efeyi gördüm geldim işte, ateşi yok ama boğazı şiş keyfide enerjisi de geri gelmiş çok şükür:Saruboceq:doktora götüremiyorum ama :1no2:ağlayığ bağırıp çığırıp kendini yere atıyobenneyaptımki ben de geçen sefer doktor antibiyotik vermişti boğazı için aynısını aldım ona başladımbenneyaptımki
günaydın yavrukuşlarımŞeniz
pinkim semo buyrun gelin yerimiz varbuyrunnnnnnnnnpinkim sen akşamları mı girebiliyosun sadece veee neler yapıyosun yaz bakim müsait olunca şutarafagitti
başlangıç kilom 86 canımhandecim ve sunshine sizin başlangıç kilolarınızı tekrar alayım benşutarafagitti şimdi deneme süresindesiniz kurallar gereği haftaya asıl yerleşimyerimseniben
hande yaaa ben 2 küçül elma yedim eve gitiğimde midem bulandı bir bardak ayran içtim yumurta yedim:çok üzgünüm: akşam elmaları pişirip yiyeyim çünkü ben bir hftadır hergün en az 1-2 elma yiyorum artık sıkılmaya başladım:sinifsinif: pişirip tarçın serpeyim değişiklik olurbenneyaptımki
amin cnm aminnnnnnnnnnŞenizherkese günaydınnnnnn Şeniz seytinim kepenkleri açmakala olmuyo birde tükkanı süpürüp siliver nan:mymeka: amin deyin demişin sende bana de de hep birlikte aminnnnnnnn:Saruboceq:
aşem noldu kuşum efeme geçmiş olsun :çok üzgünüm: şimdi gördüm canım benim Şeniz
ramazandan sonra bende elma diyetine başlıcammmmmmmmm:mymeka:
nan seytin kızarmışın :roflol: hadi hayırlı olsun :roflol:
efeyi gördüm geldim işte, ateşi yok ama boğazı şiş keyfide enerjisi de geri gelmiş çok şükür:Saruboceq:doktora götüremiyorum ama :1no2:ağlayığ bağırıp çığırıp kendini yere atıyobenneyaptımki ben de geçen sefer doktor antibiyotik vermişti boğazı için aynısını aldım ona başladımbenneyaptımki
çok geçmiş olsun canım.çabucak toparlanıp sağlığına kavuşur inşallah. :Saruboceq: bu günlerde salgınmıdır nedir bütün çocuklar hasta
benimki de hasta çarşamba günü gece 12 lerde acildeydik serum falan taktılar çok şükür şimdi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?