Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şunu bir açıklığa kavuşturalım Bonus, banlamaları ben yapmadım ama fark etmez, dün gece Miu banlandı ve banlamayla ilgili Kazen açıklama yaptı, sonrasında da bugün banlamaya karşılık takım arkadaşlarınız "lan" içerikli mesajlar yazıp sonrasında kendilerini kötü içerik yaptı ve Elalis sebebini anlayamadığı için ben konuyu anlatmak üzere topiğe girdim, nasıl ki takım arkadaşların yine takım arkadaşları olan Miu için tepki veya atar veya meydan okuma diyelim grupça birşeye kalkıştılarsa, ben de takım arkadaşım Kazen için açıklama yaptım, bu takımın tarzı bu çünkü, herkes üstüne alınmasın sende dahil, sözüm gideceği yere gidiyor zaten, bu topikte oyunu ben kurmadım, ben başlatmadım, oyunu başlatanların kurallarına uygun rol çalıyorum diyelim, ki bak sen de şaşırmışsın ki alttaki mesaja, Miu'nun kardeşinin mesajını alıntılayıp ne yazmışsın :

Sence gerek var mıydı Miu'nun kızkardeşinin böyle bir mesaj yazmasına, ablasına çok lan diyesi varsa yanına gidip söylerdi, olmadı telefon açardı, he bak bu mesaj göze sokmak için hem topiğe hem Miu'nun profiline yazıldı, görelim diye yapıldı, gördük gerekeni de yaptık, bu banı ben verdim, onu da ekleyeyim, diğerleri benle ilgili değil ama fark etmez, ben vermişim gibi dalınabilir.
Şimdi anladın mı gülüm neden açıklama gereği duydum, tam olarak kastettiğim işte alttaki mesajda mevcut.

LAAAAAANNNNNNN

MİU YA SELAMLAR

Düzeltme bir de matematik61 üyeliğini banlayan benim, çünkü alenen ve kasten akıma uyup lan demiş sonra da kendini kötü içerik yapmış, banlayın diyeni banlamak kabahat değil.

Son düzenleme:
Kız Özge ayy gülmekten öldüm yaa simdi bu kim ki
kurunun yanında yaşta yanarmis
Wc de gülmek iyidir bağırsakları çalıştırır ıkınma hissi yaratır gül gül pempikiiimmm

Ay bende bu koku nerden gelio diodum meğer pempik wc den bağlanıomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…