- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aynen öyle malicanherşey banyoya girene kadar.adımını at banyoya gerisi gelir
Gözümde büyüyor.. kalkmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle malicanherşey banyoya girene kadar.adımını at banyoya gerisi gelir
kilo almak kolay be asıl vermek zorBen de kilo almakla uğraşan bir kocayla yaşıyorum
73 oldu
5 kilo aldı
Ama nasıl aldı bir bana sorun bakkem
Neler yaşıyorum kaç haftadır
Ya valla dayanamadım etliydi zaten saydım kasıkta 4 tane barbunya vardı sadeceipeeek o barbunya ne perşembe günü
herifi çiğ çiğ yemek sevaptırÖyle yapsa onu yerdim galiba
Hem pissin hem de kabaNeden ye yaaa
Canın çekiyordur senin
Ne sanki içinde azcık pislik varsa
Sonuçta tuvalete girip elini yıkamadan çikolata yapmışlarsa nolmuş
Cabuk heyecanlaniyürümmmHeyecanlandın
kilo almak kolay be asıl vermek zor
dayanıcaksın nelere dayanıyoz barbunyaya mı dayanamicazYa valla dayanamadım etliydi zaten saydım kasıkta 4 tane barbunya vardı sadece
çok tehlikeli bi hamişsinHem pissin hem de kaba
Cabuk heyecanlaniyürümmm
Beni sen açtın napayımçok tehlikeli bi hamişsin
ne vardı bizim bünyeler de canavar gibi çalışsaydı bi ayda 10 kilo vuaaah
O iş öyle değil kuzu ya
Benim adam kilo almak için uğraşıyor alamıyor, o da bünye meselesi.. anası da çarpıcık , bir metabolizma var maşallah yakıp yıkıyor herşeyi, o da zor, ama en çok bana zor
Kısmet yarına o zaman. Şimdiden haber ver gelen giden olmasınYa bu arada dün akşam çocuklar uyuyunca geniş geniş duş alayim dedim fırtına başladı elektrikler gitti
Bu akşam aynı düşünce ile bekledim eltimler geldi gitti şimdi de sular azıcık akıyor
Şanssızim sanırım
çok işveli cilveli edalı nazlı bayılurumBeni sen açtın napayım
Ben bu hafta zaten yarına hortummu ayarliyon pıcak mi bu hafta ipeğe yakışmadı artı gelecek muhtemelendayanıcaksın nelere dayanıyoz barbunyaya mı dayanamicaz
cuma yesen nolurdu yani
kese lazım mı aplaaYa bu arada dün akşam çocuklar uyuyunca geniş geniş duş alayim dedim fırtına başladı elektrikler gitti
Bu akşam aynı düşünce ile bekledim eltimler geldi gitti şimdi de sular azıcık akıyor
Şanssızim sanırım
Keşke yane vardı bizim bünyeler de canavar gibi çalışsaydı bi ayda 10 kilo vuaaah
Off giden olmasa elektrik su gibi... yarın akşam da anamlara geçecektim cumartesi yaylaya gidip köz patlıcan biber islerimi yapacam inşallahKısmet yarına o zaman. Şimdiden haber ver gelen giden olmasın
Boyumuz da denk mali sıkıntı çekmeyizçok işveli cilveli edalı nazlı bayılurum
menülerin temizdiki spor yapın demekten dilimde tüy bittiBen bu hafta zaten yarına hortummu ayarliyon pıcak mi bu hafta ipeğe yakışmadı artı gelecek muhtemelen
deme öylee heyecanlanüyürünnnOff giden olmasa elektrik su gibi... yarın akşam da anamlara geçecektim cumartesi yaylaya gidip köz patlıcan biber islerimi yapacam inşallah
Boyumuz da denk mali sıkıntı çekmeyiz