• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoo,her zaman hazirim benle kapisacak kisi dusunsun:KK59: ben diyet konusunda kapisacaz sandim, yuzme haftada iki gittigim yer,orda istesemde kapisamam:KK66:
Yüzde yüzde ... yani verdiğiniz kiloların yüzdesi :)) en çok kim kilo verecek yarışması :))

şakalaşıyırlar orda.. hatta banlanmasa ben lanı da görmezdim.. kazen üstüne basa basa söyledi okudum yinede ne var ki bu cümlede oldum.. o yüzden keyfi bi banlanma gibi geldi..

Nerede okudunuz bunu ? 7 takım sayfasında mı ? Hayır 2. Takım sayfası...

siz bunu kaçırıyorsunuz....

Akrep kaptan banlı olduğu için, diğer bikaç 2. Takıma mensup olmayan üye ile birlikte, herkesi trolleyen trabzonlu isimli üye sandıkları üyenin oyununa gelinmesin diye ordalar.. bikaç gün önce de bu üye 6.takımda ortaya çıktı.. miu yine ordaydı.. ben burda kötü niyet değil aksine iyi niyet görüyorum. Başka takımlara gidip muhabbet etmek yasak mı??

Ben başka bir drupta ya da takım herneyse çok hakim değilim konuşup şakalaşamaz mıyım buraya gelmeden başka yerlere de yazdım yazıyorum da problem bunda mı anlamadım

60kiloyum 60kiloyum müsait bir zamanda karabugday ekmeğinin tarifini verir misin canısı. Bir arkadaşıma bugün çölyak teshisi konuldu. Alışverişini&beslenmesini düzenlemesine yardımcı olmaya çalışıyorum.
tabiki canım

250 mlt lik bardakla çiğ karabuğdayı bir kaba alıyoruz. üzerini suyla kapatıyoruz. 6 saat böyle bekliyor. içine biraz kefir de konabilir. sonra suyu süzüyoruz. karabuğdayları rondoya alıp içine 150 mlt su ekleyip karıştırıyoruz. yine bir kaba alıyoruz yoğurt mayalar gibi sarıp sarmalıyoruz. 18-20 saat bekletiyoruz. nihayetinde içine azar azar kekik, sarımsak, ay veya kabak çekirdeği, keten tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. baton kek kalıbına yağlı kağıt serip ya da kalıbın dibini az yağlayıp karışımı döküyoruz. 160 derecede ortalama 80 dk pişiyor.
bu fermente karabuğday ekmeği. isterse çiğ karabuğday unundan kinoa unundan krep yapabilir. pankek yapabilir.

Son bi ekleme... Akrep kaptan bizzat kendisi çağırdı bizim takım çok ıssız arada uğrayın canlandırın diye.. bu msjı bulabilirim isterseniz.. üstelik orda miu nun konuştuğu kişiler de 2.takımdan değildi..

size şimdi onlarca takımlar arası dolaşıp muhabbet edilen , lan naber vs yazılan mesaj görüntüsü atsam ??
hepsini banlayacak mısınız ?
siz o LANı miu yazdı diye ceza verdiniz . kabul edin . gece gece ne sizin ne de bizüm başımız ağrımasın, herkes işine gücüne dönsün :KK66:

Ha son bi soru.. miu kaptanımız olmayabilir ama hala takım üyemiz.. baykuşunu neden aldınız??

İyi geceler....

Akrep kaptan banlı olduğu için, diğer bikaç 2. Takıma mensup olmayan üye ile birlikte, herkesi trolleyen trabzonlu isimli üye sandıkları üyenin oyununa gelinmesin diye ordalar.. bikaç gün önce de bu üye 6.takımda ortaya çıktı.. miu yine ordaydı.. ben burda kötü niyet değil aksine iyi niyet görüyorum. Başka takımlara gidip muhabbet etmek yasak mı??

Ben başka bir drupta ya da takım herneyse çok hakim değilim konuşup şakalaşamaz mıyım buraya gelmeden başka yerlere de yazdım yazıyorum da problem bunda mı anlamadım

Miu kimdir ? Takım kaptaniniz mi ? Burada 2. Uyelikleri veya supheli profilleri bulup cikarma gorevimi verildi ona ? Varsa bir profille sikayeti bölüm editörüne yazar.

Siz dediniz ya biz burada lanlı lunlu yaziyoruz diye. Iste kilit bu burada yaziyorsunuz. Gidip baska baslikta degil. Buradan baska baslikta yazamaz mi yorumu cikardiniz ya tebrikler.

tabiki canım

250 mlt lik bardakla çiğ karabuğdayı bir kaba alıyoruz. üzerini suyla kapatıyoruz. 6 saat böyle bekliyor. içine biraz kefir de konabilir. sonra suyu süzüyoruz. karabuğdayları rondoya alıp içine 150 mlt su ekleyip karıştırıyoruz. yine bir kaba alıyoruz yoğurt mayalar gibi sarıp sarmalıyoruz. 18-20 saat bekletiyoruz. nihayetinde içine azar azar kekik, sarımsak, ay veya kabak çekirdeği, keten tohumu koyup kaşıkla karıştırıyoruz. baton kek kalıbına yağlı kağıt serip ya da kalıbın dibini az yağlayıp karışımı döküyoruz. 160 derecede ortalama 80 dk pişiyor.
bu fermente karabuğday ekmeği. isterse çiğ karabuğday unundan kinoa unundan krep yapabilir. pankek yapabilir.

Teşekkür ederim kuzum:KK19:

Miu kimdir ? Takım kaptaniniz mi ? Burada 2. Uyelikleri veya supheli profilleri bulup cikarma gorevimi verildi ona ? Varsa bir profille sikayeti bölüm editörüne yazar.

Siz dedediniz ya biz burada lanlı lunlu taziyoruz diye. Iste kilit bu burada yaziyorsunuz. Gidip baska baslikta degil. Buradan baska baslikta yazamaz mi yorumu cikardiniz ya tebrikler.
Miu hakkı yenen bi listeli üyeydi.. geçen hafta zayıflama yarışmasında birinci olacaktı ama trabzonlu üye 2 haftada 14 kilo verince o kadar emek vermesine rağmen 2. Oldu.. bu üye 2.kez geldi.. yine farkedildi.. bi daha gelipte kimsenin emeğini ziyan etmesin diye uğraştı .. suç mu??

Siz dedediniz ya biz burada lanlı lunlu taziyoruz diye. Iste kilit bu burada yaziyorsunuz. Gidip baska baslikta degil. Buradan baska baslikta yazamaz mi yorumu cikardiniz ya tebrikler.

Sizinle bugün tanışıyorum miuyla 4 ay falan oldu...
Miu kimdir sorusuna gelince arkadaşımız biz burda hepimiz arkadaşız

Mevzu şu aslında Miu zaten sizi etiketlemiş 2. Üyelik mi diye
Görevin sizde olduğunun farkında olmasa sizi etiketler mi?
Benim sormak istediğim miuyu banladınız ona da tamam peki miu nun sizi etiketledi konu için ne yaptınız
Bakın ben eleştirmek istemiyorum haşa haddim de değil yalnız arkadaşlarımın haksızlığa uğramasına da gönlüm razı gelmiyor affınıza sığınarak yazıyorum bunları

Başka takımlar okunmuyor diye bir kural da mi var :eek:
Akrep.kaptan da gelip bizim takımı okuyup yazdığı sakalastigi oluyor ne var bunda!

Back