Hee erken tartilma demisken benim okul sezonu acildigi icin artik cok erken tartiliyorum der ve giderim(yarinki kilo bildirimi oncesi cok sopa yememe cabalari )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee erken tartilma demisken benim okul sezonu acildigi icin artik cok erken tartiliyorum der ve giderim(yarinki kilo bildirimi oncesi cok sopa yememe cabalari )
UiyyySabah 6 da tartı beni bekler :)
Ben geç tartılırım da uyuyamıyorummmmYok mu arttıran
Ninni söyliyimBen geç tartılırım da uyuyamıyorummmm
Yarın kilo bildirerek baslayayim mi kuzumtevafuk55 Tefoo hiç menü de vermiyon abur cubur şeyler çok yeme sağlıklı şeyler ye olur mu hamişim
özgeeeeeee bu kadar çuhulata tüm kk ya yeteeerr napmış eşinnmalipina @pempisler #direnözge diye pankart açacam evde bak çikolatalar bakıp süt içiyorum gerçekten bu geceyi atlatırsam sırtım yere gelmez illaaaammm
Ver ver söz seni hortumla dövmicemYarın kilo bildirerek baslayayim mi kuzum
Aslında abur cubur ve tatlıya hiç düşkünlüğün yok ama pilav ekmek makarna
Eksi turşu
Haklısın balım 1 hafta sonra kontrol var ve ben bu ay coştum
Benim herif de aynısını yapardı çalıştığı otelden tatlı namına ne varsa hergün getirirdi zorla yiyim diye uğraşırdı ne zulümler çektimözgeeeeeee bu kadar çuhulata tüm kk ya yeteeerr napmış eşinn
Neyse ki gebeyim işkencem bile yımmışak olurVer ver söz seni hortumla dövmicem
Karbonlu menüleri bi görelim bakalım
Geldim hemen biri baklava demişnapıyoruz baklavayı unutuyoruz
Bak bunu şimdi gördümDepseydin hepsini herifin ağzına yi lan yi laan diyemalipina @pempisler #direnözge diye pankart açacam evde bak çikolatalar bakıp süt içiyorum gerçekten bu geceyi atlatırsam sırtım yere gelmez illaaaammm
Seni doğum sonrasına saklıyorumNeyse ki gebeyim işkencem bile yımmışak olur
Hı hıı yiyon
Geldim hemen biri baklava demiş
Napiyoz yiyoz mu
Dayak arsızı oldum zaten farkettiysenHı hıı yiyon
Ama dayak yiyon
İvitt çoh zevklüüDayak arsızı oldum zaten farkettiysen
Çok fantezükkkkSeni doğum sonrasına saklıyorum
Pazartesiden beri tartılmadımİvitt çoh zevklüü