HeyecanlandınÇok fantezükkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeyecanlandınÇok fantezükkkk
İtiraf et, benden alıyon hincini dimiİvitt çoh zevklüü
Öyle düşünmüyoruz oooğmmmmPazartesiden beri tartılmadım
Korkuyorum
Yarın çok pis bir sürpriz gelecekmiş gibi hissediyorum
İtiraf et, benden alıyon hincini dimi
Bak biz temsili
Nickimi değiştirip mazlum yapıcamÖyle düşünmüyoruz oooğmmmm
Pozitif oluyoz ooğmmmmm
Duymiyim öyle şeyler oooğğmmm
Valla döverim ooğmmmmm
MazlumoflifeNickimi değiştirip mazlum yapıcam
Tamam pozitif düşünce
Evrene pozitif enerji gönderiyorum
Oggmmmmm
işkence resmen yaaa ben zayflıyorum diye gaza geldi benimki de yemiyo 7 8 kilo verdi ,ben fit olursam o şişko olmasın mıışşşşondan evede almıyoruz alsaydı getrseydi ben dayanamazdım galiba yaaaa zaten 8 ay süt süt ürünleri yumurta felan yemedim sonra ilk pasta yedigimde agladım o kadar severimBenim herif de aynısını yapardı çalıştığı otelden tatlı namına ne varsa hergün getirirdi zorla yiyim diye uğraşırdı ne zulümler çektim
AhhhaaaaaMazlumoflife
mazocum öyle sadomazo demeyelim çok şeyolüyürümAhhhaaaaa
Kısaca da flo değil mazo dersiniz
Sadomazoşist neyin gibi
iyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyoişkence resmen yaaa ben zayflıyorum diye gaza geldi benimki de yemiyo 7 8 kilo verdi ,ben fit olursam o şişko olmasın mıışşşşondan evede almıyoruz alsaydı getrseydi ben dayanamazdım galiba yaaaa zaten 8 ay süt süt ürünleri yumurta felan yemedim sonra ilk pasta yedigimde agladım o kadar severim
Sen de herşeyden şeyoluyorsun ki bacımmazocum öyle sadomazo demeyelim çok şeyolüyürüm
herşey banyoya girene kadar.adımını at banyoya gerisi gelirAy biri hayrına hortum açsın da yıkasın beni yaw
Bugün çok yoruldum, duş alıp şöyle yayılasım bar ama üşeniyorum
hortumu dövmek için kullanıyom ben bi keremSen de herşeyden şeyoluyorsun ki bacım
Mazo’yu sevmedim
Ben çiçak olarak devam edeceeem
Alttaki mesajda da hortum dedim
Onda da şeyolacak bişiy bulma sakın
Ben de kilo almakla uğraşan bir kocayla yaşıyorumiyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo
ay neler çektim ben kaç ay
ipeeek o barbunya ne perşembe günümenüüm;
10; kavurmalı menemen
peynir zeytin
14,30;tavuk döner ekmegin içinden biraz döner yedi ekmeksiz
1 tane ayran
19;1 kaşık barbunya
küçük bir tabak (tatlı tabagı kadar )et sote
salata
su ;2
spor 1 saat tempolu yürüyüş
malipina
Dayaksa kaç mazlumoflifehortumu dövmek için kullanıyom ben bi kerem
Öyle yapsa onu yerdim galibaiyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo
ay neler çektim ben kaç ay