Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kocam almış hayatım tansiyonum 10 a 5 olunca inatla tuz şeker yemedim ondan aklımı çelmeye çalışıyor dayanamam çıkolataya normalde yatak odasından dışarı çıkmıyorum kamp kurdum resmen
Geçen gün 2'li rakamları görmüştün değil miii ? Kendin için öncelikle lütfen yeme Şimdi onu yersen yarın tartıda fazla çıkacaksın.. Bu saatte yediğin için o sana direk yağ olarak gelicek.. Yemesi 1 dk, sonrası 2 dk mutluluk ama o 3 dk dan sonra vicdan azabıı olacak... Ben de çok mutsuzum şuan ama su içiyorum .. Sen de lütfen yeme özgem

malipina @pempisler #direnözge diye pankart açacam evde bak çikolatalar bakıp süt içiyorum gerçekten bu geceyi atlatırsam sırtım yere gelmez illaaaammm
Snicekrsssssss

Merhabalar iyi geceler...
Yoğun yoğun günler geçiyor sorsan bişey de yok ama heep yorgun gibiyim.
Kolum iyileşti sayılır yanmıştı ya hani. Saegısını açtım hafif bi pembelik var acı yok elimle dokunabiliyorum.
Kızımı anaokuluna yazdırdm pazartesi başlayacak inşallah.
Hem mutluyum hem içim buruk. Anneme bile çok mecbur kalmadıkça bırakmamştm kaç saat nasıl ayrı kalcam. Bilmediğim insanlara bırakıcam diye.
O mutlu olacak diye seviniyorum hem evimiz de bi düzene girecek düzenli erken kalkma yemek saatleri falan.
Dgs tercihleri de 7sinde başlıyor yarın yani. Hayırlısıyla kazanrsam iyi olacak..
Kilom ne ileri ne geri aynı çok fark yok ama artık dikkat etmem lazım biliyorm.
Babam yine yurt dışına gitti iş için bu akşam yolculadık hayırlısıyla gelir inşallah.
Yarın ayaklarmdaki varisler için doktora gideceğim bakalm ne diyecek.
Ben de durumlar böyle.
Ara ara okudum mapusa girip çıkanlar oldu bidaha olmasn
Öyle işte.
Birazdan kocam gelecek kahve yapacağım ona :)

yeme güzelim yeme boşver sen onu
ben de limonla kabuk tarçın çayı içiyorum.
Yemedim kuzu ama gerginimbu defa
Yemedim kuzum yemedim

Sağol canim, senin gibi iradeli olabilirsek ne mutlu bize. Cok şükür diyet adina dogru yoldayim,insallah da yolumdan sapmam.
İsterimki bu ugurda caba sarfeden her arkadasim mutlu sona ulassin. Sizler,bu topikler motivasyon konusunda cok yardimci oluyorsunuz bizlere,tesekkur ederim hepinize

Tekrar geçmiş olsun kaju. ALLAH kavuştursun tez vakitte babanla. Sağlıkla gitsin gelsin inşallah. Takımlarda heyecan bitmio maşallah hep bi ekşın var. Miu gene ban yedi
Mapus kapılarında bekliyoz

Sapmazsın abla merak etme sende de o irade var görüyorum ben.sendeki bu azimle 60ları görürüz Ama hep geçmiş yapıyon burda geçmiş bitmez boşver sen dal sohbete orta yerinden

Guya bi ziyaret bi de ufak alisveris maksimum 2 saatlik isimiz vardi eve gelisimiz 8i buldu yarin yatili misafirim var ugrasip duruyom oglan 5bucukta kalkmıştı midem bulaniyo uykusuzum canımı sıkan bişey var cozemedigim.hep bibic sıkıntısı..oh be diyemedim şu sehre geldigimden beri.cok huzursuzum..yarin tarti guldurur inşallah..Herkese iyi geceler.Farkindayim eskisi kadar gelemiyorum okul acilinca toparlicam inşallah. Sizi seviyorum

Erkenden uyusun herkes leptinler çalışsın yağlar yansın
Yarın cuma
Liste tayfaa çok erken tartılmamaya özen gösterelim
Mümkünse sabah sporundan önce kahve içelim hem metamız hızlanır hem de bol bol işetir ödem atmaya birebirSpordan bir iki saat sonra tartıya çıkalım ki iyice insin tartılar
Hadi dişi aslanlarım göreyim sizi sallayalım yarın ponponları

Hadi şimdi uyuyun bakiim

Sen iyi ol da gerisi hallolur allahın iZniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…