Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm geçmiş olsun tekrar en kısa zamnda tamamen iyileşir inşallah!:Saruboceq:

sağol kuşum a.s.ben de nihayet götürebildim doktora aldığım ilacı söyledim iyi dedi günde 3 sefer ihmal etme aksatma dedi ateş düşürücümüz de var inşallah düzelecek

bugün şanslı günümdeydiimmmmmm sanırım

hem ucuz hemde güzel ciciler buldumm 59 liraya kendime siyah spor kesim bi takım aldım hem spor hem güzel

oğluma mevsimlik 13 liraya mont aldım cidden süper bişey

bi arkadaşımın yeni doğmuş kızına elbise aldım o biraz pahalı 25 lira ama gerçekten çok beğendim hatta en çok onu beğendimmm sabahtan beri sevip duruyorum deli gibi kaydirigubbakcemile3allahım hayırlısından banada nasip ettttttt aminnn deyin hepiniz yokdsa yolarımmmmmkaydirigubbakcemile

işte böleeeeeeeeezemuszemus

günaydın yavrukuşlarımŞeniz

pinkim semo buyrun gelin yerimiz varbuyrunnnnnnnnnpinkim sen akşamları mı girebiliyosun sadece veee neler yapıyosun yaz bakim müsait olunca şutarafagitti

aşemmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
gündüsleri fırsatım olmuo gelmeye ancak akşamları gelebiliorum
tam anlamıyla diet yapıyorum diemiom ne yazıkki
zira nassı bişe yapcamı da bilmiorum
oruç tutamıyorum o yüsden bu ara başlamak için iyi bi fırsat
şimdilik sadece beyaz ekmek ve şekeri kestim
kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn tükkanın kepenklerii kaldırıyorummmm hdi toplaşın opuyorumnanaktan

aşemm efe mihastalandı yeni okudum geçmişşş olsunn cnm salgın heralde bizikide öksürüyoo şimdilik ateşi yok ama burdada çoğuarkadaşın çocuğu hasta geçmiş olsun bitanemm

herkese günaydınnnnnn Şeniz seytinim kepenkleri açmakala olmuyo birde tükkanı süpürüp siliver nan:mymeka: amin deyin demişin sende bana de de hep birlikte aminnnnnnnn:Saruboceq:
aşem noldu kuşum efeme geçmiş olsun :çok üzgünüm: şimdi gördüm canım benim Şeniz
ramazandan sonra bende elma diyetine başlıcammmmmmmmm:mymeka:

başlangıç kilom 86 canım
evdeki baskülüm bozuldu ben de bu sabah işyerinde tartıldım 86.7 çıktım :kedi: ama sahurda yediğim için tok sayılırım birde giyinik ve ayakkabılar da var tabi
ben en iyisi akaşam iftardan önce tartılıyım eve baskül alana kadar böyle idare etcez artık benneyaptımki

amin cnm aminnnnnnnnnnŞeniz
nan seytin kızarmışın :roflol: hadi hayırlı olsun :roflol:

saol cnm

seytin kızarmanın avantajları neler de bakayım bana avantajı varsabende kızarayım hem ne kadar sen kızarırsında ben kızaramammmı:dilcikar: kusur kalırım sonra :roflol:

çok geçmiş olsun canım.çabucak toparlanıp sağlığına kavuşur inşallah. :Saruboceq: bu günlerde salgınmıdır nedir bütün çocuklar hasta
benimki de hasta çarşamba günü gece 12 lerde acildeydik serum falan taktılar çok şükür şimdi iyi

ayşecm dün dieti en ufak kaçamaksız bitirmiş bulunuorum:lepi: ki bu bir mucizeeeee! çok mutluyum güvenim yerine geldi valla darısı bütün haftanın başına!

günaydın kızlar zemuszemus opuyorumnanaktan
seytinim ben de aminnnnn diyorum kaydirigubbakcemile5
:1rolleyes: nur topu gibi bi kızın olsun seninde inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlarrrrr

aşem geçmiş olsun oğlışuna.benim kızımda öksürmeye başladı birde burnu akıyor noluyor ayol herkes hasta.

seytin güle güle kullan canım aldıklarını
bu arada amin diyem sen anla:))

eeee hani tablolamız
kirli çamaşırlar çıksın ortaya demi:))

*** 7.takım 112.ETAP ***

serseri(66.
abetüş(53.6
yarışçı(76.0
şirin06(64.0
zeytingözlü(74.9
hayalgözlü(75.5
open_sea(66.9

[7.TAKIM TOPLAM KıLO
kızlar liste doğrumudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…