angel takvimin cok tatlı olmuş a.s. a.s.
dimplem dünde unuttum bugün de numaranı görünce aklıma geliyo hep :kedi: :kedi:
ama bugün saatimi kurdum unutmıyayım diye yarın muhakkak yollıcam opuyorumnanaktan
ben 3,5 kilo aldım angelım yerimseniben
günaydın kızlarrrr
hamişler kiloya fazla takılmayın yeterki bebişler sağlıklı olsun kilo alımı hamilelikte biraz istem dışı oluyor ama gereksiz kalorili şeyleride yemeyin.
hergün ceviz mutlaka yiyin bebişlerin zeka gelişimi için.
aleyküm selam kuşum opuyorumnanaktan nasılsın bende hepinizi çok ösledimana alttabetüşü gördümm
betüşş selamin aleykimm napıyonn nerelerdesinn
özlettin kendini datlumm opuyorumnanaktan
oyyyy :1hug: bende özledim kız epinizi tek tek hemde Şenizgünaydınnn aman efendimmm kimleri görüyorum petüş hnm mı gelmişş çok ösledim nan seni nerelerdesinnn opuyorumnanaktan
nannnnnn betüş teyze gelmiş :lepi: :lepi:
ebet betüş teyze geldi teyzoşta büyümüş görmeyeli tişörtten gördüm nan julim sankim sonun ben gibi yarım dünya değil tam dünya olacan ha :roflol:
sizi göre göre benimkide yolda zatiii az kaldıı sizinkiler doğsun hayırlısıylan sıra bendeeeeezemuszemus:lepi:
seytinim sen de mi istiyorsun sengözlerimebaksanab
gönderirim sana da asma suratını
ama bu anne oluyorum t-shit ü hee :jeyyar: ona göree
sendemi doğurcan nan:jeyyar::jeyyar:
hamile kalmadan olmaz mııı:umursamaz:seytin sen de hamile kal sonra giy kuzum:jeyyar:
betüşüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizgünaydınnnnnnnnnn Şeniz Şeniz Şeniz canlarımmmmmmm opuyorumnanaktan çok ösledim ben sizi hepinize hayırlı ramazanlar sabahtan beri kopup duruyorum giremedim artık burdayımmmm hemde hepppp ama dönüşüm felaket oldu laelaelaelaelae o biçim kilo aldım hele bu ramazan beni mahvetti biter bitmez şoklar elmalar ne varsa başlıcam hatta ramazanda bile başlamay düşünüyorum:mymeka: :çok üzgünüm: sizler nasılsınız görüşmeyeli hepinizi çok ösledim ya mafoldumben
he biz olduğumuz sürece bu takım hiç kapanmaz:mymeka: gelir gelmez adamın pişikoljisini bozma nan :mymeka:
olursak oluruz
7. takımın kapıları acık herhal kaydirigubbakcemile5
sizi göre göre benimkide yolda zatiii az kaldıı sizinkiler doğsun hayırlısıylan sıra bendeeeeezemuszemus:lepi:
doğururum belkimmmmmmmlaelaelaelaelae"
hamile kalmadan olmaz mııı:umursamaz:
betüşüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
çok özledimm benim telde servisteydi arayamadımdaaaaazemuszemus
kaç kilo oldun itiraf ettt hani herkes itiraf edicektiiiiiiiiiiilülülülülülülülülülülülü
ay tamda ben sana yazmıştım Şeniz Şeniz ekiz eşim aşemmmmmahaaa ekizim gelmiş nihayet Şenizgözlerimiz yolda kaldı nanŞenizŞenizŞeniz
petüşcüm hoşgeldin şekerim Şeniz
günaydın herkeseeopuyorumnanaktan
günaydınnn canım kusura bakma seni tanımıyorum biri beni aydınlatsın bakiyim handecem yenimi geldi kimler var taımda kim geldi kim gitti-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?