- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
iğvennnçsiniz sabah sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğvennnçsiniz sabah sabah
ne anlarsın sen aşktaniğvennnçsiniz sabah sabah
İnşallahkaçmayacam işte kaçmayacam alla alla ya
daha ev de bulamadım. dün akşam bi ev görmeye gittim ulan neticem kadar eve ne kira istiyor adam. eşyalıymış güya. bi koltuk takımı bi de eski buzdolabı var eşya dediği o. çok dertliyim çokkıyamam annem katya tutalım sana
bu daha da iğrenç
bu daha da iğrenç
20 yıl önce kelebekler gibi uçan bi kalbim vardı.şimdi eski antenler gibi arada titreşiyone anlarsın sen aşktan
ürkütme ceylanıElalis hanımefendiye benim psikolojisi bozuk bir psikolog olduğumdan bahsetmemişsiniz
hangi arada? aklıma bi ara geliyor ama20 yıl önce kelebekler gibi uçan bi kalbim vardı.şimdi arada eski antenler gibi arada titreşiyo
anam psikologmusun uzanayım mı şöyle koltuğaElalis hanımefendiye benim psikolojisi bozuk bir psikolog olduğumdan bahsetmemişsiniz
belli belli sabahtan beri yardırıyor kurban olduğumürkütme ceylanı
o da deli o da bizden
Elma tarçın içiyor musun? Sana iyi geliyordu oCanım yaa benim regl çok düzensiz oldu iyi zamanında geliyor ama sökülmuyor hamilelikten öncede böyle olmuştu dr miyom var ondan demişti yine ondanmiyki baya stres olduya sisligim inmedi tartı inmedi off ne yapacam yaa
daha ev de bulamadım. dün akşam bi ev görmeye gittim ulan neticem kadar eve ne kira istiyor adam. eşyalıymış güya. bi koltuk takımı bi de eski buzdolabı var eşya dediği o. çok dertliyim çok
hanımefendi dedü dikkatini şeyederimürkütme ceylanı
o da deli o da bizden
cınım yeni teknikler geliştirdim. soyunarak terapi. önce bedenimizdeki sonra ruhumuzdaki ağırlıklardan kurtuluyoruzanam psikologmusun uzanayım mı şöyle koltuğa
ulan delirdim ben de. resmen bütün stresimi adama döktüm oh be rahatladım diye çıktım evdenbenim en sinir olduğum konulardan. göz göre göre soygunculuk yapıyorlar
o der öylehanımefendi dedü dikkatini şeyederim
Hep öyle diyon, sonra ıgde yok ortadaRuhumun çöp tenekesi geldim bundan sonra buradayım artık @MiuLego
ahahahahaha o da var ama ben tamamen romantik anlardan bahsetmiştimhangi arada? aklıma bi ara geliyor ama
ahahahkahskhsakdhasldacınım yeni teknikler geliştirdim. soyunarak terapi. önce bedenimizdeki sonra ruhumuzdaki ağırlıklardan kurtuluyoruz