• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kilo almak kolay be asıl vermek zor :KK17:
:KK14:
O iş öyle değil kuzu ya
Benim adam kilo almak için uğraşıyor alamıyor, o da bünye meselesi.. anası da çarpıcık , bir metabolizma var maşallah yakıp yıkıyor herşeyi, o da zor, ama en çok bana zor
:işsiz:

Ya bu arada dün akşam çocuklar uyuyunca geniş geniş duş alayim dedim fırtına başladı elektrikler gitti :KK14:
Bu akşam aynı düşünce ile bekledim eltimler geldi gitti şimdi de sular azıcık akıyor :KK14:
Şanssızim sanırım :KK14:

:KK14:
O iş öyle değil kuzu ya
Benim adam kilo almak için uğraşıyor alamıyor, o da bünye meselesi.. anası da çarpıcık , bir metabolizma var maşallah yakıp yıkıyor herşeyi, o da zor, ama en çok bana zor
:işsiz:
ne vardı bizim bünyeler de canavar gibi çalışsaydı bi ayda 10 kilo vuaaah:rolleyes::rolleyes:

Ya bu arada dün akşam çocuklar uyuyunca geniş geniş duş alayim dedim fırtına başladı elektrikler gitti :KK14:
Bu akşam aynı düşünce ile bekledim eltimler geldi gitti şimdi de sular azıcık akıyor :KK14:
Kısmet yarına o zaman. Şimdiden haber ver gelen giden olmasın
:deli:

kese lazım mı aplaa:KK45:

Back