• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iğvennnçsiniz sabah sabah :KK75:
hqdefault.jpg

:anne:kıyamam annem katya tutalım sana
daha ev de bulamadım. dün akşam bi ev görmeye gittim ulan neticem kadar eve ne kira istiyor adam. eşyalıymış güya. bi koltuk takımı bi de eski buzdolabı var eşya dediği o. çok dertliyim çok:bicak:

Canım yaa benim regl çok düzensiz oldu iyi zamanında geliyor ama sökülmuyor hamilelikten öncede böyle olmuştu dr miyom var ondan demişti yine ondanmiyki baya stres olduya sisligim inmedi tartı inmedi off ne yapacam yaa
Elma tarçın içiyor musun? Sana iyi geliyordu o

daha ev de bulamadım. dün akşam bi ev görmeye gittim ulan neticem kadar eve ne kira istiyor adam. eşyalıymış güya. bi koltuk takımı bi de eski buzdolabı var eşya dediği o. çok dertliyim çok:bicak:

benim en sinir olduğum konulardan. göz göre göre soygunculuk yapıyorlar :kızgın:

anam psikologmusun :rolleyes: uzanayım mı şöyle koltuğa :KK8:
cınım yeni teknikler geliştirdim. soyunarak terapi. önce bedenimizdeki sonra ruhumuzdaki ağırlıklardan kurtuluyoruz:rolleyes:

benim en sinir olduğum konulardan. göz göre göre soygunculuk yapıyorlar :kızgın:
ulan delirdim ben de. resmen bütün stresimi adama döktüm oh be rahatladım diye çıktım evden :confused:

Back