- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 38
Uslu durmamislarAnam ne oldu onlara niye ban yediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uslu durmamislarAnam ne oldu onlara niye ban yediler
Herif donu yollayınishal mi ki nabıcak donu şimdi düştü daha cuvara istedi o alalım
iyi aşçıyımdır bkz yemek yarışmaları sokakta hanımefendi,burda çiçekli uru......
Kız sorma bu ara hep görüşüyolarrrfötüm birbirinize sahip çıkın. çok kıskandım lan ben de orda olmalıydım
Kız varya 2 haftada 14 kilo veren üye.. kıvırdı sonra tartısı bozukmuş :))Anam ne oldu onlara niye ban yediler
Kız varya 2 haftada 14 kilo veren üye.. kıvırdı sonra tartısı bozukmuş :))Anam ne oldu onlara niye ban yediler
ben inandım ama kızcağıza.olabilir yani kalibresi bozulmuş tartının hergün o kadar spora 1 kilo gitmiştir herhalde diye pay biçmiş.ben de bundan sonra öyle hayali bildirim vericem.bana göre dünkü açlığımla en az 3 kilo gitti.ama tartı sabit diyoKız varya 2 haftada 14 kilo veren üye.. kıvırdı sonra tartısı bozukmuş :))
Argoda erkek şeysi anlamı varmış sanırsam yanlış hatırlamıyorsamNe varmış benim adımda acaba ne anlama geliyo
Asıl tatlı sensinÇok tatlısın lannnnn
Ödemler bitsin ucundan accık yersin.. çok canın çekiyorsa yemezsen derler ya bir tarafların şişer diye, al sana ödem.. kaptan da iki tane tadımlığa ok dedi.. ben hunharca yiyeceğim o ayrı tabiAyyyyy sorma ya feci canım çekiyor ama ödemle uğraşırken yiyemem
Ohaaa çok erötük adım varmış portekizcede pınar yazıyon tik anlamına geliyoArgoda erkek şeysi anlamı varmış sanırsam yanlış hatırlamıyorsam
Hala şiş ama daha iyi dışardan çok belli olmuyormuş dediler belki de kandırıldım çünkü bana baya belli oluyorGözün nasıl oldu pandam
Eşime sorayım bunu doğru hatırladım mı diye ama ööölr birşeylerdiOhaaa çok erötük adım varmış portekizcede pınar yazıyon tik anlamına geliyo
Tam bana göre