• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın milletttttt:teytey:

bende şu elma diyetine başlayayım dedim ama cesaret edemedim sanırım ben beceremem.
kızlar utanarak söylüyorum ama ben biber hapına başladım ama ondanda tırsıyorum ama iştahımı kesen tek şey.yalnız ben bırakacam galiba bu hapı yan etkileri oluyor birde hapı bırakınca hoppppp gelsin kilolar olacak diyede ödüm patlıyor ama motive olmak için bana gerekiyordu böyle bişeyler.

günaydınlar arkadaşlar
handecim elma diyeti nasıl yapılıyo
ben oruç tutuyorum ama işe yarıyorsa ramazandan sonra deneyebilrim

arkadaşlar safran çay kullanan var mı aranızda
geçen gün nette biraz araştırdım 1 ayda 8 kiloya verdiriyormuş ama zararı olur mu konusunda biraz terddüt ediyorum

günaydın kızlarŞeniz

tamam handecim yarın birlikte başlayalımyerimseniben

sunshine link koyarım 2 dk sonrayerimseniben

bahsettiğin çayıda bilmiyorum:sm_confused:

günaydınlaaaaarrrr herkeseeeeopuyorumnanaktan
ayşecm ben başladım bgn diete sende yrn mı başlıcaksın ? bide öle çok sık tartılmamak gerekiomuş bu diette başladıktan 1 hafta sonra tartılın diyolar cnm o yüzden ben bugün tartıldım 82.1 zayıflamışım bu arada:teytey: bu yrnki kilo bildirirmim yerine geçermi cnm?
kuralı bozmiyim diyorum çünkü!

günaydınlar arkadaşlar
handecim elma diyeti nasıl yapılıyo
ben oruç tutuyorum ama işe yarıyorsa ramazandan sonra deneyebilrim

cnm konmuş link sen bi bak sormak istediğin bişey varsa yanıtlayabilirim çünkü ben baya bi okudum topiği! ben bugün basşladım diete bakaılm bi haftanın sonunda anlıcaz işe yarıyıp yaramadını! ona göre sizde karar verirsiniz zaten başlamaya ! ama umuyorum yarıycak!:Saruboceq:

ayşecm diorumki sende yrn başlyosan hergün tek tek ne yediğimizi ne yaptığımızı yazalımda denetimde tutalım birbirimizi ne dersin cnm?vereliniortak

tamam handecim opuyorumnanaktan ben de bu öğleyin ve akşam elma yiyeyim hatta :sinifsinif: dün spor yapmaya niyetlendim ama oğlum hastaydı bi şey yapamadımbenneyaptımki elmaları yemeye çufçufluyorum:a015:

tamam handecim opuyorumnanaktan ben de bu öğleyin ve akşam elma yiyeyim hatta :sinifsinif: dün spor yapmaya niyetlendim ama oğlum hastaydı bi şey yapamadımbenneyaptımki elmaları yemeye çufçufluyorum:a015:

çok geçmiş olsun cnm bnm çok üzüldüm ciddi bişey değildir umarım!
bide özellikle ilk hafta pek spor önerilmiyo ondan bende 2. hafta başlıcam spora ama belki çok hafif evde mekik falan yapalım olmadı hepten boşlamamak için

slmmm çıtırlarımmm .....
anne adaylarını ve minik bebişlerimizi öpüyorum tek tek ..... Şeniz
benim böcüğümmm betüşüm muck sanadaa ..... bu arada tüm 7 ci takıma muckkk..... opuyorumnanaktan
ohhh süper valla herkes kilolaarı alınca diet listeleri havada uçuşuyor .... :roflol: :roflol:
ben oruç tutuyorum ne yediğimi de yzmıştım daha önce ki iki gecedir sadece 1 bardak meyve suyu içiyorum ...bu sabah tartıldım hiç kilo vermemişim yaaaaa uyuz oldum :mymeka: mafoldumben

bu elma diyeti şaka gibiyaaa ama elmayı sewerim yapabilirim sanırım ramazandan sonra ama ben araya bir iki bişey eklerim sanırım .....
bu handenin dediği detoks da süper sewdim onu devamli bile yapabilirim delikafadulden zemuszemus

bu elma diyeti şaka gibiyaaa ama elmayı sewerim yapabilirim sanırım ramazandan sonra ama ben araya bir iki bişey eklerim sanırım .....
bu handenin dediği detoks da süper sewdim onu devamli bile yapabilirim delikafadulden zemuszemus

detoks da iyi cnm galiba çünkü ben regl olduum için anlayamamıştımya bu diete başlıorum diye bugün tartıldım 1 kilı eksik çıktım!:lepi:

handecim ve sunshine sizin başlangıç kilolarınızı tekrar alayım benşutarafagitti şimdi deneme süresindesiniz kurallar gereği haftaya asıl yerleşimyerimseniben

hande yaaa ben 2 küçül elma yedim eve gitiğimde midem bulandı bir bardak ayran içtim yumurta yedim:çok üzgünüm: akşam elmaları pişirip yiyeyim çünkü ben bir hftadır hergün en az 1-2 elma yiyorum artık sıkılmaya başladım:sinifsinif: pişirip tarçın serpeyim değişiklik olurbenneyaptımki

efeyi gördüm geldim işte, ateşi yok ama boğazı şiş keyfide enerjisi de geri gelmiş çok şükür:Saruboceq:doktora götüremiyorum ama :1no2:ağlayığ bağırıp çığırıp kendini yere atıyobenneyaptımki ben de geçen sefer doktor antibiyotik vermişti boğazı için aynısını aldım ona başladımbenneyaptımki

handecim ve sunshine sizin başlangıç kilolarınızı tekrar alayım benşutarafagitti şimdi deneme süresindesiniz kurallar gereği haftaya asıl yerleşimyerimseniben

hande yaaa ben 2 küçül elma yedim eve gitiğimde midem bulandı bir bardak ayran içtim yumurta yedim:çok üzgünüm: akşam elmaları pişirip yiyeyim çünkü ben bir hftadır hergün en az 1-2 elma yiyorum artık sıkılmaya başladım:sinifsinif: pişirip tarçın serpeyim değişiklik olurbenneyaptımki

canım 82.9 başlangıç kilom! sen bilirsin cnm tabi sağlığın daha önemli rahatsız ediyosa yapma sakın! opuyorumnanaktan ve pişirip tarçın sepincede bi sorun olmaz bence hem tarçında metabolizmayı hızlandırıo! bende bi sorun yok şimdilik inşallah bi hafta böle devam eder!:Saruboceq:

Back