Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Surda yaşananlar ortadayken yönetimden bildirim istesen su yazın kadar zor olmazdı nisa

Elim ayağım hamilelikten dolayı iyi değil .
Ben nereden bileyim kimlerle ne yaşadığınızı.

Sen nisa olsaydın asla böyle bir cevap yazmazdın. Kimlerle ne sorun yaşadıģımızı da bilirdin.

Selamlar Gecmise soyle bir goz attim. Hastalara ve hastasi olanlara acil sifalar diliyorum.

MiuLego ve hepfit gecmis olsun. Miu sana bol bol sakiz/seker yollayacagim. Bu vesileyle birakirsin mereti belki

Babam taburcu olmus cok sukur

Gozun aydin canim

herkese selaaaam;

sabahtan toplantı olunca tüm plan şaştı öğle yemepi yerine kahvaltı edebildim süper oldu :) nasılsınız kutsal cumaya az kala :)

Is ortaminda duzen/plan kalmiyor. Tum gun kahveyle dolandigimi bilirim. Cuma yuzun gulsun insallah ( Bonus sevmiyormus ama)

Ben sizin ne yaşadığınızı nereden bileyim. Başta suspusum dedim zaten.
Hayır demedin merhaba kızlar ben nisa böyle bir durum var o yüzden bu üyeliği aldım diye bir giriş yapmadın. Soruma cevap vermedin. Esinin sınavı nasıl geçti dedim, zor olmasa gerek cevap vermek

sen o sevmediğim şeyi yapamazsın hocam zorlasan olmaz

Eğer ki bu insanların dediğin gibi senin üstüne emeği varsa sorularıma hiç alınmadan cevap verirsin.

Eflal Sivas li olduğunu. Kayinvalidenl
Eğer ki bu insanların dediğin gibi senin üstüne emeği varsa sorularıma hiç alınmadan cevap verirsin.
Eflal senle alakalı yazdım sildim bildiklerimi Sivaslı olduğunu Sivas da yaşadığını önceden Kütahya'da olduğunuzu.
Büyük oğlanın 2 ye geçtiğini vs vs ama gerek yok.

bunları ben de biliyorum kızacaksın ama

Ya hu bunları bu platformu okuyan herkes bilir zaten. Sana özelden yazmışım gibi bir hava katma istersen. Bu bilgiler buraya her zaman yazıyorum zaten.
Nisa bu tavrı sergilemez asla bundan eminim.
Ve nisa giriş yapmadan bizi olur takip eder hep yani senin dediğin gibi ben ne bileyim kiminle ne sorun yaşadınız demez.
Benim bildiğim nisa değilsin inanmıyorum. Öyleysende bu tavrı göstereceğin bir şey yapmadık neyin atarı bu.

Bu ne dikkat ne özen

İyiyimdir inşallah yıpratıcı bir hafta oluyor sonu hayır olsun.

Sen nasılsın?
Senin de dedigin gibi sonu hayir olacak insallah. Her zaman destegiz, yalniz degilsin

Hamdolsun iyiyiz biz. Adanadaya geldik, cumaya antep insallah. Pazartesi de is basi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…