• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben şişmanım hem de çok :KK14:
Dün bir iki arkadaş gördü aaa kilo neden almadin falan dediler sadece kucuuck karnin var diyorlar aldım diyom inanmıyorlar :KK11:
6 kilo aldım hemde daha ilk 5 ayda :KK42:

O kadar da abartılı bir durumunun olmadığını sende biliyosun
d045-gif.1318782

Spor listesi niye bu kadar az nilişkom kimse girmek istemiyo mu:sinirli:
Hayır kaptanım henüz kimse girmek istemiyor ben görürüm bir kaç haftaya kadar al lütfen kilo aldım spor yapmalıyım diyenleri :KK62:Spor listesinin diğerini Miu tutuyordu Begüş olmadığı için sen mi tutuyorsun artık o_O

Hayır kaptanım henüz kimse girmek istemiyor ben görürüm bir kaç haftaya kadar al lütfen kilo aldım spor yapmalıyım diyenleri :KK62:Spor listesinin diğerini Miu tutuyordu Begüş olmadığı için sen mi tutuyorsun artık o_O
Yok bende değil kuzu. Gözüme ilişti 6 kişi anca var. Böyle olmazki ama listeye sığmadığımız günleri biliyorum nerde o kalabalık liste çok ayıp bize çok:KK42:

Yok bende değil kuzu. Gözüme ilişti 6 kişi anca var. Böyle olmazki ama listeye sığmadığımız günleri biliyorum nerde o kalabalık liste çok ayıp bize çok:KK42:
Diğer kısım Miuda bence ama oda tuttu mu ne yaptı bilmiyorum olmadı yarından itibaren herkesi sıraya çekelim spora yönlendirelim yoksa tombik tombik dolanırız :KK45:

Back