- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
Yemicez tabikiiiiii ama ilk 90 hedefinde içerim affetmem valla kutlicauuukkkherkes yoldan çıkartma potansiyeline sahip.bakmicaz duymicaz koklamicaz yemicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemicez tabikiiiiii ama ilk 90 hedefinde içerim affetmem valla kutlicauuukkkherkes yoldan çıkartma potansiyeline sahip.bakmicaz duymicaz koklamicaz yemicez
havalı gaptansorma liste yeşil olunca düzeltmeye zaman yetişmez diye çareyi yazı stilimi değişmekte buldum
Elaliiissss sana caps ararken şansına bunu buldumhavalı gaptan
inşallah kuzumÇook güzel eksii Seksenlere veda ediyo muyuz fulya
Kız Özge ayy gülmekten öldüm yaa simdi bu kim kiŞimdi mahpusluklar bize beylere bakiyiiii
Zorundamıyııııımmmm
kurunun yanında yaşta yanarmisEneeeee yoldan çıkartan çakıl sopa yiyen beniiimmmm m
LAAAAAANNNNNNN
MİU YA SELAMLAR
Ahahhahah dıpkı benElaliiissss sana caps ararken şansına bunu buldum
Yiyorsa orjinal üyeliğinden selam söyleLAAAAAANNNNNNN
MİU YA SELAMLAR
Yiyorsa orjinal üyeliğinden selam söyle
Hadi inşallah, hık hık gitsinler
Hortlayıp a.s diyecekler diye korkuyorum
Mune abla ben bunun açıklamasınıda amacınıda anlayamıyorum.
Hadi kendi isteyenleri banladın tamam.
Diğerleri?
Bu yönetimin sizin mi dediğiniz olucak bizim mi demesi gibi bişey değil mi?
İlk kez de değil bu tavır.
Daha önce bizde de başka takımlarda da banlar oldu herkes konuştu eleştirdi illaki.
Her yorum yapana eleştirene de cezamı olucak?
Bu mantıklı doğru bişey mi?
Lan konusuna şok oldum okuyunca. Takımlar ciddi topikler değil 7/24 paylaşım yapıyoruz geyik olmazsa olmaz bişey burda.
Bu ne şimdi?
LAAAAAANNNNNNN
MİU YA SELAMLAR
Wc de gülmek iyidir bağırsakları çalıştırır ıkınma hissi yaratır gül gül pempikiiimmmKız Özge ayy gülmekten öldüm yaa simdi bu kim ki
kurunun yanında yaşta yanarmis
Yiyorsa orjinal üyeliğinden selam söyle
Hortlayıp a.s diyecekler diye korkuyorum