- 3 Haziran 2018
- 957
- 3.883
- 28
- 32
Olur mu kuzum var da doğruluk payı biraz daha düşük oluyor. Biz 1 sene boyunca savastik. Urfadan ankaraya götürduk prof a kan ve deri testiyle çıktı ortaya .obur doktorlar bronşit dedi yolladı meğer alerjiymiş. Büyük oğlunda da varsa bence bi test yaptır çünkü alerji genetik oluyo geneldeEvet ama 3 yaşından önce alerji testi yok
Büyük oğluma yaptırdım. Klasik toz alerjisi dendi ama şükür iyi şimdi.. bakakım tekrar götürücez galiba...Olur mu kuzum var da doğruluk payı biraz daha düşük oluyor. Biz 1 sene boyunca savastik. Urfadan ankaraya götürduk prof a kan ve deri testiyle çıktı ortaya .obur doktorlar bronşit dedi yolladı meğer alerjiymiş. Büyük oğlunda da varsa bence bi test yaptır çünkü alerji genetik oluyo genelde
Alerjiler genelde kendiliğinden büyüdükçe geciyo kuzum . 6 yaşından sonra hafifli yor. Benim nacizane tavsiyem küçük oğlunda boşuna farklı ilaçlar almadan eter alerjiyse ona göre ilaç kullansın iyilessin kuzucuk..biz çokça gereksiz yere antibiyotik, buhar kullandık .. sonra baltık çocuk alerjik alerji şurubu verdik sadece elhamdülillah hırıltılar oksurukler azaldı ..Büyük oğluma yaptırdım. Klasik toz alerjisi dendi ama şükür iyi şimdi.. bakakım tekrar götürücez galiba...
Zaditen içiyor zaten.. alerji şurubu..Alerjiler genelde kendiliğinden büyüdükçe geciyo kuzum . 6 yaşından sonra hafifli yor. Benim nacizane tavsiyem küçük oğlunda boşuna farklı ilaçlar almadan eter alerjiyse ona göre ilaç kullansın iyilessin kuzucuk..biz çokça gereksiz yere antibiyotik, buhar kullandık .. sonra baltık çocuk alerjik alerji şurubu verdik sadece elhamdülillah hırıltılar oksurukler azaldı ..
Herşeyi denemişsiniz desene ... Rabbim bian önce şifasını versin inşallahZaditen içiyor zaten.. alerji şurubu..
Hippo miniğe geçmiş olsun
Hala korsan gibi dolaşıyorum, annem koca karı ilacı tavsiye ettiNasıl oldun kuzucum iyimi gözün?
Hala korsan gibi dolaşıyorum, annem koca karı ilacı tavsiye etti
Gece onu yapacağım.. ama daha iyi gibi şimdi teşekkür ederim sorduğun için
Bonus galp ben
Göz hassas ya zor iyileşiyor. Niye sormiyim kuzum birbirimizin hayatına girdik bi şekilde ve alıştık bunların hepsi çıkarsız sevgiden.
Kuzm cok geçmiş olsnAllahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..
Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorumAllahım oğlum hasta.. yemekli misafir vardı yeni gittiler sayılır. Oğlum bütün gün durmadı elimde olsa misafiri iptal edecektim. Çok zorlandım.. şu anda da yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum ama bebek sallıyorum.. öksürmekten uyuyamıyo tabi bizi de uyutmuyo..
D3S1R3 hepi börtdeyin mi?
6 eylül nerden aklımda kalmış bilmiyorum.
@ozgemsiii galp ulan
Gecmis olsun guzellikHala korsan gibi dolaşıyorum, annem koca karı ilacı tavsiye etti
Gece onu yapacağım.. ama daha iyi gibi şimdi teşekkür ederim sorduğun için
Yanlış alarmGunaydin canlar
Gecmis olsun canim, acil sifalar diliyorum
10 u benim gunum. Belki 6 si @eflalim indir
Gecmis olsun guzellik
Erken doğum oldu sayende
Bilmiyorum ya sordum sadece :) kafa karıştırmadım inşallah
Günaydın çakıl alışabildin mi pisikleteGünaydın kızlar cumaya 1 gün kaldı yarın akşam kısmetse burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?