Miuy sa o yazan eğer ki ben özelden sordum değilmiş elinize sağlık ama işte dedim ya değil2. Uyelikle gelip naber lan diye yazarken dusunecekti o baykuşu
Sizinle bugün tanışıyorum miuyla 4 ay falan oldu...
Miu kimdir sorusuna gelince arkadaşımız biz burda hepimiz arkadaşız
Mevzu şu aslında Miu zaten sizi etiketlemiş 2. Üyelik mi diye
Görevin sizde olduğunun farkında olmasa sizi etiketler mi?
Benim sormak istediğim miuyu banladınız ona da tamam peki miu nun sizi etiketledi konu için ne yaptınız
Bakın ben eleştirmek istemiyorum haşa haddim de değil yalnız arkadaşlarımın haksızlığa uğramasına da gönlüm razı gelmiyor affınıza sığınarak yazıyorum bunları
Başka takımlar okunmuyor diye bir kural da mi var
Akrep.kaptan da gelip bizim takımı okuyup yazdığı sakalastigi oluyor ne var bunda!
Estagfurullah... orada da bir-kac kişi arasında dönen bir geyik ve şakalaşma var..Siz sakalastiginizda sikayet ediliyor musunuz ? Lutfen beni artik salak yerine koymayin
Estağfurullah salak yerine koymak ne demek! Siz eğer açıklama yapsaydınız herkes susardım siz diren başardınız ve kimse ne oldupunu anlamadı dolayısıyla bunu hepimiz 7. Takım gibi algıladık galiba yani ben şahsıma öyle algıladımSiz sakalastiginizda sikayet ediliyor musunuz ? Lutfen beni artik salak yerine koymayin
Bu gidişle başlayacam az kaldıSenyapma bakim hamişsin sen
cısssssssssBu gidişle başlayacam az kaldı
Vurmasana gebeye yaacısssssssss
Estağfurullah salak yerine koymak ne demek! Siz eğer açıklama yapsaydınız herkes susardım siz diren başardınız ve kimse ne oldupunu anlamadı dolayısıyla bunu hepimiz 7. Takım gibi algıladık galiba yani ben şahsıma öyle algıladım
Peki o üye araştırıldı mı, sonuç nedir?Siz sakalastiginizda sikayet ediliyor musunuz ? Lutfen beni artik salak yerine koymayin
Vurmasana gebeye yaa
Şuraya bi iyi geceler demek için gelmiştim sadece
Senin yerine yaktım tevo içme sen annem. Dile iyi gecelerini git uyu gebe kadınsınVurmasana gebeye yaa
Şuraya bi iyi geceler demek için gelmiştim sadece
Efkarlandimiyi geceler demek için geldin sonra sigarayı aldın elineyeğenimize zarar verdirmeyiz
Çocuk bile dellendi icimdeSenin yerine yaktım tevo içme sen annem. Dile iyi gecelerini git uyu gebe kadınsın
Efkarlandim
Haklısın balım
Sigara ve ben aynı cümlenin değil öznesi bağlacı bile olamayız
Kokusu hele
Peki o üye araştırıldı mı, sonuç nedir?
Bizler de burada emek veriyoruz, bi üyelikte evliyim doğum kilosu dedi bilmem kaç kiloyum dedi diğerinde bambaşka. Göz mü yumucaz her takımda dolaşmasına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?