ayşecm sabah yoğun olduğum için giremedim kimseye ulaşma şansımda yok kusura bakmayın
ama tartıldım bildirimi şimdi yapsam olur mu
bu hafta kilom değişmedi 84,3
anaaa ben hamileliğimin ilk gününden itibaren elevit kullandım acep ondan mı çok kilo aldım:uhm:
ama bu çok önemli bir ilaç angelcım bebek senden bütün gereksininmini ilk 3 ay karşılar sonrasındada karşılar ama sen yerine gidenleri koymazsan bu sefer bebişinde yeteri kadar vitamin alamaz ve problem olabilir.
benim doktorum çok iyi 9 eylülde doçent ama galiba prof oldu hiç istinasız hergün almamı istediki hiçte öle bir yetersiz görüntüm yoktur.üstelik ben hergün sütte içiyordum.yalnız süt peynir ve yoğurdu light tükewtebilirsiniz onda kalsiyum daha fazla.
angelım bence kullan ben hep buna bağlıyorum benim kızım çok sağlıklı doğdu.
şu durumumuza bakarmısınız aylardır yarışmadaydız kilo vereceğimize aldık kendi adıma konuşayım...sanki kilo verme değil alma yarışması kim daha çok alacak hadi bakalım ? :roflol:uyanamak için geç değil arkadaşlar hadi hep beraber başaralımkaydirigubbakcemile5 yerimizi yeni arkadaşlara bırakalım ben as sonra üzerimi değiştirip yürüyüşe çıkıcam hemen siz de başlayın artık bi yerlerdenkaydirigubbakcemile artık salıvermek yok:mymeka:bitti ben yarım dünya olmak istemiyorum:çok üzgünüm:hadi kızlar hep beraberkaydirigubbakcemile5
angelım ben şu ana kadar 7 kg aldım:roflol::roflol::roflol::roflol:
almişş kaç kilo aldınn gııı sennn
beniimm kanımm düşük çıktı doktor kan hapıyla elevit
verdii sana da vemiş miydii
çokk kilo yapıyormuşş elevit kullanmıcammm mafoldumben
ALMİŞ:roflol::roflol:yavrum kışın gelip o hedefi 50 ye çekmek istersen almam bak:roflol:
angelim dr verdiği ilaçları ihmal etme bebek anneden alır ne varsa eksiğini tamamlar olan sana olur sonra canımyerimseniben
günaydın millet
kıtlıktan çıkmışcasına yediğim bir haftasonu geçirdim.cokacimcoook
üzgünüm bu hafta benden bir cacık olmaz.mafoldumben
hayırlı olsun handecimmmmmmmmŞenizinşalah sağlıkla verirsin kilolarını:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?