- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
yok uğraştırma kısmı başlangıcı sağlamak için.her babayiğidin harcı olmaz o donlaNe uğraşı kız zaten iki dakka sonra üstünde olmicağı için uğraşma falan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok uğraştırma kısmı başlangıcı sağlamak için.her babayiğidin harcı olmaz o donlaNe uğraşı kız zaten iki dakka sonra üstünde olmicağı için uğraşma falan yok
Benim herif sağolsun akşamları hurma getiriyor bende stokluyom patron hacdan gelmiş hergun hurma yiyorlarmis ama benimki yemeyip bide aşçı abla bana veriyormus yengeye ver diye 3 gündür bı avuç hurma ile gelirya neden hurmayı sevdim biliyo musun? enerjim bitmiyo.öğün saati gelince acıkıyorum biraz.tabi ki halsiz kalırsam yerim kuzum merak etme
Taam biz de donsuz takılırız hiç uğraşmayak direk icraatyok uğraştırma kısmı başlangıcı sağlamak için.her babayiğidin harcı olmaz o donla
oohhh küçük altın kadar değerli,cukkala hemenBenim herif sağolsun akşamları hurma getiriyor bende stokluyom patron havadan gelmiş hergun hurma yiyorlarmis ama benimki yemeyip bide aşçı abla bana veriyormus yengeye ver diye 3 gündür bı avuç hurma ile gelir
hööhhh bi ortasını bul kızım yaaa,gizem kat biraz kinder süpriz gibi ol.dışı kışkırtıcı içi doyurucu bak yaa sabah sabah çarptıttırcan beniTaam biz de donsuz takılırız hiç uğraşmayak direk icraat
Kız öyle deme hemde ne değerli bide benim kızda alıştı ben yerken onada koyuyorumoohhh küçük altın kadar değerli,cukkala hemen
Hiç görüşemiyoz artık senle nedeenKızlar ben biraz gelemeyecem dışarıda işler var birazdan çıkmam lazım öpüyorum hepinizi ama sizde beni ozleyin olurmu
seeeennnn utandııınnnnn ben şokAy ne ayıııp
yok uğraştırma kısmı başlangıcı sağlamak için.her babayiğidin harcı olmaz o donla
Hahahahahaha ay mali kahkaha attım ya laaaAy ne ayıııp
hurmadan oluyo zaar sen bekar mısın ki
Bunlar nasıl muhabbetler böyle yanaklarım kızarıyo okurken aç durdukça sizin libidolar besleniyo
Sabah sabah tutmayın elalisi kızaanaaaamhööhhh bi ortasını bul kızım yaaa,gizem kat biraz kinder süpriz gibi ol.dışı kışkırtıcı içi doyurucu bak yaa sabah sabah çarptıttırcan beni
Utanma bonusum her akşam olur böyle şeyler pardon arada
Bunlar nasıl muhabbetler böyle yanaklarım kızarıyo okurken aç durdukça sizin libidolar besleniyo
İnşallah canım zaten burası olmasa idi bu kadar gitmemeye yerdimGörüceksin tabiki kuzum pes etmek moral bozmak yok biz bunu da aşıcaz hep beraber önce 90lar sonra 80ler hepsine bay bay dicez, ben sana inanıyorum sen de inan kendine
başladık canım hemen aynı gün tahlil sonucunu alır almaz etki etti sanırım 27 gün arayla hemen regli oldum Doğumdan sonra ilk defa bu kadar kısa oldu arası 50 günü buluyordu hayırlıca tomarlarım inşBiz de dort gozle o serinligi yagmuru bekliyoruz
Ooooo supersin
Cok guzel gidiyorsun masallah. Aynen devam et canisi
Pazardan sonra pazartesi gelir. Olmazzzzzzzz. Cuma gununde kalalim biz
Tedaviye ne zaman basliyorsun guzellik?
yok tesbih getirdim yanımda est çekicem şaka maka beyle 10 dk ya görüşüyoz ya görüşemiyoz yoğunluktan.telefon tarfiğimiz yoğun bu aralarSabah sabah tutmayın elalisi kızaanaaaam
Wuhuuuuwwwww elelis vurdu gol olduuuuhööhhh bi ortasını bul kızım yaaa,gizem kat biraz kinder süpriz gibi ol.dışı kışkırtıcı içi doyurucu bak yaa sabah sabah çarptıttırcan beni
kızım 20 yılın tecrübesiWuhuuuuwwwww elelis vurdu gol olduuuu