• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya neden hurmayı sevdim biliyo musun? enerjim bitmiyo.öğün saati gelince acıkıyorum biraz.tabi ki halsiz kalırsam yerim kuzum merak etme :KK23:
Benim herif sağolsun akşamları hurma getiriyor bende stokluyom patron hacdan gelmiş hergun hurma yiyorlarmis ama benimki yemeyip bide aşçı abla bana veriyormus yengeye ver diye 3 gündür bı avuç hurma ile gelir

Benim herif sağolsun akşamları hurma getiriyor bende stokluyom patron havadan gelmiş hergun hurma yiyorlarmis ama benimki yemeyip bide aşçı abla bana veriyormus yengeye ver diye 3 gündür bı avuç hurma ile gelir
oohhh küçük altın kadar değerli,cukkala hemen :KK45:

Taam biz de donsuz takılırız hiç uğraşmayak direk icraat :KK70: :KK70:
hööhhh bi ortasını bul kızım yaaa,gizem kat biraz :deli: kinder süpriz gibi ol.dışı kışkırtıcı içi doyurucu :KK53: bak yaa sabah sabah çarptıttırcan beni :KK45:

yok :deli: uğraştırma kısmı başlangıcı sağlamak için.her babayiğidin harcı olmaz o donla :KK70:

Bunlar nasıl muhabbetler böyle yanaklarım kızarıyo okurken aç durdukça sizin libidolar besleniyo
ce4c58c554a2573ffee82c7f76e6b28e.gif

Görüceksin tabiki kuzum pes etmek moral bozmak yok biz bunu da aşıcaz hep beraber önce 90lar sonra 80ler hepsine bay bay dicez:21:, ben sana inanıyorum sen de inan kendine:KK74::KK74:
İnşallah canım zaten burası olmasa idi bu kadar gitmemeye yerdim :KK60:
Biz de dort gozle o serinligi yagmuru bekliyoruz:KK55:

Ooooo supersin:halay::halay::halay::KK73::KK73:

Cok guzel gidiyorsun masallah. Aynen devam et canisi:KK15:

Pazardan sonra pazartesi gelir. Olmazzzzzzzz. Cuma gununde kalalim biz:confused:

Tedaviye ne zaman basliyorsun guzellik?
başladık canım hemen aynı gün tahlil sonucunu alır almaz etki etti sanırım 27 gün arayla hemen regli oldum Doğumdan sonra ilk defa bu kadar kısa oldu arası 50 günü buluyordu hayırlıca tomarlarım inş :KK60:

Back