Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

angel takvimin cok tatlı olmuş a.s. a.s.

teşekkür ederimm bidenemmm Şeniz

dimplem dünde unuttum bugün de numaranı görünce aklıma geliyo hep :kedi: :kedi:
ama bugün saatimi kurdum unutmıyayım diye yarın muhakkak yollıcam opuyorumnanaktan

ben 3,5 kilo aldım angelım yerimseniben

olsun napalımm bende 1 kilo aldım tamemen picikolcik

öyle tabi canımm sağlıklı olsunlarda kızlar sorun etmedi ama ben yeniyim ya tecrübeli hamişlere sordum fikir olsun diye
yarışçımm yiyemiyorum ceviz meviz ben yaa kafamçokkarıştı

ana alttabetüşü gördümm
betüşş selamin aleykimm napıyonn nerelerdesinn
özlettin kendini datlumm opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnn Şeniz Şeniz Şeniz canlarımmmmmmm opuyorumnanaktan çok ösledim ben sizi hepinize hayırlı ramazanlar sabahtan beri kopup duruyorum giremedim artık burdayımmmm hemde hepppp ama dönüşüm felaket oldu laelaelaelaelae o biçim kilo aldım hele bu ramazan beni mahvetti biter bitmez şoklar elmalar ne varsa başlıcam hatta ramazanda bile başlamay düşünüyorum:mymeka: :çok üzgünüm: sizler nasılsınız görüşmeyeli hepinizi çok ösledim ya mafoldumben

ana alttabetüşü gördümm
betüşş selamin aleykimm napıyonn nerelerdesinn
özlettin kendini datlumm opuyorumnanaktan
aleyküm selam kuşum opuyorumnanaktan nasılsın bende hepinizi çok ösledim
günaydınnn aman efendimmm kimleri görüyorum petüş hnm mı gelmişş çok ösledim nan seni nerelerdesinnn opuyorumnanaktan
oyyyy :1hug: bende özledim kız epinizi tek tek hemde Şeniz
bu ara biraz iyi biraz kötü geldi bu yaz nekadar sorun varsa hepsinden bi parça atlattım çok şükür hepsini zorda olsa atlattım kaldı geriye 2 sorun biri kilo diğeri oğluşumun okulu onuda ayarlasam rahatlıcam aylık 500 tl ye hiç çalışmıycam neredeyse kırtasiye masrafları arada tiyatro sinema yıl sonu falan hariçççç bi yer buldum bakalım bugün görüşecem araya birileri girdi çok uyguna gelecek ama okuluda görmem gerek her yere veremem seytinim msn im açık arada kopup kopup gelsemde burdayım hatlarda bi sorun var kaydirigubbakcemile5

ebet betüş teyze geldi teyzoşta büyümüş görmeyeli tişörtten gördüm nan julim sankim sonun ben gibi yarım dünya değil tam dünya olacan ha :roflol:

:mymeka: gelir gelmez adamın pişikoljisini bozma nan :mymeka:
olursak oluruz
7. takımın kapıları acık herhal kaydirigubbakcemile5

seytinim sen de mi istiyorsun sengözlerimebaksanab
gönderirim sana da asma suratını
ama bu anne oluyorum t-shit ü hee :jeyyar: ona göree
sizi göre göre benimkide yolda zatiii az kaldıı sizinkiler doğsun hayırlısıylan sıra bendeeeeezemuszemus:lepi:

sendemi doğurcan nan:jeyyar::jeyyar:

doğururum belkimmmmmmmlaelaelaelaelae"
seytin sen de hamile kal sonra giy kuzum:jeyyar:
hamile kalmadan olmaz mııı:umursamaz:
betüşüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

çok özledimm benim telde servisteydi arayamadımdaaaaazemuszemus

kaç kilo oldun itiraf ettt hani herkes itiraf edicektiiiiiiiiiiilülülülülülülülülülülülü

:mymeka: gelir gelmez adamın pişikoljisini bozma nan :mymeka:
olursak oluruz
7. takımın kapıları acık herhal kaydirigubbakcemile5
he biz olduğumuz sürece bu takım hiç kapanmaz

kaç kilo değil kaç ton oldun dicektin :mymeka: kız bende doğurcam 2. yi ocaktan sonra düşünüyorum ondan hemen vermeliyim ayrıcada
DİMPLE şu tişörtü nasıl alıyon nerden alıyon kaça alıyon nasıl gönderiyon banada de bende istiyom yaaaa:dilcikar:
SERSERİm benim deli dolu sefgilim ekiz eşim ruh ekizim nerdesin sen nan:mymeka: kaptanım gustom çok ösledim ben seni yaaa Şeniz

ahaaa ekizim gelmiş nihayet Şenizgözlerimiz yolda kaldı nanŞenizŞenizŞeniz
ay tamda ben sana yazmıştım Şeniz Şeniz ekiz eşim aşemmmmm
petüşcüm hoşgeldin şekerim Şeniz

hoşbuldk almişim teyzoşunun gülü nasıl bakalım Şeniz
seytin nan sen girmiyonmu takıma kaç ton oldunn sende söle bakem :roflol: :roflol:

ne tonu nan 1 2 kilo falan zaten ramazanda böle giderse 70 inicemm ondan snrada gelsin bebişş beraber olsun bizim bebişlerde ayy ne güselll

sen kaç tonsun şekerimmmmmm :lülülülülü:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…