- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
hayır tatlım malesefbedeni nedir dimplem elinde xlsi var mı hani hazır bulunsun dediydimmmm:kedi:
L beden var sadece, ama o da M gibi
likralı bady şeklinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır tatlım malesefbedeni nedir dimplem elinde xlsi var mı hani hazır bulunsun dediydimmmm:kedi:
hayır tatlım malesef
L beden var sadece, ama o da M gibi
likralı bady şeklinde
günaydınlar arkadaşlar
handecim elma diyeti nasıl yapılıyo
ben oruç tutuyorum ama işe yarıyorsa ramazandan sonra deneyebilrim
tamam handecim opuyorumnanaktan ben de bu öğleyin ve akşam elma yiyeyim hatta :sinifsinif: dün spor yapmaya niyetlendim ama oğlum hastaydı bi şey yapamadımbenneyaptımki elmaları yemeye çufçufluyorum:a015:
yawwrumm kıyamam çok geçmiş olsun nasıl ilgi bekler şimdik ...tamam handecim opuyorumnanaktan ben de bu öğleyin ve akşam elma yiyeyim hatta :sinifsinif: dün spor yapmaya niyetlendim ama oğlum hastaydı bi şey yapamadımbenneyaptımki elmaları yemeye çufçufluyorum:a015:
bu elma diyeti şaka gibiyaaa ama elmayı sewerim yapabilirim sanırım ramazandan sonra ama ben araya bir iki bişey eklerim sanırım .....
bu handenin dediği detoks da süper sewdim onu devamli bile yapabilirim delikafadulden zemuszemus
handecim ve sunshine sizin başlangıç kilolarınızı tekrar alayım benşutarafagitti şimdi deneme süresindesiniz kurallar gereği haftaya asıl yerleşimyerimseniben
hande yaaa ben 2 küçül elma yedim eve gitiğimde midem bulandı bir bardak ayran içtim yumurta yedim:çok üzgünüm: akşam elmaları pişirip yiyeyim çünkü ben bir hftadır hergün en az 1-2 elma yiyorum artık sıkılmaya başladım:sinifsinif: pişirip tarçın serpeyim değişiklik olurbenneyaptımki