 11
Kilo kaybı yüzdesi: 9% TAKIM BıRıNCıSı
Karne Notu : 70
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 161 olan karne notu 59 a gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.

şirin06
Hedef : 30 Haziran => 54
Başlangıç Tarih : 22.08.2008
Kaç aydır rejimde? : 8 (91. ile 99. etaplar arasında ara vermiştir. 8 etap, 2 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 65,1
Şimdiki Kilo : 69
Verilen Kilo: -3,9
Minimum Değer: 8
Kilo kaybı yüzdesi: -6%
Karne Notu : -49
Bilgi : Ciddi oranda gerileme var, lütfen dikkat! Haziran ayında 23 olan karne notu -49 a gerilemiş. Hedefine ulaşamamış.

yarışçı
Hedef : 63
Başlangıç Tarih : 27.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 80
Şimdiki Kilo : 73
Verilen Kilo: 7
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 9% TAKIM BıRıNCıSı
Karne Notu : 175
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.
Bilgi : ılerleme var, tebrikler. Karne notu Haziran ayında 167 iken, Eylül ayında 175 olmuş. Takımın en iyi kilo vereni statüsünü koruyor.
Beklenen : Takımın en iyi kilo vereni olması nedeniyle deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
Her üye için karnelerin altına "BEKLENEN" başlığıyla düştüğüm notlardan yola çıkarak hazırlayacağınız analiz raporu cevabını, EN GEÇ 9 EKıM 2009 (125.Etap) gününe kadar iletmeniz gerekmektedir. Aksi halde, takım analizi bir daha yapılmayacaktır.
NOTLAR:
1- Ağustos girişli üyelerin analizi Ekim, Eylül girişli üyelerin analizi de Kasım ayında yapılacaktır
2- Sınıfı geçmek için minimum karne notu 100 olmalıdır.
3- Sınıfta kalan üyelerden her ay açıklama almıyoruz. Durumlarında değişme olabilmesi açısından 3 ay süre veriyoruz.
4- Takımın en iyi kilo vereni değişmediği sürece, açıklama almamıza gerek yok.
5- Kilo kaybı yüzdesi en fazla olan üyemiz, TAKIM BıRıNCıSı olur.
ARŞıV:
Temmuz ve Ağustos döneminde tatile çıktılar.

nan şu analiz işini hiç sevmiyorum ya:kedi:
helese sınıfta kaldı yazısını kendimi okulda sanıyorum delikafadulden
herhalde gerçeklerle yüzleşmek işime gelmiyor:gitme:

şu durumumuza bakarmısınız aylardır yarışmadaydız kilo vereceğimize aldık kendi adıma konuşayım...sanki kilo verme değil alma yarışması kim daha çok alacak hadi bakalım ? :roflol:uyanamak için geç değil arkadaşlar hadi hep beraber başaralımkaydirigubbakcemile5 yerimizi yeni arkadaşlara bırakalım ben as sonra üzerimi değiştirip yürüyüşe çıkıcam hemen siz de başlayın artık bi yerlerdenkaydirigubbakcemile artık salıvermek yok:mymeka:bitti ben yarım dünya olmak istemiyorum:çok üzgünüm:hadi kızlar hep beraberkaydirigubbakcemile5

haklısın aşemm en çok kiloyuda ben aldım galiba:umursamaz:
hadi bakalım yap sporunu tempolu yürüyüş olsun en az 1 saat opuyorumnanaktan

günaydınn çitlembiklerimmmm opuyorumnanaktan

bende spora ve hafif diyet yapıyorummm herşeyden az mantığıyla bakalım ne kadar başarılı olucam :kedi:

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
angelım ben şu ana kadar 7 kg aldım
ben de kullanıyorum canım kan hapı ama benimki ferro sanol kaydirigubbakcemile5
aman sakına yutmamazlık yapma kafanı kırarım haaa lmaz: iyi bak yeğenime :mymeka:
o ilaç hem senin hem bebişin için gerekli vereliniortak

nan serseri mayın benim gibi istikrarlı kilo veren birini buldun da bi de almam diyosun :mymeka:
bak başka takıma gidrim hıııı :dilcikar:
nan 50 olmasa bile 55 e çekerim ben o hedefi kabül mü sositososito

günayyyydıııınnn kuşlarım Şeniz hepinize güzel bi hafta diliyorum:1rolleyes: hafta sonu öle yoğundum ki diyeti düzene oturtamadım :umursamaz: gece 12 lerde yemek yediğim oldu koşturmacadan :mymeka: siz neler yaptınız :uhm:

hiç bir şey aynı tas aynı hamam kuşum benim düzenim oturdu çok şükür sadece spor yerine ev içinde koşuşturdum biraz bir de kısa mesafe yürüdüm adet düzensizliğim devam ediyor sinirlerim iyice arttı dr adetimi getirmk için ilaç verdi 4-5 gündür içiyorum daha gelen giden yok 10 güne kadar gelir demişti dr bir de aile hekim biliyo benim sürekli kullandığım ilaçları kilo aldığımı da farketti dedi ki hep tegretol yapıyo bunu:çok üzgünüm:sen yeme düzenini değiştir birazda yürüyüş yap bak nasıl kilo vereceksin dedi ben öyle verdim dediakannehirsadece acıkınca yemek ye dedi akşam mesela acıktın hemen otur ye dedi eşini bekleme bir süre sonra vücut alışacak dedi sabah kahvaltı etmek istemiyosan sar getir iş yerinde ne zaman acıkırsan o zaman ye dedicokacimcoook yani vücut sinyallerini dikkate al dedi bilginiz olsunyerimseniben

günaydın millet

kıtlıktan çıkmışcasına yediğim bir haftasonu geçirdim.cokacimcoook

üzgünüm bu hafta benden bir cacık olmaz.mafoldumben

günaydın millet

kıtlıktan çıkmışcasına yediğim bir haftasonu geçirdim.cokacimcoook

üzgünüm bu hafta benden bir cacık olmaz.mafoldumben

CADIARZU:umursamaz:lmaz:bugün çok şey yeme ki telafi edebilesinyerimseniben çorba iç sadece meesela ya da sadece elma ye bir öğünde akşamda salata çorba ikilisi olsun a.s. kızlar bide doktor demişti ki lokmalarını çok fazla çiğne yemekhaneden en son sen kalkakannehir

şu kilolar yerleşmeden atalaım kızlar :sinifsinif:yarışçım senin de yeni kilo alman zaman geçtikçe veremeyiz..takımda en iyi sensin aslındaŞeniz ama yine de çok salmamamn için kulağını çekmemiz lazım:jeyyar:

merhabalar herkese opuyorumnanaktan haftasonu hep dışarlarda olduğumdan kafama göre diet yaptım ama bu sabah itibari ile yazdığım o listeye başladım hadi hayırlısı bakalım!

bugün diyete hafif bi geçiş yaptım
ekmek ve şekere elveda dedim
sabah yarım saat yürüdüm
bi saat yürüyeyecektim ama acayip yagmur yagmaya başladı
yemeklerimden yada kahvaltıdan öyle kesmiyorum
vucudum biraz alışşın yavaş yavaş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…