Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan keyfini mi beklices senin hasba:mymeka:gir şimdi yoksa almam seni takıma:dilcikar:

handecim evet dürt beni böyle iyi oluyo Şenizaklıma getşrmiş oluyosunvereliniortakdetoks işinide kafana takma mutlaka vermişsindir biraz ama regl girince araya bi şy anlamamış olman normaldir dur kız ben de yarına başlayyaım buna o zaman anlarız belkim hem ben severim yoğurtlu çorba içinde de herşey var vereliniortak

tamam cnm hem anlamış olruz ne kadar etkili olduğunu çünkü yapanlar ölçüm yaptırmış hep yağdan veriio diyolardı! sende de sonuçlar güzel olursa reglm bitince bende bidaha başlarım olmadıhihoyyyt

bide yapanlr böyle kilo vermiş merak edersiniz diye bi yazim dedmyerimseniben:
yasemin: 1900 gr

ssengun: 2000gr

gzdegzde 1500 gr

Hamile 1000 gr

deryaaaa 1600 gr

cetrefelli 2000gr

birsam 1400 gr

es_se 1500 gr ARKADASI 2000gr

özi 16: 1600gr ARKADASI 1700 gr

cileklipudıng 1000gr çaycı:) 1700 gr

surre 2000gr

aeben 1500 gr

asuum 1000gr

berfın 1500 gr

kıymat_ay 1600 gr

margeritha 1200 gr

kırazz 1100 gr

berfın06 1000gr

sadece meyra 1000gr

hulya 65 1300 gr

shem 1500 gr

miusa 86 1000gr

reyyan_06 1000 gr

1.73 2500 gr kıslar:

ohhh betüş hanımda gelmiş

kız ne o öyle bir kere bile amazonlara gelipte yazmadın

bu kadar mı bıktıydın bizdenlmaz:

güzel günler yakında kızlar 12. haftadan sonra hiç bişi kalmaz allahın izniylen :lepi: :lepi: :lepi:
inşaallah julim inşaallahh :1ninca:
ah dimplemm yine de hamd dolsun daha ağır geçirenler var :Saruboceq:
tabiki hamdolsun angelım a.s
bu kadar dikkat eden julii aldısa benimm bittiğim andır bu an kesin yarım dünya gibi bişi olcamm bu iştahlaa sene ye nisandan sonra 7.takımdan kral dairesi ayırınn anacımmm
aynen kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
dimplem dünde unuttum bugün de numaranı görünce aklıma geliyo hep :kedi: :kedi:
ama bugün saatimi kurdum unutmıyayım diye yarın muhakkak yollıcam opuyorumnanaktan
tamam tatlım sağolasın vereliniortak kaydirigubbakcemile5
canım benimmm Şeniz
çok haklısınn
böyle aklına/aklınıza geldikçe hamilelikle ilgili önerilerinizi tecrübelerinizi diyin ayşem vereliniortak
ya kafam karıştı hamile jkervanına kimler katıldıı yeni hamilelerde var galiba nan bende doğurcam bak benide özendirdiniz
betüşşşşşş hoşgeldinnn
gel sende katıl kervana kaydirigubbakcemile3
sizi göre göre benimkide yolda zatiii az kaldıı sizinkiler doğsun hayırlısıylan sıra bendeeeeezemuszemus:lepi:
inşaallah seytinim
hayırlı zamanda gelsin
DİMPLE şu tişörtü nasıl alıyon nerden alıyon kaça alıyon nasıl gönderiyon banada de bende istiyom yaaaa:dilcikar:
ben bi baskıcıya yaptırdım 10 tane 3 tane kaldı elimde almak istersen adresini vs. özelde yolla göndereyim betüşcümm :1hug:

maşallah çok hareketli bir takım
valla geçmişi oku oku bitmedi :)
serseri sevgili liderim ben hafta içi mesai saatlerinde girebiliyorum ancak
haftasonu ve akşamları giremiyorum nete oğlum küçük olduğundan fırsatım olmuyor

ya arkadaşlar bişey sorucam bizim takımda şu elma diyetini yapan varmı? bir haftada 10 kilo falan verdim diyolar arkadaşıda 130 kilodan 59 a düşmüş şok oldum!kafamçokkarıştı ayşecm sen sanki yapıcam falan mı diodun öle bişe hatırladım şimdi! ya bilen varsa bilgilendirsin valla çok merak ettim!

sunshine78 hoşgeldin canıma.s. tamam sen gir girebildiğin kadar yaz takıma ki seni alalım haftaya:lepi:

handecim ben bi gün bile yapamadım midem bulandı da:gitme: ben de gördüm sexbebeğin fotosunu insan ne diyeceğini bilemiyo:1shok:ben bi de ne yapacağıma kara versem süper olcakda:mymeka:elma mı yapsak acaba hande:tomato:

valla cnm ben hala okuyorum topiği acayip gaza geldm aslında gel birlikte yapalım bence şu bir hafta dişimizi sıkıp yapalım öle verirsek çok moral olur sonrada bünyeyi sarsmamak için 1 hafta normal diet yapıp öle devam edriz diorum ben dönüşümlü olarak! valla sende tamam dersen başlayalım diyorum ben! gaza geldim çokkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…