- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 38
Kuzenim yazmış dersinçıkınca göstericek bana kim olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenim yazmış dersinçıkınca göstericek bana kim olduğunu
Şu göz kırpmayı yapmayaydın eyiydiYa beni ya beni
kız beraber gizli kuytu köşelerde yaptığımız hurma detokslarını ne çabuk unuttunhepinizede sevdim ama en çok seni
ahahahahahahKuzenim yazmış dersin
A ha ha delü sanki çok yaş farkımız var asıl ayağı çukurda olanlar entrika peşinde, misal kaynanalaratmammmmmm seni seviyorum ben entrikalık halim mi kalmış benim beee bi ayağım çukurda.bundan sonra anca töbe estağfirullah çeksem anca
duğğru olabilüüüüA ha ha delü sanki çok yaş farkımız var asıl ayağı çukurda olanlar entrika peşinde, misal kaynanalar
Şu göz kırpmayı yapmayaydın eyiydi
Bilen herkes nefret ediyor bence bonusBi ben değilim dimi o ifadeden nefret eden
seni gördüm ben biliyomusuuuuunnn maşallah ne güzelsin eflalimm yazamadım yoğunluktan@Kapigicirtisi cevap vermedin seni kibliyorum eğer nisa olduğunu kanıtlamazsan hemen yönetimle irtibata geç yoksa ben geçicem.
@Kapigicirtisi cevap vermedin seni kibliyorum eğer nisa olduğunu kanıtlamazsan hemen yönetimle irtibata geç yoksa ben geçicem.
Bilen herkes nefret ediyor bence bonus
ay çok hatta hiç kullanmam ama neden sevmiyoruz biz o şeyiBi ben değilim dimi o ifadeden nefret eden
Kaç yıldır bilmem kullandığımı gördüğüm en yapay ifade
ay çok hatta hiç kullanmam ama neden sevmiyoruz bi o şeyi
Sende çok güzelsin canım bende seni gördüm maşallahseni gördüm ben biliyomusuuuuunnn maşallah ne güzelsin eflalimm yazamadım yoğunluktan
heee anladım ben de sevmem o zaman bundan sonra
Yapay bir gülüş çünkü. Laf sokulur bilmişlik yapılır sonra bu koyulur makyajlanır o mesaj.
Yersen.