• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

27 yaşındayım, aslen fethiyeliyim, resmim avatarımda var zaten :) bilgisayar mühendisiyim, Kocaelinde oturuyorum, 119 kg 'ım şuan da :( yaklaşık bir 30 kg verip üniversitede son sınıfta geri alanlardanım :( bekarım, tabi bu kiloyla evlenmek gelinlik giymek hayal herhalde ... Hem motive olmak hem motive etmek istiyorum paylaşarak çoğalacağımıza inanıyorum çünkü, zayıflama haplarına kesinlikle karşıyım, şok diyetlerde aynı şekilde... Yüzmeye yazılıyorum haftaya. Haftanın 3 günü 1,5 saat yüzeceğim bir de akşamları iş çıkışı yürümeyi hedefliyorum bakalım, bu ara inanılmaz bir halsizlik var üzerimde , depresyondan belkide bu kilo konusu korkunç canımı sıkıyor, üstelik çocuk bile doğurmadım henüz nasıl bu kiloya çıktım affedemiyorum kendimi :( Sizler nasılsınız bakalım a.s.

hah bizde aynen bundanız canım yani sendeniz,
bende 26 yaşındayım nerelerden nerelere gelip aldım hep en kalıcı bu oldu bunuda işte sıyır sal topla yalam bi diyet oldu:hulya:...

smilin adına bak la betüüüüüüüüüüüüüüüüüş koyunca fark ettim:hulya::hulya::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bu arada bana bi aferin daha sınıfıda geçmişim hele şükür
bırakacaktım yoksa bu sene artıkdelikafadulden

1. Gün

Başlangıç

05-07 saatleri arası sulu Lavman-Detoks

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir.

Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2 şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2 şer tablet alınması tavsiye edilir. )

12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çayları ile beraber fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

2. Gün

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2 şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2 şer tablet alınması tavsiye edilir. )

12-14 Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

3. Gün

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2 şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2 şer tablet alınması tavsiye edilir. )

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

4. Gün

5. Gün

6. Gün

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina veYeşilçay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2 şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2 şer tablet alınması tavsiye edilir. )

7. Gün

Bugüne mahsus olarak;

Gündüz bedeni ısıtma, hamam

Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)

Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması

Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış

şirin ne düğünü anam ya yok daha bişi :)))),
o gaza getirmiyo artık yeni formül bulcem ben :))))))),
betüş he anam he,
len bize gaz için benzinlik lazım :))))))))),
durumlar iç açıcı görünmüyo ha...

neyse ciddiyim arkadaşlar bu seferde olmazsa takımda olmanın anlamı yok devam etmeninde anlamı yok kurban bayramına kıyafet alırken 38 beden almak istiyorum :çok üzgünüm: hayalle sağlık orucunun hafifletilmeşine başlamaya karar verdik su soda yoğurt meyve ve çiğ sebze başka bişey yok böyle devam edcem kilo aldıkça kalbimde sıkışmaya başladı benneyaptımki

:hulya::hulya::hulya: gördüm kız hayal lülülülülülü

sevindim şirin hadi hayırlı olsun canım,
bende sınıfı geçtim ama 2 dersten büte girmiştim 46 ile kalmışım fena koydu,
neyse sınıf geçtik bu sene 2 kat sıkıcaz,

deve kuşu hemi hasba dinime laf eden müslüman olsa...

he hafif sağlık orucu len zaten ramazan mahvetti beni oruç demesek adına :roflol:,
neyse tamam harbi toplayalım artık pınar aşkoş hoşgeldin kuzum ii gidiyorum geçen telde verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum valla...

güzelmiş simil hee:) aynı ben hamarat nasılda gayretli örüyo :roflol:...
betüş demin dedimya dinime laf eden die anam sende deve kuşu kadar boy olsa zaten cılız bişi olun demi tüüüh bana :)...

şirin ben bunu yapamam ben o sıvı lağmanı yaptım :roflol: :roflol: ta anlamıyla olmuyor canım musil yada becunis daha iyi ayrıca ben 1 bardak yağ falan hayatta içemem böööö delikafadulden kusarım kız yapamam ben sağlık orucuna devam en iyisi hafifletilmişinden

nan ben o kadar ağır yapmıcam zaten meyve sebze yicem sonuçta detoks onlarda ama lavmanı yapmaya çalışıcam:sinifsinif:ben de sordum ilaç olmas mı diye olmas didiler bağıesaklara su gitmiyo ki o zamam didilerbenneyaptımki

hedefler

serseri: 69 :
abetüş:60,5 :
yarışçı:74,0 :
şirin06:70,0 : 55
h.gözlü:84,0 :
opense:75,0 :
handec:82,9 :
simeren:119
:

simerenyacım spor proğramın süper :lepi:yüzme en iyi kilo verme yöntemlerinden birisi bir de yüyürsen kimse tutamaz seni a.s. diyet olarka planın ne ?

nan ben o kadar ağır yapmıcam zaten meyve sebze yicem sonuçta detoks onlarda ama lavmanı yapmaya çalışıcam:sinifsinif:ben de sordum ilaç olmas mı diye olmas didiler bağıesaklara su gitmiyo ki o zamam didilerbenneyaptımki

aşem lavman yaparkende bağırsalara su gitmiyor yani okadar bekleyemiyorsun :roflol: :roflol: tam bitiyor ilacı aynen ger atıyorsun tecrübe konuşuyor zeytinde bana dimişti inanmadım denedim ayrıca evde kimse olmasa iyi olur detayları msn den anlatem ben sana:jeyyar:

aşem lavman yaparkende bağırsalara su gitmiyor yani okadar bekleyemiyorsun :roflol: :roflol: tam bitiyor ilacı aynen ger atıyorsun tecrübe konuşuyor zeytinde bana dimişti inanmadım denedim ayrıca evde kimse olmasa iyi olur detayları msn den anlatem ben sana:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

hedefler

serseri: 69 :aralık ayı sonu 60:mymeka:
abetüş:60,5 :
yarışçı:74,0 :
şirin06:70,0 : 55
h.gözlü:84,0 :
opense:75,0 :
handec:82,9 :
simeren:119

Back