• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim herif de aynısını yapardı çalıştığı otelden tatlı namına ne varsa hergün getirirdi zorla yiyim diye uğraşırdı ne zulümler çektim :KK70:
:eek: işkence resmen yaaa ben zayflıyorum diye gaza geldi benimki de yemiyo 7 8 kilo verdi ,ben fit olursam o şişko olmasın mıışşşş:deli:ondan evede almıyoruz alsaydı getrseydi ben dayanamazdım galiba yaaaa zaten 8 ay süt süt ürünleri yumurta felan yemedim sonra ilk pasta yedigimde agladım o kadar severim :duduk::duduk:

:eek: işkence resmen yaaa ben zayflıyorum diye gaza geldi benimki de yemiyo 7 8 kilo verdi ,ben fit olursam o şişko olmasın mıışşşş:deli:ondan evede almıyoruz alsaydı getrseydi ben dayanamazdım galiba yaaaa zaten 8 ay süt süt ürünleri yumurta felan yemedim sonra ilk pasta yedigimde agladım o kadar severim :duduk::duduk:
iyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo :D
ay neler çektim ben kaç ay:olamaz::olamaz::olamaz:

iyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo :KK70:
Ben de kilo almakla uğraşan bir kocayla yaşıyorum
73 oldu
:deli:
5 kilo aldı
:deli:
Ama nasıl aldı bir bana sorun bakkem
Neler yaşıyorum kaç haftadır

menüüm;
10; kavurmalı menemen
peynir zeytin
14,30;tavuk döner ekmegin içinden biraz döner yedi ekmeksiz
1 tane ayran
19;1 kaşık barbunya
küçük bir tabak (tatlı tabagı kadar )et sote
salata
su ;2
spor 1 saat tempolu yürüyüş
malipina malipina
ipeeek o barbunya ne perşembe günü:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

iyi bak senin adam destek oluyomuş.bi de burnunun ucuna tüm yasak yiyecekleri dayadığını düşün.bi de yerken ooh ne de datlıymış diyo :KK70:
Öyle yapsa onu yerdim galiba:bicak::KK45:

Back