• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bunlar nasıl muhabbetler böyle yanaklarım kızarıyo okurken aç durdukça sizin libidolar besleniyo
ce4c58c554a2573ffee82c7f76e6b28e.gif
Sabah sabah +18 :D
Beni kaptan yaparsanız olacağı buydu:D

İnşallah canım zaten burası olmasa idi bu kadar gitmemeye yerdim :KK60:

başladık canım hemen aynı gün tahlil sonucunu alır almaz etki etti sanırım 27 gün arayla hemen regli oldum Doğumdan sonra ilk defa bu kadar kısa oldu arası 50 günü buluyordu hayırlıca tomarlarım inş :KK60:
Biz sağlıklı beslenelim diyetimizden ödün vermeyelim o tartı ille inecek zaten merak etme sen pes etmek yok ulen:KK5::KK5:

Tamam canım bu hafta böyle kalacak mecburen haftaya çıkarmış olurum haber verdiğinde alırım:KK15:

Teşekkürler canımmm

Ne dedin duyulmuyo mimucum:işsiz::işsiz:

kaptanımm ya ben düzenimi oturtamıyorum bir türlü sana rutini anlatayım;

Hiç ev işi yapmamış yemek yappmamış bir mimu bir gün evlenir ve hobbbaaa çok yoğun bir iş haaytı sabah 05:30 da kalkmaca işe koşturarak gelmece, eve dönmece yemej hazırlamaca yemece toparlamaca düzenlemece evi toparlamaca dinlenmece duş ve kapanış :) alışacağım biliyorum bu düzene ama şu anda hala kadın bulamadım bugün 5. kadın gelecekti yine gelmedi dün bütün planımı ona göre yapmıştım

Back