Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anaam biz böyle doğurma devam edersek bu takıp heç boş kalmaycak :roflol: :roflol: :roflol:

[
evet yeni geldim deneme sürecindeyim henüz!alkisalkisalkis
hoşgeldin canım
ne tonu nan 1 2 kilo falan zaten ramazanda böle giderse 70 inicemm ondan snrada gelsin bebişş beraber olsun bizim bebişlerde ayy ne güselll

sen kaç tonsun şekerimmmmmm :lülülülülü:
62 oldum nan :çok üzgünüm: ocaktan sonra beraber olsun okeymi 3-4 ay sonra yani tımammı nan

handecem senin detoks ne oldu bugün var mı fark bu arada ne detoksu yapıyodnn

malesef regl oldum ondan aynı çıkıorum heralde yani öyle umuyorum en azından:Saruboceq:anlayamadım farkı yani! detoks da sabah normal kahvaltı sonra dün boyu 2 saat arayla soğuk ayran çorbası detoksun linkinide koymuştum öbür sayfalara istersen bidaha koyuyum cnm bugünde normal bi diete başladım regl bitene kadar böle devam ederim heralde sonrasını bende bilmiyorum!kaydirigubbakcemile3

53 değilmiydin na en sonnn cüüşşş demek istiyommm sana

tmm beraberr bende istiyomm ben haziran gibi falan düşünüyodum yaa kısmette tabii
ebet çüşşşş hemde ne çüşşş nan hazirana daha bi sene var 1 sene sonra hamile kalcan 9 ay oha 2 sene sonra
ramazandan sna şu sağlık orucunu yapıcammm bendee
bende canım tamada mevsimi ne çok sıcak ne çok soğuk olcak süper olcak kurtucam bu kilolardan kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin handecim a.s.

betüşüm takımdakileri baştan sayıoyorum:roflol:serserü -petüş-seytin-yarışçı-şirine-hayal-pinar- ve böyle giderse yeni adayımız handealkisalkisalkisunuttuğum kimse yok dimi:roflol:

hoşbulduk cnmopuyorumnanaktan nasılsın başladınmı spora falan?

nan seytin senin cocuk küçük değil mi daha fisfisfis fisfisfis
eylülde 3 yaşını dolduruyooo cnm büyüdü artıkınnn zaten bi sene snra hamiş kalmayı düşünüyorumm 9 ayda hamilelikk etti 2 sene 5 yaşını bitircek o zamana kadar

ben yokum kiii aşemmmm lülülülülülü

Son düzenleme:
:kedi:cıkkk başlamadım daha:mymeka:dün akşamda çok kaçırdım:mymeka:sıcak pide görünce kimse durduramadı beni:mymeka:yani normalde hep az yiyen ben dikkat eden ben gitti yarım pide yiyen ben geldi:mymeka:

sen nerdesin seytin hanım lmaz:mesun oldun ama yine kaç ton oldun girmiyomusun nan takıma:mymeka:bak girdin girdin yerine başkasını alırım alllama:dilcikar:

eee haziranı niye beklicen 1 sene var daha ya sen niye takıma girmiyon an girsene beraber sağlık orucunuda yapcaz hayalde yapcak girdin bile itiraz istemiyorum bu takım sensiz ben siz serserimsiz olmaz :roflol: :roflol: tam kadro burdayız
:kedi:cıkkk başlamadım daha:mymeka:dün akşamda çok kaçırdım:mymeka:sıcak pide görünce kimse durduramadı beni:mymeka:yani normalde hep az yiyen ben dikkat eden ben gitti yarım pide yiyen ben geldi:mymeka:

al benden de okadar aşemmm mafoldumben

aaaa niye cnm ya!:bbo: hani sen şu spor işinde beni dürtükleyin diyodunya ondan sordum birazda!
bende regl olunca şu detoks yaradımı yaramadımı anlayamadm moralim bozuk!senağlama

cık:kedi: beyaz renkli pidecilerin yaptığı nan fırıncıların yaptığı değil laelaelaelaelaedürüm yedim farzetdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…