- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Ben sizin ne yaşadığınızı nereden bileyim. Başta suspusum dedim zaten.bunu yazana kadar kızlara bir cümle yazıp benim desen daha mı zor olurdu? neden alınıyosun ki bugün ekstra şeyler yaşadık çok normal yani pat diye gelince
ama ben sana açıkladım neler olduğunuElim ayağım hamilelikten dolayı iyi değil .
Ben nereden bileyim kimlerle ne yaşadığınızı.
Surda yaşananlar ortadayken yönetimden bildirim istesen su yazın kadar zor olmazdı nisaValla Eflal kimseyi inandırmak zorunda değilim.
Şifremi falan da istemiyorum.
Muhabbet ten dolayı gelmiş o yüzden yeni hesap açmıştım. Şuan elim ayağım zaten bu tuhaf iyice tuhaf oldu .
Neyi kime ispatlamak zorundayım .
İster inanın ister inanmayın.
Daha da girmem takıma yazmam.
Ne diyeyim Allah'a emanet.
İstersen de kıble temelli kıble hesabımı kilitlesinler.
Elim ayağım hamilelikten dolayı iyi değil .
Ben nereden bileyim kimlerle ne yaşadığınızı.
Valla Eflal kimseyi inandırmak zorunda değilim.
Şifremi falan da istemiyorum.
Muhabbet ten dolayı gelmiş o yüzden yeni hesap açmıştım. Şuan elim ayağım zaten bu tuhaf iyice tuhaf oldu .
Neyi kime ispatlamak zorundayım .
İster inanın ister inanmayın.
Daha da girmem takıma yazmam.
Ne diyeyim Allah'a emanet.
İstersen de kıble temelli kıble hesabımı kilitlesinler.
ben inandım ama kızcağıza.olabilir yani kalibresi bozulmuş tartınınhergün o kadar spora 1 kilo gitmiştir herhalde diye pay biçmiş.ben de bundan sonra öyle hayali bildirim vericem.bana göre dünkü açlığımla en az 3 kilo gitti.ama tartı sabit diyo
Babam taburcu olmus cok sukur
herkese selaaaam;
sabahtan toplantı olunca tüm plan şaştı öğle yemepi yerine kahvaltı edebildim süper oldu :) nasılsınız kutsal cumaya az kala :)
Hayır demedin merhaba kızlar ben nisa böyle bir durum var o yüzden bu üyeliği aldım diye bir giriş yapmadın. Soruma cevap vermedin. Esinin sınavı nasıl geçti dedim, zor olmasa gerek cevap vermekBen sizin ne yaşadığınızı nereden bileyim. Başta suspusum dedim zaten.
SelamlarGecmise soyle bir goz attim. Hastalara ve hastasi olanlara acil sifalar diliyorum.
MiuLego ve hepfit gecmis olsun. Miu sana bol bol sakiz/seker yollayacagim. Bu vesileyle birakirsin mereti belki
Gozun aydin canim
Is ortaminda duzen/plan kalmiyor. Tum gun kahveyle dolandigimi bilirim. Cuma yuzun gulsun insallah( Bonus sevmiyormus ama )
Eğer ki bu insanların dediğin gibi senin üstüne emeği varsa sorularıma hiç alınmadan cevap verirsin.
Nasilsin canisi, pasamiz nasil? Yarindi randevusu sanirim.
sen o sevmediğim şeyi yapamazsın hocam zorlasan olmaz
Eflal senle alakalı yazdım sildim bildiklerimi Sivaslı olduğunu Sivas da yaşadığını önceden Kütahya'da olduğunuzu.Eğer ki bu insanların dediğin gibi senin üstüne emeği varsa sorularıma hiç alınmadan cevap verirsin.
Nasilsin canisi, pasamiz nasil? Yarindi randevusu sanirim.
bunları ben de biliyorum kızacaksın amaEflal Sivas li olduğunu. Kayinvalidenl
Eflal senle alakalı yazdım sildim bildiklerimi Sivaslı olduğunu Sivas da yaşadığını önceden Kütahya'da olduğunuzu.
Büyük oğlanın 2 ye geçtiğini vs vs ama gerek yok.
Ya hu bunları bu platformu okuyan herkes bilir zaten. Sana özelden yazmışım gibi bir hava katma istersen. Bu bilgiler buraya her zaman yazıyorum zaten.Eflal Sivas li olduğunu. Kayinvalidenl
Eflal senle alakalı yazdım sildim bildiklerimi Sivaslı olduğunu Sivas da yaşadığını önceden Kütahya'da olduğunuzu.
Büyük oğlanın 2 ye geçtiğini vs vs ama gerek yok.
Senin de dedigin gibi sonu hayir olacak insallah. Her zaman destegiz, yalniz degilsin
Bu ne dikkat ne özen
İyiyimdir inşallah yıpratıcı bir hafta oluyor sonu hayır olsun.
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?