aklıma çok fena şeyler geliyor tövbe amin tövbe.ahahahahaha o da var ama ben tamamen romantik anlardan bahsetmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklıma çok fena şeyler geliyor tövbe amin tövbe.ahahahahaha o da var ama ben tamamen romantik anlardan bahsetmiştim
okuduklarında yargılama,bi ara tanıtayım ben sana hanımefendi kişiliğimibelli belli sabahtan beri yardırıyor kurban olduğum
la taşınıyorum akşam eve git eşyaları kolile onlarla uğraşıyorum pasoHep öyle diyon, sonra ıgde yok ortada
bebeğim onlar kendileri soyunuyor seni bizzat ben soyacamahahahkahskhsakdhasldaEki Görüntüle 2186086
Buradayım kaptanım internetten bir şeyler izliyordum hazır müdür yokken Sen ne yapıyorsunnehirnil111 nerdesin ballı çörek?
kız ne hanfendisi birer drink alıp gevşeyelim önceokuduklarında yargılama,bi ara tanıtayım ben sana hanımefendi kişiliğimi
Sana miu derkenEkimde kaçıyorum sana miu
Ankara'ya geliyorum
ama şuan soyunamam pötrleklerim var yanlarda mezuniyetten sonracınım yeni teknikler geliştirdim. soyunarak terapi. önce bedenimizdeki sonra ruhumuzdaki ağırlıklardan kurtuluyoruz
amaan kavga çıkmasın her biriniz bi dalımdan tutun be föt herkese yetecek kadan filika var önce hunililerSana miu derken
Yakarım ankarayi
hepfit nasıl bilirdinizSana miu derken
Yakarım ankarayi
Siz ikiniz yan odaya gelin ben tanışmanıza vesile olurum anam
ha sokakta hanfendiii anladııımama şuan soyunamam pötrleklerim var yanlarda mezuniyetten sonra
miuuuuu el salla bize oradannehirnil111 nerdesin ballı çörek?
hepfit nasıl bilirdiniz
işte aradığım kaptanSiz ikiniz yan odaya gelin ben tanışmanıza vesile olurum anam
iyi aşçıyımdır bkz yemek yarışmaları sokakta hanımefendi,burda çiçekli uru......ha sokakta hanfendiii anladııım
ishal mi ki nabıcak donu şimdi düştü daha cuvara istedi o alalımMiuuuu gitti yiğidiim düştü mapus damlarına
Don götürün çabuk