Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımevet yeni geldim deneme sürecindeyim henüz!alkisalkisalkis
62 oldum nan :çok üzgünüm: ocaktan sonra beraber olsun okeymi 3-4 ay sonra yani tımammı nanne tonu nan 1 2 kilo falan zaten ramazanda böle giderse 70 inicemm ondan snrada gelsin bebişş beraber olsun bizim bebişlerde ayy ne güselll
sen kaç tonsun şekerimmmmmm :lülülülülü:
sen oruç tutmuton mu betüşş verirsin ramazanda tonlarını
handecem senin detoks ne oldu bugün var mı fark bu arada ne detoksu yapıyodnn
ebet çüşşşş hemde ne çüşşş nan hazirana daha bi sene var 1 sene sonra hamile kalcan 9 ay oha 2 sene sonra53 değilmiydin na en sonnn cüüşşş demek istiyommm sana
tmm beraberr bende istiyomm ben haziran gibi falan düşünüyodum yaa kısmette tabii
bende canım tamada mevsimi ne çok sıcak ne çok soğuk olcak süper olcak kurtucam bu kilolardan kaydirigubbakcemile5ramazandan sna şu sağlık orucunu yapıcammm bendee
53 değilmiydin na en sonnn cüüşşş demek istiyommm sana
tmm beraberr bende istiyomm ben haziran gibi falan düşünüyodum yaa kısmette tabii
hoşgeldin handecim a.s.
betüşüm takımdakileri baştan sayıoyorum:roflol:serserü -petüş-seytin-yarışçı-şirine-hayal-pinar- ve böyle giderse yeni adayımız handealkisalkisalkisunuttuğum kimse yok dimi:roflol:
eylülde 3 yaşını dolduruyooo cnm büyüdü artıkınnn zaten bi sene snra hamiş kalmayı düşünüyorumm 9 ayda hamilelikk etti 2 sene 5 yaşını bitircek o zamana kadarnan seytin senin cocuk küçük değil mi daha fisfisfis fisfisfis
hoşgeldin handecim a.s.
betüşüm takımdakileri baştan sayıoyorum:roflol:serserü -petüş-seytin-yarışçı-şirine-hayal-pinar- ve böyle giderse yeni adayımız handealkisalkisalkisunuttuğum kimse yok dimi:roflol:
eee haziranı niye beklicen 1 sene var daha ya sen niye takıma girmiyon an girsene beraber sağlık orucunuda yapcaz hayalde yapcak girdin bile itiraz istemiyorum bu takım sensiz ben siz serserimsiz olmaz :roflol: :roflol: tam kadro burdayızeylülde 3 yaşını dolduruyooo cnm büyüdü artıkınnn zaten bi sene snra hamiş kalmayı düşünüyorumm 9 ayda hamilelikk etti 2 sene 5 yaşını bitircek o zamana kadar
ben yokum kiii aşemmmmlülülülülülü
:kedi:cıkkk başlamadım daha:mymeka:dün akşamda çok kaçırdım:mymeka:sıcak pide görünce kimse durduramadı beni:mymeka:yani normalde hep az yiyen ben dikkat eden ben gitti yarım pide yiyen ben geldi:mymeka:
:kedi:cıkkk başlamadım daha:mymeka:dün akşamda çok kaçırdım:mymeka:sıcak pide görünce kimse durduramadı beni:mymeka:yani normalde hep az yiyen ben dikkat eden ben gitti yarım pide yiyen ben geldi:mymeka:
sen nerdesin seytin hanımlmaz:mesun oldun ama yine kaç ton oldun girmiyomusun nan takıma:mymeka:bak girdin girdin yerine başkasını alırım alllama:dilcikar: