Bu aralar burası sahte üyeliklerle ve yalancı üyelerle çalkalandığı için herkesin böyle tepki vermesi normal. Suspusum diyosun ama yazım tarzı ve üslubunun nisanınkiyle alakası yok. Kızlar benden çok daha iyi tanıyolar nisayı, şüphe etmekte de haklılarBen sizin ne yaşadığınızı nereden bileyim. Başta suspusum dedim zaten.
ben geldim siz gidiyonuzben de gidiyorum azcık
Anamin evinde almadigim kiloyu kendi evimde aldim aferin bana
Ula nisa dan ne istedin :))@Mune @suspushanimcim i da bu hesabımı da tamamen kapatır mısıniz ?
ben de kendi kendime oynarım kapı önünde napim
çok uzaklaşmiyim de bonuz merak etmesin beni
boynus muydukim dediydi onu efser miydi
Bana böyle bir tepki gelse bana tepki gösterenlerin tek tek hepsinin karakteristik özelliklerinden bahsederdim. Böyle tepki vermek yerine cevaplarınla nisa olduğunu kanıtlayabilirdin. Haksız mıyım genşler ?Valla Eflal kimseyi inandırmak zorunda değilim.
Şifremi falan da istemiyorum.
Muhabbet ten dolayı gelmiş o yüzden yeni hesap açmıştım. Şuan elim ayağım zaten bu tuhaf iyice tuhaf oldu .
Neyi kime ispatlamak zorundayım .
İster inanın ister inanmayın.
Daha da girmem takıma yazmam.
Ne diyeyim Allah'a emanet.
İstersen de kıble temelli kıble hesabımı kilitlesinler.
Bana böyle bir tepki gelse bana tepki gösterenlerin tek tek hepsinin karakteristik özelliklerinden bahsederdim. Böyle tepki vermek yerine cevaplarınla nisa olduğunu kanıtlayabilirdin. Haksız mıyım genşler ?
Bu Bonus içindi
klavye sürçmüş olamaz mı
Bonuz ve bınıs demeyen kalmadı şükür
Aman kuzum dikkat et ihmal etmeKizlar benim gözüm geçmedi
Sabah yine şişmiş uyandım
5 senedir burdayım sanırım ilk defa doktora gideceğim, bugün iyileşir sandım ama diğer gözüm de şişmeye çalışıyor
Bir kere daha eczaneye gideyim, annemi aratıp ilaç ismi sorayım, olmama doktor yolu göründü
Bir de göz bu ya, şakaya gelmez
Oyy geçmiş olsun canım göz önemli bence git doktoraKizlar benim gözüm geçmedi
Sabah yine şişmiş uyandım
5 senedir burdayım sanırım ilk defa doktora gideceğim, bugün iyileşir sandım ama diğer gözüm de şişmeye çalışıyor
Bir kere daha eczaneye gideyim, annemi aratıp ilaç ismi sorayım, olmama doktor yolu göründü
Bir de göz bu ya, şakaya gelmez
Eyvallah kaptan.detoks yapayim dedim yaptigimi unutup kuru erik yedim okulda
tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?