• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende listeye giricem inş bonusum.. 6 ay dolsun diye bekliyorum.. 1 ay kaldı.. napalım bebeğim .. bizim için liste demek düzen demek..
liste bana müthiş bir disiplin sağladı valla.psikolojik olarak öyle bir kitlenmişim ki beynim otomatik dur diyo kaçamak görünce.

Günaydın :işsiz:

O kadar yorgun ve uykusuzum ki.. bütün gece öksürdü yavrum hiç uyuyamadık.. şimdi tekrar doktora gidicez...
Ne teshis koymustu canim?

Ben ve minigim olmustuk 2-3 sene once, bronsiolit. Surekli oksurukle gecen 2 hafta. Tedavimiz bol sivi alimi, ozellikle sicak icecekler, ve brons acici ilacti.

Günaydınlar kızlar

Hayırlı mutlu günler olsunnn

Moralim sıfır dün bisi yaptım pişman oldum iyilikleri unutan geçmişini unutan insanlardan nefret ediyorum kindar insanlardan fesat insanlardan da nefret ediyorum iyi olmaktan yoruldum bıktım..

Nefret etme. Degistirebiliyorsan elinden geleni yap, ise yaramiyorsa kendi hallerine birak:KK39:

babalar hiç olmasın çocuğun, kendinin derdi çekiliyorda onarınki çekilmez be başı ağrısa doğum yapmış lohusa gibi yatarlar

Aynen:confused:

10 umuuuu:confused: aynı gün dogmusuz:KK200: eflal teraziydi sanki

Ooooooh dogumgundasim :KK36:
@eflalim in yukselen teraziydi sanki. Gecikmis bugun. Gelince soyler:KK33:

pc ekranını telle karıştırıp,parmakla kaydırmaya çalışmak :olamaz:

Ayni isi tv ile yapmak:deli:

İnşallah canım zaten burası olmasa idi bu kadar gitmemeye yerdim :KK60:

başladık canım hemen aynı gün tahlil sonucunu alır almaz etki etti sanırım 27 gün arayla hemen regli oldum Doğumdan sonra ilk defa bu kadar kısa oldu arası 50 günü buluyordu hayırlıca tomarlarım inş :KK60:

Insallah:KK19:

Vayt ve miu için değil bence.
Evet değil çok uçuk almıyorum bonus şimdi şöyle bozdum böyle bozdum dedim geleceği taş çatlasın artı bir bugün detoks yapsaydım onu da silersin ama istemiyorum detoks falan düzen istiyorum şuan mantığın bu liste dediğim gibi iki hafta sonra gidişe göre karar vereceğim onda da yüzde 1 zorlayacagim sadece bu defa

Back